6 Aralığı adetinin son günü diye baz alabilirsin canım. Ona göre döngün kaç günse hesap et. Yada ovulasyon Testi kullanabilirsin.27 Kasım da düşük başladı. Doktor müdahale etmedi 29 Kasım da düşük tamamlandı. Kanamam 6 Aralık'ta bitti. Parça kalmamış. Doktor kendinizi hazır hissedince olabilir dedi. İlk hamileliğimdi. Şimdi tekrar düşünüyoruz.
Teşekkür ederim canım6 Aralığı adetinin son günü diye baz alabilirsin canım. Ona göre döngün kaç günse hesap et. Yada ovulasyon Testi kullanabilirsin.
Ben adet günüme 5 gün kala öğrenmiştim. Hemde ucuz testlerle. Ama maalesef düşük yaptım. Bence bekleme varsa çıkar zaten. Ona göre hareket edersin. Her ihtimale karşı kendini yorma.Reglim 2 gün geçti şu an midem çok fena bulanıyor bulasik makinasini bosalttim yoruldum dizlerim titredi dermansiz kaldım goguslerimdeki ağrı sabit zaten ha bide 3 gündür kabızlık mevcut yani bütün belirtiler tam da test yapmaya korkuyorum pztesi ye kadar bekleyeyim diyorum
Aynen canım doğru söylüyorsun test alım bugün buarada çok üzüldüm allah kimsenin kucağıni boş çıkarmasın ben de düşük yaptim çok zorBen adet günüme 5 gün kala öğrenmiştim. Hemde ucuz testlerle. Ama maalesef düşük yaptım. Bence bekleme varsa çıkar zaten. Ona göre hareket edersin. Her ihtimale karşı kendini yorma.
Hamile olabilirsin bende bu dediklerini yaşadım canımReglim 2 gün geçti şu an midem çok fena bulanıyor bulasik makinasini bosalttim yoruldum dizlerim titredi dermansiz kaldım goguslerimdeki ağrı sabit zaten ha bide 3 gündür kabızlık mevcut yani bütün belirtiler tam da test yapmaya korkuyorum pztesi ye kadar bekleyeyim diyorum
Amin canımAynen canım doğru söylüyorsun test alım bugün buarada çok üzüldüm allah kimsenin kucağıni boş çıkarmasın ben de düşük yaptim çok zor
Ay hadi inşallah canım .Hamile olabilirsin bende bu dediklerini yaşadım canım
Inşallah canım benim yorumlarınız beni çok mutlu etti çok teşekkür ediyorumAmin canım
İnşallah hamilesindir. Bebeğinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Mutlaka paylasacam sizlerle canimC cituhanba01 test yap at bekliyoruz :)
Miratech ne canım markası miEger testin miratech degilse ,hamilesinn tebrikler..
Miratech ne canım markası mi
Yok canim benimki oncomed
Belirtiler 10gundur var canım hiç eksilmedi artarak devam ediyor foto çok görünmüyor çıplak gözle bakınca çok net bi silik yani pztesi doktora gidecem hayırlısı artikTamam zaten belirtilerde mevcut insallah hamissindr p.tesi sabah tekrarla istersen daha net olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?