2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

belki hamilesindir canım.. ovu testleri gebelik varsa pozitif gösteriyor ama 9 gün kala gösterirmi bilemedim clear blue hassas ise gösterebilir
Yok clearblue da gulen yuz üzerine boş kutucuğu görünce tekrarlamadim bi daha ama predictor ısrarla koyu gösteriyor. Geçen ay denemek istemiştim sadece o zaman da böyle bir şey yapmıştı kaldı ki bebek hiç denememistik geçen ay. Sanırım predictor yanıltıcı testlerden

pardon predictor yazacaktım.. valla canım kullanmadım hiç kullananlar daha iyi bilir sen riske atma değerlendirebildiğin günleri değerlendir inşallah bebişin gelir tutunur sana

pardon predictor yazacaktım.. valla canım kullanmadım hiç kullananlar daha iyi bilir sen riske atma değerlendirebildiğin günleri değerlendir inşallah bebişin gelir tutunur sana
Insalllah:) isteyen herkese de bana da nasip eder inşallah rabbim

Öyle mi diyosun ya. Bende kafayı yicem valla habire çift çizgi çıkıyor dünde kasiklarim da ağrı olunca dedim acaba hala yumurtluyor muyum
cnm vücuttaki lh den dolayı normalde çoğu gün testler iki çizgi çıkıyor :) ama pozitif sayılması için iki çizginin eşit koyulukt aolması lazım bu bilgiyi dikkate al :) testlerin hassasiyetine bağlı bir durum bence senin ki.. foto atabilrimisin mümkünse bu arada

Eklentiler

• 201612261396210543.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 26
29 günde bir oluyorum. Dediğin doğru ama şöyle bir şey var, geçen ay almıştım bu predictor testleri. O zaman öylesine denemistim ve aynı şey olmuştu 5 gün fln iki koyu çizgiyi görmüştüm. Daha sonra siliklesmisti çizgi. Aslında yarın bi clearblue testi daha mı yapsam diye düşünmüyor değilim

Bence başka test yapma bırak ve bekle parana yazık varsa geçilmem olur zaten yoksa hastalanırsın

ben hep ucuz test kullanıyorum her ay aynı günde aynı çizgiler çıkıyor başka test almıştım çıkmamıştı çizgi sinir olmuşltum...

Merhaba, size birşey sormak istiyorum...
16 aralık'ta gebe olduğumu öğrendim.. ama doktor adet tarihinle uymuyor dedi.. (adet tarihim 5 kasım'dı) o gün 4 hafta 3 günlük çıktı ultrasonda.. haftaya gel, tekrar kontrol edelim dedi.. 1 hafta kendime elimden geldiğince iyi baktım.. 1 haftasonunda cuma günü doktor istediğim kadar büyümemiş dedi, 4 hafta 6 günlük çıktı ultrasonda.. 1 hafta da 3 günlük büyüme yani.. boş gebeliğe dalalet olabilir dedi... haftaya tekrar kontrole gel dedi, bu arada kanaman başlarsa acil müdahale gerekir dedi..

kendimi nasıl koyverdim.. yarın tekrar başka doktora gidicem ama bu arada büyüme şansı var mı sizce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…