- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
canım elinden gelen dikkat etmek ve bol bol dua etmek.. bebeğinin yiyecek ekmeği varsa sana sıkı sıkı tutunur ve büyür.. bizler hamile değiliz bir çoğumuz ilk hamileliğimizi bekliyoruz ama diğer hamile topiklerinde okuduğum kadarıyla hafta ultrasonla uyuşmayabiliyor. sen keseyi gördün kalp atışını duymadın sanırım.. bazen kan değerin ne kadar yükselirse yükselsin kese boş kalıyor bebek oluşmuyor.. inşallah boş gebelik değildir dediğim gibi bol bol dua ve sabır nasibi yoksan zaten gidiyor canım çok üzme kendini bende kimyasal geçirdim 6. ayım daha bekliyorum...Merhaba, size birşey sormak istiyorum...
16 aralık'ta gebe olduğumu öğrendim.. ama doktor adet tarihinle uymuyor dedi.. (adet tarihim 5 kasım'dı) o gün 4 hafta 3 günlük çıktı ultrasonda.. haftaya gel, tekrar kontrol edelim dedi.. 1 hafta kendime elimden geldiğince iyi baktım.. 1 haftasonunda cuma günü doktor istediğim kadar büyümemiş dedi, 4 hafta 6 günlük çıktı ultrasonda.. 1 hafta da 3 günlük büyüme yani.. boş gebeliğe dalalet olabilir dedi... haftaya tekrar kontrole gel dedi, bu arada kanaman başlarsa acil müdahale gerekir dedi..
kendimi nasıl koyverdim.. yarın tekrar başka doktora gidicem ama bu arada büyüme şansı var mı sizce..
Belki benim ki de öyledir değerim haftamla uyuşmuyor değerim çok düşüktü yükseldimi bilmiyorum en son geçen cuma gittim Sence bu hafta tekrar kan verim mi yoksa diğer haftaya mı gideyim boşu boşuna kan vermek istemiyorum sağlıklıysa büyür zaten diyorum sencecanım elinden gelen dikkat etmek ve bol bol dua etmek.. bebeğinin yiyecek ekmeği varsa sana sıkı sıkı tutunur ve büyür.. bizler hamile değiliz bir çoğumuz ilk hamileliğimizi bekliyoruz ama diğer hamile topiklerinde okuduğum kadarıyla hafta ultrasonla uyuşmayabiliyor. sen keseyi gördün kalp atışını duymadın sanırım.. bazen kan değerin ne kadar yükselirse yükselsin kese boş kalıyor bebek oluşmuyor.. inşallah boş gebelik değildir dediğim gibi bol bol dua ve sabır nasibi yoksan zaten gidiyor canım çok üzme kendini bende kimyasal geçirdim 6. ayım daha bekliyorum...
