2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

cnm bakma sen ben de icimden cok uzuluyorum ve cidde kendimce son umudum oldugunu dusunuyorum
benim ikinci catlatma ignem
bende karamsarim ama yapacak biseyimiz var mi ...
bende de ta bekarken korku vardi yumurtaliklarimin tembel oldgunu soylemisti doktor bekarken o zamnadan beri korktum ve benimde basima geldi
ama boyle tedaviden kacarak olmaz cnm...
catlatma ignesi garanti değil ki
tup bebek bile garanti degilki cnm
biz sadece destek amacli gidiyoruz doktora
kesinlikle kesin hamile kalcsz diye gitmiyoruzki cnm
doktorlar da garanti vermiyor
sadece ama sadece kafamiz rahat olmali nasil yapcaz bilmiyorum ama kendiliginden bi bakmissin kafana takmiyorsun
ve hamile kaliyosun sen bile anlamiyosun adetin gectigini saniyosun hastayim falan ama bi bakmissin adetin gecmis hamileymissin de haberin yokmus :)
bi cok kisi boyle hatta geneli boyle hep okuduklarim
yani bu da demek oluyo ki yalniz Allah isterse olur cnm

çok sağolun.. buraya gelip dert yanmak bile yeter. bazen kızıyorum imzasında hamilelik takvimi olanları görücen stres yapıcan girme diye kendime. sonra da dayanamıyorum geliyorum. sizler gibi aynı yollardan geçenlerle dertleşmek de iyi geliyor.. :)

biz o kafaya ne zaman geleceğiz canım? o raddede ben kafayı kırmamış sağ salim olursam filan gelirim ancak :) bazen diyorum antidepresan mı alsam. hamilelik denerken onu da kullanmak istemiyorum. kısacası biz bu duygulara nasıl ket vurucaz nasıl akışına bırakıcaz? anca ülkeyi terk edip dünya turuna filan çıkmam lazım o da zor bunca iş güçte :))

Bizi bizden başka kim anlar ki 3 yıldır hasretle bakıyorum yeğenlerime..kokularını içme çekiyorum onlara bakıp allahım banada nasip et die dua ediyorum.gizli gizli ağlıyorum adet olduğumda gülüyorum yine adet oldum şaşırmadım ki diyorum ama içim paramparça.isyan etmekten korluyorum rabbimin bi bildiğ var deyip geceleri hayal ediyorum..

inan bilmiyorum cnm
ama en azindan elimizden geleni yapmış olcaz butun tedavilerimizi yaptircaz bitkiselleri yapcaz
yine olmadi artik yorulup kendiliginden birakcaz.bizde insaniz bizimde yeter artik olursa olur olmazsa olmaz dicrgimiz bi gun olacak ve tovbe haşa illa olacak diye Allah la inatlaşamayiz cnm
benim Allah im korusun en buyuk korkum seneler gecmese artik 25 yasindayim ve tam yasimda oldugimu dusunuyorum

ah arkadaşım ah içimi yaktın.. bir de benim öyle bir çevrem var ki içimdeki bu hisleri anlatsam "okumuş meslek sahibi kızsın. cahil gibi ne davranıyorsun" derler. bu açıdan da burası benim için nefes alma yeri gibi. hangi eğitim durumundan hangi şehirlerden hangi yaştan olursak olalım derdimiz ortak ve bizden başka kimse anlamıyor. anladığını zannedenlerde de hep aynı cümleler. ama yok bunu yaşamayan bilmez. ben de dua ediyorum her gece. yeğenlerime bakınca içim titriyor. eşimin 3 yaşında bir yeğeni var çok kıskanıyor dayısını. kimseyle paylaşamıyor. küçücük çocuktan nefret ediyorum var mı ötesi? hamile haberi aldığım an deliye dönüyorum. isyana giriyorum diye korkuyorum "kocam sağsalim yanımda. ben de sağlıklıyım. niye ben sahip olduklarıma şükretmek yerine bunları düşünüp üzülüyorum" diye kızıyorum kendime. ama engelleyemiyor insan işte olmuyor kahretsin ki keşke olsa...kşke. bunu herkesten çok ben istiyorum. takmamayı. akışına bırakmayı. ben çok mu bayılıyorum böyle olmaya?

