2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canim benim ananem terzi musterilerindede boyle cocugu olmayan hanimlar varmis ananem bisey yaptirdi onlara sonra o gelinlerin cocugu oldu ananeme birsuru hediye falan getirdiler yarin sorayim ona ozelden yazarim sana yapmak istersen
meryem ana otu filan mı canım :)) çok sağol düşüncen için ama dediğin gibi ben artık inancımı yitirdim şunu yapmaya bunu yapmaya. nasipte varsa oluyor yoksa napsan ııhh fayda etmiyor :)

meryem ana otu filan mı canım :)) çok sağol düşüncen için ama dediğin gibi ben artık inancımı yitirdim şunu yapmaya bunu yapmaya. nasipte varsa oluyor yoksa napsan ııhh fayda etmiyor :)
Yok canim otlu falan bisey degil bisey yiyip icmiyorsun yarim yamalak hatirliyorum simdi yanlis olmasin diye yazmiyorum.benim nacizane fikrim inanmaktan asla vazgecme inanmadigin birsey zaten olmaz ki once inan Rabbinin sana onu nasip edecegine inan Allah 'Ta o inancin hurmetine versin gonlundekini

Bu kdr cabuk pes etme inancını hiç yitirme bna mucize gibi geliyor hamilr kalmak ama bi umut deniyorum bna denen şeyleri
Sizde sorunmu vardı

Anneannen nasl bişey yapıyonuş ki bnada söyleee

Göğüs hassasiyeti bendede olmadı hiç

Hayırlı geceler herkese... benim bat da 8 ekimdi bugün 35.günümdü erken gebelik testi aldım malesef negatif çıktı 2 gündür kasıklarıma iğneler batıyo sızım sızım sızlıyo deliricem artık olsamda rahatlasam bari
Bu ay hsg çektirmem lazım
1 yıl oldu benimde
Yüce ALLAH şu mübarek gecenin hürmetine tez zamanda o istediğimiz hayırlı haberi almamızı nasip eylesin amin

Kan testi yaptırsana cnm hamilelik yoksa söktürücü verir belki dr

Kan testi yaptırsana cnm hamilelik yoksa söktürücü verir belki dr

Canım ben adetime 4-5 gün kala kan vermiştim ama sadece d vitaminime baktırmaktı içindi ama aile doktorum ben istemeden beta hcg'me de baktırmış 0.36 çıkmıştı
Ben ondan kaçmaya çalıştıkça önüme geliyo... dahada yaptırmadım
bugün sırf indirimli gördüm diye erken gebelik testi almıştım öyle bir anda niyetim yoktu ama çıkmadı işte
hayırlısı napayım artık
adeti bekliyorum bi görsem hemen hsg için randevu almak istiyorum
Senin durumun ne bacım?

Bnde ilk defa adetin 30.gününde erken gebelik yaptım negatif cıktı ama akıntım ve kasık ağrım dvm ediyo 35.gnü bekliyorm bnde

Bnde ilk defa adetin 30.gününde erken gebelik yaptım negatif cıktı ama akıntım ve kasık ağrım dvm ediyo 35.gnü bekliyorm bnde

Aynen bendede ağrılar ve akıntı var
Bazen akıntım uzayan şekilde geliyo
ALLAH hayır etsin halimizi
belirsizlik insanı deli ediyo zaten sinir küpü oldum iyice bu gecikme beni mahvediyo

Aynen bendede ağrılar ve akıntı var
Bazen akıntım uzayan şekilde geliyo
ALLAH hayır etsin halimizi
belirsizlik insanı deli ediyo zaten sinir küpü oldum iyice bu gecikme beni mahvediyo

Aynen şeffaf uzayan akıntı bnmkide

ben hiç daha doktor kontrolünde bir deneme yapmadım. evde kürlerle. olumsuz olursa stres yaparsam diye gitmedim. doktorla birlikte uğraşırken olumsuz olursa da çok mutsuz olurum çünkü ben ;(
cnm bosaa zaman kaybetme
ve biraz guclu ol
nacizane tavsiyem cnm
her ne olursa olsun alisiyosun
ben de 6 7 aya yakin diktora gel git yaptım
hatta ilk catlatma ognemde doktor bana sen kesin hamile kalacaksin bu ay dedi ve ben cok sevinmistim ama hala tık yok...
sonrasinda bi ay kafaya taktim uzuldum
ama simdi de son umudum artik
bu catlatma da olmazsa gitmicem doktira ben bu sefer bitkisel yolla denicem
onceligin doktor olmali cnm daha sonra baktin tedaviler de sonuc vermiyosa akisina birakmalisin bitkisele oyle gecmelisin
simdi ortada ne var ne yok bilmeden sadece bitkisel yolla olabilir mi bilemem Allah bilir
ama mesela bi rahim filminde rahiminde bi sorun varsa ne yaparsan yap bitkiselle gececek bisey degil cmm
bende prolaktin hormonu yuksekti ilacla dustu ve ona gore gelistirme arti catlatma verdi
millet 5 6 kez catlatma ignesi oluyo cnm
ve de buna ragmen hala bebek sahibi olmayanlar da var.akisina birakiyolar.bebek dusuncesini zamanla kafadan atiyolar.ya nasilsa olmaz diyolar.bi bakiyolar hamile cnm :)))

