- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Arkadaşlar bu testen anlayananınız varmı Eki Görüntüle 1930191
http://www.endokrin.org/Tr/content3.asp?m1=1&m2=8&m3=172
Oku canım bende merak ettim bunu buldum netten..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bu testen anlayananınız varmı Eki Görüntüle 1930191
Bı benim Kan pırtılaşması testim doktor pek açıklamdı o yüzden kafama takıldı ama şimdi bende Kan pırtılaşması varmı yokmu anlayamıyorum.. Uğraşıp yazı bulmuşsun cnm çook teşekkür ederimhttp://www.endokrin.org/Tr/content3.asp?m1=1&m2=8&m3=172
Oku canım bende merak ettim bunu buldum netten..
İnşallah öyledir canımHer bünye bir olmuyor malesef ..muhtemelen yerleşirken mide bulantısı yaşamış olabilirsin inş hamilesindir ..erken gebelik testi yap derim ..bende düşük yaptım 5 ay oldu hala hamile kalmaya çalışıyorum ..insanlar için temizlendi hemen hamile kalırsın diyor ama nasip ..
Valla sabaha kadar yarım yamalak uyudum 5 te kalktım müziği açtım oynadım güzel bi kahvaltı yaptım sonra yine oynadım güzel oluyor :))Hahah bunların yanı sıra yakın zamanda kusmaların başlar hep uyku halin yorgun bitkin :)))
Günaydınnn canımmmgünaydın kızlar
Clearblue güven prediktmre güvenme o kadar deyim sana :)Günaydın kizlar. Bir şey sorucam, clearblue ve predictor ovulasyon testi kullandım bu ay. İlk denememizdi zaten. Clearblue da iki gün gülen yüzü gordum üçüncü gün yuvarlak boş surat çıktı yani ov. Gerçekleşti diyor ama predictor de 5 gündür iki koyu çizgiyi goruyorum kafam karıştı hala yumurtlamadim mi acaba diye. . Ve adetime 9 gün kaldı yumurtlamis olmam lazım daha önce böyle bir şey yaşayan var mı aranizda
günaydın kızlar
Günaydın civciv analarıGünaydınnn canımmm
badem yağı canımKızlar ya komşumdan çatlak kremi aldım alerji yaptı oda bana göğüslerim ve alt kısmı isirik gibi oldu limon felan sürdüm tavsiyeleriniz varmı?
Öyle mi diyosun ya. Bende kafayı yicem valla habire çift çizgi çıkıyor dünde kasiklarim da ağrı olunca dedim acaba hala yumurtluyor muyumClearblue güven prediktmre güvenme o kadar deyim sana :)
kız napcan çatlak kremini kullanma daha bişi.. ayrıca göbeğin büyümeye başladığında zeytin yağı kullan her şeyin doğalında fayda varKızlar ya komşumdan çatlak kremi aldım alerji yaptı oda bana göğüslerim ve alt kısmı isirik gibi oldu limon felan sürdüm tavsiyeleriniz varmı?
belki hamilesindir canım.. ovu testleri gebelik varsa pozitif gösteriyor ama 9 gün kala gösterirmi bilemedim clear blue hassas ise gösterebilirÖyle mi diyosun ya. Bende kafayı yicem valla habire çift çizgi çıkıyor dünde kasiklarim da ağrı olunca dedim acaba hala yumurtluyor muyum
SEN değerlendir yine ben adetime bi hafta kala hamile kalmışım yumurtlamadan sonra yani düşün :)Öyle mi diyosun ya. Bende kafayı yicem valla habire çift çizgi çıkıyor dünde kasiklarim da ağrı olunca dedim acaba hala yumurtluyor muyum
Başıma bela ettim her yerimi alerji ettim salak gibi ya :)kız napcan çatlak kremini kullanma daha bişi.. ayrıca göbeğin büyümeye başladığında zeytin yağı kullan her şeyin doğalında fayda var
civciv mi daha ovu günlerime bile girmedimGünaydın civciv anaları
var var... bat 1 hafif lekelenme başladı sanırımGünaydın :)
Oh herkesin moraller yerinde gibi görünüyor :) maşallah diyelim :)
deniz_ve_mehtap canım senin bata az kalmıştı var mı gelişme?
Ciddi misin tebrik ederiim Bende değerlendireyim o haldeSEN değerlendir yine ben adetime bi hafta kala hamile kalmışım yumurtlamadan sonra yani düşün :)