- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
cnm bakma sen ben de icimden cok uzuluyorum ve cidde kendimce son umudum oldugunu dusunuyorumben hiç güçlü bir insan değilim. hep karamsar oldum. daha evlenmeyi düşünmezken, öğrenciyken bile kısır olursam korkusu vardı içimde. bir yanımda hem deli gibi anne olmak isterdi zira çocukları çok severim, bir yanım bu kadar istediğime göre kesin hemen olmaz derdi. korktuğum da geldi başıma. valla o yüzden doktora gidip gidip çatlatma iğneleriyle bile hamile kalamazsam bilmiyorum naparım.. o kadar beklemeye sabrım yok sanırım aşılama, tüp bebek vs bir şeylere geçerim. onların bile garantisi yok. Allah nasip etmedikten sonra.. size, soğukkanlılığınıza, tevekkülünüze çok imrendim. Allah gönlünüze göre versin çok sağolun..
benim ikinci catlatma ignem
bende karamsarim ama yapacak biseyimiz var mi ...
bende de ta bekarken korku vardi yumurtaliklarimin tembel oldgunu soylemisti doktor bekarken o zamnadan beri korktum ve benimde basima geldi
ama boyle tedaviden kacarak olmaz cnm...
catlatma ignesi garanti değil ki
tup bebek bile garanti degilki cnm
biz sadece destek amacli gidiyoruz doktora
kesinlikle kesin hamile kalcsz diye gitmiyoruzki cnm
doktorlar da garanti vermiyor
sadece ama sadece kafamiz rahat olmali nasil yapcaz bilmiyorum ama kendiliginden bi bakmissin kafana takmiyorsun
ve hamile kaliyosun sen bile anlamiyosun adetin gectigini saniyosun hastayim falan ama bi bakmissin adetin gecmis hamileymissin de haberin yokmus :)
bi cok kisi boyle hatta geneli boyle hep okuduklarim
yani bu da demek oluyo ki yalniz Allah isterse olur cnm