• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Her bünye bir olmuyor malesef ..muhtemelen yerleşirken mide bulantısı yaşamış olabilirsin inş hamilesindir ..erken gebelik testi yap derim ..bende düşük yaptım 5 ay oldu hala hamile kalmaya çalışıyorum ..insanlar için temizlendi hemen hamile kalırsın diyor ama nasip ..
İnşallah öyledir canım

Hahah bunların yanı sıra yakın zamanda kusmaların başlar hep uyku halin yorgun bitkin :)))
Valla sabaha kadar yarım yamalak uyudum 5 te kalktım müziği açtım oynadım güzel bi kahvaltı yaptım sonra yine oynadım güzel oluyor :))

Günaydın kizlar. Bir şey sorucam, clearblue ve predictor ovulasyon testi kullandım bu ay. İlk denememizdi zaten. Clearblue da iki gün gülen yüzü gordum üçüncü gün yuvarlak boş surat çıktı yani ov. Gerçekleşti diyor ama predictor de 5 gündür iki koyu çizgiyi goruyorum kafam karıştı hala yumurtlamadim mi acaba diye. . Ve adetime 9 gün kaldı yumurtlamis olmam lazım daha önce böyle bir şey yaşayan var mı aranizda

Günaydın kizlar. Bir şey sorucam, clearblue ve predictor ovulasyon testi kullandım bu ay. İlk denememizdi zaten. Clearblue da iki gün gülen yüzü gordum üçüncü gün yuvarlak boş surat çıktı yani ov. Gerçekleşti diyor ama predictor de 5 gündür iki koyu çizgiyi goruyorum kafam karıştı hala yumurtlamadim mi acaba diye. . Ve adetime 9 gün kaldı yumurtlamis olmam lazım daha önce böyle bir şey yaşayan var mı aranizda
Clearblue güven prediktmre güvenme o kadar deyim sana :)

Kızlar ya komşumdan çatlak kremi aldım alerji yaptı oda bana göğüslerim ve alt kısmı isirik gibi oldu :( limon felan sürdüm tavsiyeleriniz varmı?

Kızlar ya komşumdan çatlak kremi aldım alerji yaptı oda bana göğüslerim ve alt kısmı isirik gibi oldu :KK43: limon felan sürdüm tavsiyeleriniz varmı?
kız napcan çatlak kremini kullanma daha bişi.. ayrıca göbeğin büyümeye başladığında zeytin yağı kullan her şeyin doğalında fayda var:KK68:

Öyle mi diyosun ya. Bende kafayı yicem valla habire çift çizgi çıkıyor dünde kasiklarim da ağrı olunca dedim acaba hala yumurtluyor muyum
SEN değerlendir yine ben adetime bi hafta kala hamile kalmışım yumurtlamadan sonra yani düşün :)

Back