Yok clearblue da gulen yuz üzerine boş kutucuğu görünce tekrarlamadim bi daha ama predictor ısrarla koyu gösteriyor. Geçen ay denemek istemiştim sadece o zaman da böyle bir şey yapmıştı kaldı ki bebek hiç denememistik geçen ay. Sanırım predictor yanıltıcı testlerdenbelki hamilesindir canım.. ovu testleri gebelik varsa pozitif gösteriyor ama 9 gün kala gösterirmi bilemedim clear blue hassas ise gösterebilir
pardon predictor yazacaktım.. valla canım kullanmadım hiç kullananlar daha iyi bilir sen riske atma değerlendirebildiğin günleri değerlendir inşallah bebişin gelir tutunur sanaYok clearblue da gulen yuz üzerine boş kutucuğu görünce tekrarlamadim bi daha ama predictor ısrarla koyu gösteriyor. Geçen ay denemek istemiştim sadece o zaman da böyle bir şey yapmıştı kaldı ki bebek hiç denememistik geçen ay. Sanırım predictor yanıltıcı testlerden
Insalllah:) isteyen herkese de bana da nasip eder inşallah rabbimpardon predictor yazacaktım.. valla canım kullanmadım hiç kullananlar daha iyi bilir sen riske atma değerlendirebildiğin günleri değerlendir inşallah bebişin gelir tutunur sana
cnm vücuttaki lh den dolayı normalde çoğu gün testler iki çizgi çıkıyor :) ama pozitif sayılması için iki çizginin eşit koyulukt aolması lazım bu bilgiyi dikkate al :) testlerin hassasiyetine bağlı bir durum bence senin ki.. foto atabilrimisin mümkünse bu aradaÖyle mi diyosun ya. Bende kafayı yicem valla habire çift çizgi çıkıyor dünde kasiklarim da ağrı olunca dedim acaba hala yumurtluyor muyum
İlaçlarını düzenli al canım dikkat et kendinecivciv midaha ovu günlerime bile girmedim
cnm vücuttaki lh den dolayı normalde çoğu gün testler iki çizgi çıkıyor :) ama pozitif sayılması için iki çizginin eşit koyulukt aolması lazım bu bilgiyi dikkate al :) testlerin hassasiyetine bağlı bir durum bence senin ki.. foto atabilrimisin mümkünse bu arada
cnm vücuttaki lh den dolayı normalde çoğu gün testler iki çizgi çıkıyor :) ama pozitif sayılması için iki çizginin eşit koyulukt aolması lazım bu bilgiyi dikkate al :) testlerin hassasiyetine bağlı bir durum bence senin ki.. foto atabilrimisin mümkünse bu arada
Tamam işte değerlendir belki yine yumurtluyorsundur belli olmaz çok köyü çıkmışFotoğrafı yüklemek ne kadar zormuş yahu boyutunu bir türlü kabul etmedi neyse başardım sanirim:)
bu bugünde de koyumuydu canım? bata kaç gün var birde?Evet kızlar bi hayli koyu. Sebebini anlayamadım ama değerlendiricem tabiki✌
Canım üstte ki bugüne ait, altta ki de düne. Bat 5 ocakbu bugünde de koyumuydu canım? bata kaç gün var birde?
Regl dongun nedir?baya koyu cik.is belki erken dollenme falan olmustur.. Ovulasyon sonrasi umitli olmayi seviyorum ben iyi dusun iyi olsun insallah bebegin senledirCanım üstte ki bugüne ait, altta ki de düne. Bat 5 ocak
Bence başka test yapma bırak ve bekle parana yazık varsa geçilmem olur zaten yoksa hastalanırsın29 günde bir oluyorum. Dediğin doğru ama şöyle bir şey var, geçen ay almıştım bu predictor testleri. O zaman öylesine denemistim ve aynı şey olmuştu 5 gün fln iki koyu çizgiyi görmüştüm. Daha sonra siliklesmisti çizgi. Aslında yarın bi clearblue testi daha mı yapsam diye düşünmüyor değilim
ben hep ucuz test kullanıyorum29 günde bir oluyorum. Dediğin doğru ama şöyle bir şey var, geçen ay almıştım bu predictor testleri. O zaman öylesine denemistim ve aynı şey olmuştu 5 gün fln iki koyu çizgiyi görmüştüm. Daha sonra siliklesmisti çizgi. Aslında yarın bi clearblue testi daha mı yapsam diye düşünmüyor değilim
Bu ay olur inşallah hepimizin:) gercı benim ilk deneyisim ilk seferde tutma ihtimali nedir bilemiyorum:))ben hep ucuz test kullanıyorumher ay aynı günde aynı çizgiler çıkıyor başka test almıştım çıkmamıştı çizgi sinir olmuşltum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?