valla tatlım sana daha önce yazdığım gibi erken öğrenince işler zorlaşıyor bence yine kan ver yükselişine bakarsın çünkü boş gebelik dış gebelik her ihtimal var ikisi de hemen anlaşılmıyor mecbur beklenecek ama erken teşhisle de anlaşılabiliniyor yani kan değerin yükseldiyse hala kalp atışı duyulmuyorsa boş gebelik oluyor dengesiz yükseliyorsa da yani bir düşüp bir yükseliyorsa dış gebelik oluyor.. ama illa bunlar olacak ya da olmayacak diye bir kaide yok kimse başına ne geleceğini bilmiyor.. ben her zaman tedbiri elden bırakmamaktan yanayım sonrası Allah'ın takdiri.. yani nasıl olsa büyür demekte olmuyor çünkü dış gebelik olursa anne zarar görebiliyor... birde şu var dış gebelikte dayanılmaz ağrılar oluyormuş sen sabah göbek atmışsın yani senin öyle bir ihtimalin olacağını sanmam
ben mesela hamileliğimi kan da ilk öğrendiğimde oturamıyordum ağrıdan o kadar çok ağrım oluyordu ve anlamıştım sorun olduğunu ama yinede 2. baktırdığımda yükselişi görünce ümitlenmiştim
insan çok isteyince ister istemez gariplik sezse de normaldir belki diyor.. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin bizlere evlatla sınamasın hiç birimizi