- 23 Şubat 2016
- 350
- 391
- 23
- 37
Ay yorumlariniz için çok sağolun moralim düzeldi ya inşallah degerim normal artar allahım sana da bebis verir insallah dua ediyorum hepimiz sağlıklı gebelikler geçirelim yarrabbimC cituhanba01 hayırlı olsun canım. Değerin de gayet iyi. Darısı başımıza inşallah :)
Ay yorumlariniz için çok sağolun moralim düzeldi ya inşallah degerim normal artar allahım sana da bebis verir insallah dua ediyorum hepimiz sağlıklı gebelikler geçirelim yarrabbim
İnşallah canım. Neler yapıyosn evdeKizlarr kizlarrr sizi nasil ozledim bir bilseniz nasilsjniz?
Baya yogun zaman geciriyorm evde hobi edindim kendime telefnu elime almiyorm kac gundr ilkkez KK ne girdim.
Bata bi hafta kaldi kalmadi,ne alemdeyim hic bilmiyorm artik hic kendimi yoklmamiyorum yok mincirma,skma,gozlere bakmak,kirpikler orasi burasi yok,bakasimda gelmiyor.
Kontes001 canimm masaallah insallah bu degerlendirmeler bosa gitmez .
Daha yumurtlama günündesin değerlendir bu günleriMerhaba size birşey soracaktım. Benim batima daha 15 kala adet olacakmisim gbi ağrılarım oluyor bel agrisi kasik agrisi ve hala devam etmekte. Daha önce adete 5 gün kala olurdu neden bu şekilde olmuş olabilir bu arada bebek düşünüyoruz 4 aylık evliyim
Yumurtlama günlerim olan 4 günü degerlendirdim zaten şu anda 9 gün var bata ve hala agrilarimda azalma yok.birde akintim 10 gündür hiç durmadiDaha yumurtlama günündesin değerlendir bu günleri
Yok cnm degilim ugutlr getirsin diye takvim yaptim kendime :)Hamile misin canım
Benim regle yakın günlerde t çizgisi nerdeyse yok gibi çıkar ovu testinde canım. Zaten sonra regl olurum.arkadaşlar ovulasyon testi hiç tek çizgi çıkmayan var mı ? ben adetime 1 hafta kala başladım sırf deneme amaçlı 2. çizgi bazen silik bazen koyu çıkıyo ama hiç tek çizgi çıkmıyo :/
Sen değerlendirmeye devam et akıntın durmazsa umutlanabilrain benimde akıntım vardı gebelikten sonra azaldı amaYumurtlama günlerim olan 4 günü degerlendirdim zaten şu anda 9 gün var bata ve hala agrilarimda azalma yok.birde akintim 10 gündür hiç durmadi
anladım canım sağol tek çizgi olmuyo yani seninde demi ?Benim regle yakın günlerde t çizgisi nerdeyse yok gibi çıkar ovu testinde canım. Zaten sonra regl olurum.
ovu testinde tek çizgi görmezsin yani tam olarak boş çıkmaz illa belli belirsizde olsa 2. çizgi çıkaranladım canım sağol tek çizgi olmuyo yani seninde demi ?
tek çizgi olduğu da oluyor canım. Işığa falan tutunca ya da belli bir süre geçince çok çok çok silik belli belirsiz bir şey görünüyor. Dediğim gibi regl oluyorum zaten böyle çıkınca ovu testi.anladım canım sağol tek çizgi olmuyo yani seninde demi ?
Canım çok nadir de olsa yeniden yumutluyor olabilirsin. Ya da regle yakın zamanlarda yaparsan ve çok koyu, yani ovu dönemindeki gibi sonuç çıkarsa, kesin olmamakla birlikte, bu hamilelik belirtisi de olabilir.Günaydın kizlarr bende şimdi ovulasyon testi yaptım bat 5 ocak. Predictor de ikinci silik çizgi çıktı clearblue da yanıp sönen gülen yuz. Halbuki ayin 22 sinde sabit gülen yüzden sonra boş suratı bile görmüştüm onda smdı yeniden gülen yuz çıktı. Adet dönemime 8-9 gün kaldı ondan heralde
tamam canım teşekkürler :)tek çizgi olduğu da oluyor canım. Işığa falan tutunca ya da belli bir süre geçince çok çok çok silik belli belirsiz bir şey görünüyor. Dediğim gibi regl oluyorum zaten böyle çıkınca ovu testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?