• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

tamam canım teşekkürler :)
Ben ona inanmıyorum artık. Kızlar hatırlar adete 3 gün kala baya ikisi koyu çift çizgiydi ama adet oldum. Ateş yöntemine de inanmıyorum. Yumurtlamadan sonra hep yüksek oluyo zaten. Umutlanıyosun acaba hamile miyim diye bi düşüyo adet oluyosun

İnşallah canım. Neler yapıyosn evde
IMG_20161227_112521.jpg IMG_20161227_112428.jpg IMG_20161227_112610.jpg

Canim bunlara ugrasiyorm.

Ben ona inanmıyorum artık. Kızlar hatırlar adete 3 gün kala baya ikisi koyu çift çizgiydi ama adet oldum. Ateş yöntemine de inanmıyorum. Yumurtlamadan sonra hep yüksek oluyo zaten. Umutlanıyosun acaba hamile miyim diye bi düşüyo adet oluyosun
bir şekilde tezleri çürütüyoruz hem ateş yöntemi geçen ay bende de fos çıktı regl olduğumda ateşim 36,4tü normalde hem 36,00 çıkardı bu ay ölçecem yine dedim ama unutuyorum sabah zor kalkıyorum geç kalcam diye aceleyle fırlıyorum yataktan sonra aklıma geliyor ama yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyor ya:KK51:

maşallah sen bizim hatuna bak becerikli çıktı:KK48: satıyor musun canım? ben bir ara baya yapıp satmıştım hatta foto albümümde var:KK48: ama artık uğraşamıyorum:KK43:

Canimm ne iyi oldu dedigin,evet satacagim ama bana yol gosteren biri olmasi lazim nasil satabilirim..simdi el emeklerine baslik actim foto yukluyorum..

bir şekilde tezleri çürütüyoruz hem ateş yöntemi geçen ay bende de fos çıktı regl olduğumda ateşim 36,4tü normalde hem 36,00 çıkardı bu ay ölçecem yine dedim ama unutuyorum sabah zor kalkıyorum geç kalcam diye aceleyle fırlıyorum yataktan sonra aklıma geliyor ama yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyor ya:KK51:
Aynen boşver inanmıyorum ben ona insanın moralini bozuyo

evet haklısın zaten bende şüpheye düşüp test yaptım acaba hamilemiuyim diye ama negatif çıktı zaten.

evet haklısın zaten bende şüpheye düşüp test yaptım acaba hamilemiuyim diye ama negatif çıktı zaten.
Valla ben donuyordum ateş felan hikaye boşverin bunları kat kat giyinmeme rağmen soğukta kalmış gibiydim ısınmak hak getire.. bi bakıyordum yanıyordum bi bakıyorsun donuyorsun öyleydi.. anlamıyorsun aslında hamile olduğunu tek farkettiğim normalde asla ıslanmam hamile kaldığım ay hiç gitmedi o ıslaklık su gibi beyaz akıntı katı kıvamlı değil.. katı olunca regl oluyordum her seferinde

kız telefondaydım yeni gördüm yazdıklarını:KK51: face ve instagramdan da satabilirsin ben oralardan çok sattım özellikle faceden

Çok güzeller canım, eline sağlık :KK66: blog, face ve instagram'da satış yapabilirsin. Bir de wix.com diye bir site var (http://tr.wix.com/) orda kendi web sayfanı kolaylıkla ücretsiz olarak tasarlayabilirsin. Belki daha ilerisi için böyle bir şey yapabilirsin. :KK66:

Cook tesekkur ederimm canlarrr canlarrr...face + instagram actim zatwn..
@kutuphanekedisi canm o siteye bakrimm..coook tesekkur edeimmm kizlar sagolun

Back