Belki benim ki de öyledir değerim haftamla uyuşmuyor değerim çok düşüktü yükseldimi bilmiyorum en son geçen cuma gittim Sence bu hafta tekrar kan verim mi yoksa diğer haftaya mı gideyim boşu boşuna kan vermek istemiyorum sağlıklıysa büyür zaten diyorum sence
Yok benim herşeyim normal anormal hiçbir durumum yok akıntım bile normal iç çamaşırım bile fazla kirlenmiyor.. sancım çok az oluyor oda her zaman değil aralarda göğüslerim acıyorvalla tatlım sana daha önce yazdığım gibi erken öğrenince işler zorlaşıyor bence yine kan ver yükselişine bakarsın çünkü boş gebelik dış gebelik her ihtimal var ikisi de hemen anlaşılmıyor mecbur beklenecek ama erken teşhisle de anlaşılabiliniyor yani kan değerin yükseldiyse hala kalp atışı duyulmuyorsa boş gebelik oluyor dengesiz yükseliyorsa da yani bir düşüp bir yükseliyorsa dış gebelik oluyor.. ama illa bunlar olacak ya da olmayacak diye bir kaide yok kimse başına ne geleceğini bilmiyor.. ben her zaman tedbiri elden bırakmamaktan yanayım sonrası Allah'ın takdiri.. yani nasıl olsa büyür demekte olmuyor çünkü dış gebelik olursa anne zarar görebiliyor... birde şu var dış gebelikte dayanılmaz ağrılar oluyormuş sen sabah göbek atmışsın yani senin öyle bir ihtimalin olacağını sanmamben mesela hamileliğimi kan da ilk öğrendiğimde oturamıyordum ağrıdan o kadar çok ağrım oluyordu ve anlamıştım sorun olduğunu ama yinede 2. baktırdığımda yükselişi görünce ümitlenmiştim insan çok isteyince ister istemez gariplik sezse de normaldir belki diyor.. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin bizlere evlatla sınamasın hiç birimizi
canım elinden gelen dikkat etmek ve bol bol dua etmek.. bebeğinin yiyecek ekmeği varsa sana sıkı sıkı tutunur ve büyür.. bizler hamile değiliz bir çoğumuz ilk hamileliğimizi bekliyoruz ama diğer hamile topiklerinde okuduğum kadarıyla hafta ultrasonla uyuşmayabiliyor. sen keseyi gördün kalp atışını duymadın sanırım.. bazen kan değerin ne kadar yükselirse yükselsin kese boş kalıyor bebek oluşmuyor.. inşallah boş gebelik değildir dediğim gibi bol bol dua ve sabır nasibi yoksan zaten gidiyor canım çok üzme kendini bende kimyasal geçirdim 6. ayım daha bekliyorum...
Canım benimde bebeğim geriden geliyordu ve beta düzensiz atıyordu doktor 1 hafta vitamin verdi kullandım kese büyüdü ama içi boşmuşMerhaba, size birşey sormak istiyorum...
16 aralık'ta gebe olduğumu öğrendim.. ama doktor adet tarihinle uymuyor dedi.. (adet tarihim 5 kasım'dı) o gün 4 hafta 3 günlük çıktı ultrasonda.. haftaya gel, tekrar kontrol edelim dedi.. 1 hafta kendime elimden geldiğince iyi baktım.. 1 haftasonunda cuma günü doktor istediğim kadar büyümemiş dedi, 4 hafta 6 günlük çıktı ultrasonda.. 1 hafta da 3 günlük büyüme yani.. boş gebeliğe dalalet olabilir dedi... haftaya tekrar kontrole gel dedi, bu arada kanaman başlarsa acil müdahale gerekir dedi..
kendimi nasıl koyverdim.. yarın tekrar başka doktora gidicem ama bu arada büyüme şansı var mı sizce..
Bu ayı da böylece kapattık
Hayırlı olsun cnm daha küçük olduğu için silik çıkmış ama kesin hamilesin :)Kızlar gebelik testimi tekrarladim
Masallah canim hayirlisi olsun degerinde guzel kat kat artsin insallahKızlar gebelik testimi tekrarladim
Allah seni nedmeye hep böle neşeli ol olumlu ol bebeğinde sıkı sıkı tutunsun sana inşValla sabaha kadar yarım yamalak uyudum 5 te kalktım müziği açtım oynadım güzel bi kahvaltı yaptım sonra yine oynadım güzel oluyor :))
ŞahaneKızlar gebelik testimi tekrarladim
Hamile misin canımBende geldim canlar. Rabbim aratmadan tez zamanda saglikli salih evlatlar nasip eysin hepimize:) insAllah topik ugur getirir :)
Geç döllenme olmuştur canım ..inş sağlıkla yükselir kan değerin kucağına almayı nasip etsinKizlar Kan testi yaptırdım acilden beta hcg değeri 85 çıktı 2 güne bir artması lazım dedi sat 26 Kasım olunca bu değer az değil mi
Sağol canım inşallah öyledir inşallah yükselirGeç döllenme olmuştur canım ..inş sağlıkla yükselir kan değerin kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?