- 19 Aralık 2016
- 10
- 13
- 3
- 34
sıkıntı yok o halde teşekkürler :)ovu testinde tek çizgi görmezsin yani tam olarak boş çıkmaz illa belli belirsizde olsa 2. çizgi çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkıntı yok o halde teşekkürler :)ovu testinde tek çizgi görmezsin yani tam olarak boş çıkmaz illa belli belirsizde olsa 2. çizgi çıkar
Ben ona inanmıyorum artık. Kızlar hatırlar adete 3 gün kala baya ikisi koyu çift çizgiydi ama adet oldum. Ateş yöntemine de inanmıyorum. Yumurtlamadan sonra hep yüksek oluyo zaten. Umutlanıyosun acaba hamile miyim diye bi düşüyo adet oluyosuntamam canım teşekkürler :)
Benimde uykum hiç Yok sinirlerim çok bozuk uyku düzenim mahvoldukızlar günaydınlarrrrr
çok uykum var bir iki saat uyumak için neler vermezdim
Ayyy seni yeriiim ne güzel olmuşlarr eline sağlık Canım benim ☺☺☺☺
Çook şekerler ellerine sağlık canım.Bu biraz BOB ROOS isi oldu Surayada bir hamile cizelim dermiscesine .
napalim olamiyoruz bari resminj cizeyim hamilelere hizmet edeyim dedim.
Tesekkur ederim canim begenmene sevindim..
bir şekilde tezleri çürütüyoruz hem ateş yöntemi geçen ay bende de fos çıktı regl olduğumda ateşim 36,4tü normalde hem 36,00 çıkardı bu ay ölçecem yine dedim ama unutuyorum sabah zor kalkıyorum geç kalcam diye aceleyle fırlıyorum yataktan sonra aklıma geliyor ama yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyor yaBen ona inanmıyorum artık. Kızlar hatırlar adete 3 gün kala baya ikisi koyu çift çizgiydi ama adet oldum. Ateş yöntemine de inanmıyorum. Yumurtlamadan sonra hep yüksek oluyo zaten. Umutlanıyosun acaba hamile miyim diye bi düşüyo adet oluyosun
maşallah sen bizim hatuna bak becerikli çıktı satıyor musun canım? ben bir ara baya yapıp satmıştım hatta foto albümümde var ama artık uğraşamıyorum
Aynen boşver inanmıyorum ben ona insanın moralini bozuyobir şekilde tezleri çürütüyoruz hem ateş yöntemi geçen ay bende de fos çıktı regl olduğumda ateşim 36,4tü normalde hem 36,00 çıkardı bu ay ölçecem yine dedim ama unutuyorum sabah zor kalkıyorum geç kalcam diye aceleyle fırlıyorum yataktan sonra aklıma geliyor ama yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyor ya
Ay inşallah durmazda umutlanabilirim cnm ya. 3 aydır istyrz hiç böyle olmamistim o yüzden hissediyorum bu aySen değerlendirmeye devam et akıntın durmazsa umutlanabilrain benimde akıntım vardı gebelikten sonra azaldı ama
kız telefondaydım yeni gördüm yazdıklarını face ve instagramdan da satabilirsin ben oralardan çok sattım özellikle facedenbir garip oblomov canim buldum nasil foto konuldgunu..
Çok güzeller canım, eline sağlık blog, face ve instagram'da satış yapabilirsin. Bir de wix.com diye bir site var (http://tr.wix.com/) orda kendi web sayfanı kolaylıkla ücretsiz olarak tasarlayabilirsin. Belki daha ilerisi için böyle bir şey yapabilirsin.
evet haklısın zaten bende şüpheye düşüp test yaptım acaba hamilemiuyim diye ama negatif çıktı zaten.Ben ona inanmıyorum artık. Kızlar hatırlar adete 3 gün kala baya ikisi koyu çift çizgiydi ama adet oldum. Ateş yöntemine de inanmıyorum. Yumurtlamadan sonra hep yüksek oluyo zaten. Umutlanıyosun acaba hamile miyim diye bi düşüyo adet oluyosun
Valla ben donuyordum ateş felan hikaye boşverin bunları kat kat giyinmeme rağmen soğukta kalmış gibiydim ısınmak hak getire.. bi bakıyordum yanıyordum bi bakıyorsun donuyorsun öyleydi.. anlamıyorsun aslında hamile olduğunu tek farkettiğim normalde asla ıslanmam hamile kaldığım ay hiç gitmedi o ıslaklık su gibi beyaz akıntı katı kıvamlı değil.. katı olunca regl oluyordum her seferindeevet haklısın zaten bende şüpheye düşüp test yaptım acaba hamilemiuyim diye ama negatif çıktı zaten.
kız telefondaydım yeni gördüm yazdıklarını face ve instagramdan da satabilirsin ben oralardan çok sattım özellikle faceden
Çok güzeller canım, eline sağlık blog, face ve instagram'da satış yapabilirsin. Bir de wix.com diye bir site var (http://tr.wix.com/) orda kendi web sayfanı kolaylıkla ücretsiz olarak tasarlayabilirsin. Belki daha ilerisi için böyle bir şey yapabilirsin.
rica ederim canım bol müşterilerin olur inşallahCook tesekkur ederimm canlarrr canlarrr...face + instagram actim zatwn..
@kutuphanekedisi canm o siteye bakrimm..coook tesekkur edeimmm kizlar sagolun