cok uzildum cnm Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah
hayal ediyorum demissin gozlerim doldu gece gece ((
bazen diyorum bende simdi bebis olsaydi beni uyutmazdi bu ssaate falan diye :)

Valla ben
allahim inşallah hepimiz e hayırlı sağlıklı akıllı güzel mis gibi bebekler nasip etsin inşallah en kisa zamanda

aynen hamile haberini duyunca yine mi diyesim geliyo...
kaynanam hemen yetistirir hemen şu hamile bu hamile diye
benden kat kat sonra evlenenler simdi hamile kışın dogum yapacaklar
venimde en sinir oldugum
"kazara hamile kaldik" kismi
ya su kazara hamilelik nasil oluyosa bende oyle kaliyim artik diyorum
planli olmuyo cunku ...

cok uzildum cnm Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah
hayal ediyorum demissin gozlerim doldu gece gece ((
bazen diyorum bende simdi bebis olsaydi beni uyutmazdi bu ssaate falan diye :)

Valla ben

allahim inşallah hepimiz e hayırlı sağlıklı akıllı güzel mis gibi bebekler nasip etsin inşallah en kisa zamanda

Amiinnn
Allah'm bizi sevindirsin inşallah isteyen herkese nasip etsin..
Sevgilisinden hamile kalıp çöpe atan öldüren kadınlardan nefret ediyorum biz her yolu deneyip sahip olamıyoruz onlar çöpe atıyor ya o zmn gözlerim kararıyor işte

aynen oyle iste Allah in takdrii cnm
kimisini evladiyla siniyo
kimini evlatsizlikla...

ayprensesii @berraksudakibalik canlarm lutfen umıtsız olmayın bakın kıssadan bı hısse sıze.bır hz musa ya bı cıft gelıyo ne olur ya musa rabbımıze bızım ıcın dua et cocugumuz olmuyo dua etde bızımde olsn dıyorlar hz musa dua edıyo ve rabbımden o anda cevap gelıyo ya musa soyle o kullarıma onların hıcbır zaman cocukları olmayacak onları boyle ımtıhan edıcem dıyo.ve hz musa ıletıyo cevabı cıft uzuluyo gıdıyo.ve aradan zaman gectıkten sonra aynı cıftle hz musa tekrar karsılasıyo ama yanlarında bı cocuk var soruyo bu kımın cocugu bızım cocugumuz dıyolar ve hz musa cok sasırıyo rabbıne nida edıyor.rabbım hanı bı zaman boyle boyle olmustu sımdı ıse cocukları var bunun hıkmetı nedır dıyo rabbımde bu kullarıma olmayacak dememe ragmen benden umıdını hıc kesmedıler hep dua ettıler ısyan etmedıler bende sukurlerıne dualarına karsılık hedıye ettm onlara evlatlarını dıyor.yanı kızlar seytana uyup asla ısyan etmeyın umıtsız olmayın.seytan bıle umıtsız degılken bıze ne oluyo oyle degıl mı.bol bol dua ve tevekkul edın

Canim ben adete 1 hafta kala yaptim hicbirsey cikmadi daha sonra adete 3 gun kala falan yaptim cok silik cikti 1 gun kala tekrar yaptim oda silik cikti 12 eyluldu bat dun kan testiyle ogrendim darisi sizlere olsun insallah en iyisi kan testi

selam canım senden birşey istesem yapabilir misin ? kocakarı usulü ama idrarına karbonat döksen köpürüp köpürmediğine baksan olur mu :) çok merak ettim gerçekten işe yarıyor mu :) bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
benim bat bugün bende tık yok test yaptım 2 gün önce negatif karbonatta köpürmüyo :) kimyasal gebelik yüzünden adet günüm değişti sanırım henüz beklemedeyim

Son düzenleme:
cnm onum gerceklik payi yok pek
eski usul insanlar kendince ogrenmeye calismis
ama tutmuyo her zmn bende zamannda denemiştim hamile olmadigim halde hamile cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…