Öyle düşünme sakın kötülükle alakası yok ben de öyle yim bi yandan diyorum acaba kıskandım mi cok kötü bir şey ama elde değil işte biz sadece milletin kolayca yaptığı hatta istemeyerek yaptığı şey i istiyoruz hepsi bu sabredelim inşallah klomen ve ovitrelle ile gebelik yolculuğu devam etsin bakim

Bu kdr cabuk pes etme inancını hiç yitirme bna mucize gibi geliyor hamilr kalmak ama bi umut deniyorum bna denen şeyleri
Sizde sorunmu vardı
ne kadar istersem çabalarsam olmayacak gibi. o yüzden o heves bile yüreğimden gitti. artık sadece acı çekiyorum. benim yumurtlama sorunum var..

ben hiç güçlü bir insan değilim. hep karamsar oldum. daha evlenmeyi düşünmezken, öğrenciyken bile kısır olursam korkusu vardı içimde. bir yanımda hem deli gibi anne olmak isterdi zira çocukları çok severim, bir yanım bu kadar istediğime göre kesin hemen olmaz derdi. korktuğum da geldi başıma. valla o yüzden doktora gidip gidip çatlatma iğneleriyle bile hamile kalamazsam bilmiyorum naparım.. o kadar beklemeye sabrım yok sanırım aşılama, tüp bebek vs bir şeylere geçerim. onların bile garantisi yok. Allah nasip etmedikten sonra.. size, soğukkanlılığınıza, tevekkülünüze çok imrendim. Allah gönlünüze göre versin çok sağolun..

aynen kıskanıyorum bir de ya nazarım değerse diye kendimi suçluyorum. sonra da aman banane diyorum o kadar nazarı düşünüyorlarsa hava atmasınlar bebekleriyle. ayrıca bu bir marifet değil ki. tamamen biyolojik bir olay. ama öyle lanse ediyorlar ki sanki hamile kalabilmek çok büyük bir beceriymiş, sadece onlar kalabiliyormuş gibi bir tavırlar.. bu tamamen nasip işi. öyle olmasaydı sebepsiz infertilite diye bir şey olmazdı. veya korunanlar hamile kalmazdı. Allah yazmadıktan sonra yok.. napsak netsek boş. klomen, çatlatma iğneleri. bu serüvene henüz başlamadım. yüksek lisanstan mezunn olunca başlayacağım. o yüzden birkaç ay daha kendi kendine gelmesini beklicem. ki bu iğnelerin ilaçların hiç heveslisi değilim. napsam netsem şu stresi yenerim bilmiyorum. stres yaptıkça ilaçlar da fayda etmez gibi. o açıdan benim durum vahim :)

Bizde senin gibiyiz inan ki ama pes etmiyoruz rahimim bnde olduğu sürece umudumu yitemem Rabbim doğru zamanı bilir..
Dr a git testlerini yaptır ona göre önlemini al cnm

Bizde senin gibiyiz inan ki ama pes etmiyoruz rahimim bnde olduğu sürece umudumu yitemem Rabbim doğru zamanı bilir..
Dr a git testlerini yaptır ona göre önlemini al cnm
3. gün testini geçen sene yaptırdım normal çıkmıştı. progesteronu 4 yıl önce yaptırmıştım. temiz çıkmıştı. geçen hafta yaptırdım çok düşük çıktı. demek ki dört sene önce yumurtluyormuşum.. artık ne değiştiyse yumurtlamıyorum. o yüzden testlere bile inancım kalmadı. kadın olmaktan nefret ediyorum ya.

İnsan vicudu öyle bişey işte bi ay bile fark ediyor 4 yılda tabi ki değişiklik olur.bekarken bnmde cok düzenliydi saati bile şaşmazdı ama şimdi kafasına göre geliyor..inşallah mezun olana kdr bu stresi olumsuz düşünmeyi yenersin hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…