- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
Ben kullanmaya ara verdigime uzuluyorum valla canim neyse senenin sonunda bizimde bebisler gelir belkiBende ilk defa infolik kullandığım ay şeffaf alıntı gördüm bende ona bağlıyorum :)
İnşallah değerim yükselmiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanmaya ara verdigime uzuluyorum valla canim neyse senenin sonunda bizimde bebisler gelir belkiBende ilk defa infolik kullandığım ay şeffaf alıntı gördüm bende ona bağlıyorum :)
İnşallah değerim yükselmiştir
İnşallah canım. Hep beraber güzel haberler verelim :) yılı güzel kapatalım :)Hic stres yapma canim zaten degerlendirdigin gunler guzel gunler sonrasinda olursa keyfi olsun regl gunune kadar dikkat et cok yorma kendini ama cok kasmada insallah guzel haberler verirsin bizlere
Bunu sorma nedenim ilişkiden 7-8 gün sonra mide bulantısı başladı. Acaba diye düşünmeye başladım. Daha önce hamile kalmıştım ama 4. Haftadan sonra bulantı başlamıştı. Bu kadar erken belirti olabilir mi canımDüşük yaptıktan sonra bi adet görmen lazım cnm
Bende doktora gidicem bakalım vitamin eksikliği bile engelliyormus diyorlar birde şu bele bardak vurma işini bilen var mı kızlar çok kisiden duyuyorum
Olmaya çalışalım canım :)Kızlar iyi akşamlar yardımcı olur musunuz?
Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz :) kaç gün kaldı batlara hamile kaldık ama hala buradayım :)
Ğhemen folik aside. Başla hamile kalmak istiyorsa. Vakit kaybetme :)))Ben bugün tatilim evdeyim çay yaptım şimdi içicez eşimle
Reglim devam ediyo yarın biterim sonra da yine çalışmalar devam eder ama çok soğuk ya içimden gelmiyo valla zar zor mecbur yapıyoruz
Bugün avm ye gittik annemle ve eşimle, mağaza gezerken hep bebek kıyafetleri oyuncakları fln gördüm için gitti valla millet bebeğini arabasına koymuş gezdiriyo eskiden takmazdım ama artık çook üzülüyorum
Sanki hiç anne olmıycam gibi hissetmeye başladım bu ara..
Ğhemen folik aside. Başla hamile kalmak istiyorsa. Vakit kaybetme :)))
Benimde göğüslerim kocaman oldular ödem olmuş bedenim atamıyorum 64 kiloyum veremiyorum kendimi aç bırakmakta istemiyorum ama olmuyor.. kabız olmuşum kendimi kayısıya dayadım başka türlü tık Yok.. başım sürekli ağrıyor sese gelemiyorum.. saçma sapan rüyalar görüp psikolojim bozuluyor
Hamilemiyim ölüyormuyum bilmiyorum 50 bin tane ruh halini yaşıyorum düşünün yani hamile kalınca insan kendini peynir kazanı gibi hissediyor ügühüühügüg
Bende dinlendim bugun bir pazara gittim benim bata cok var malum daha yeni bitti reglim.. Sende dinlen bol bol rahatlatici muzikler dinle ya da kuran ac dinle ablam oyle rahatlardi.. Hormonlar malum tam yukseldigi zamanlar en zor ilk 3 ay derler sonraki 3 ay en keyifli zaman oluyormus son 3 ay da dogdu dogacak telasi oluyo agirlasiyorsun ah ah bizde siramiz gelsede yasasak keske...Benimde göğüslerim kocaman oldular ödem olmuş bedenim atamıyorum 64 kiloyum veremiyorum kendimi aç bırakmakta istemiyorum ama olmuyor.. kabız olmuşum kendimi kayısıya dayadım başka türlü tık Yok.. başım sürekli ağrıyor sese gelemiyorum.. saçma sapan rüyalar görüp psikolojim bozuluyor
Hamilemiyim ölüyormuyum bilmiyorum 50 bin tane ruh halini yaşıyorum düşünün yani hamile kalınca insan kendini peynir kazanı gibi hissediyor ügühüühügüg
Her bünye bir olmuyor malesef ..muhtemelen yerleşirken mide bulantısı yaşamış olabilirsin inş hamilesindir ..erken gebelik testi yap derim ..bende düşük yaptım 5 ay oldu hala hamile kalmaya çalışıyorum ..insanlar için temizlendi hemen hamile kalırsın diyor ama nasip ..Bunu sorma nedenim ilişkiden 7-8 gün sonra mide bulantısı başladı. Acaba diye düşünmeye başladım. Daha önce hamile kalmıştım ama 4. Haftadan sonra bulantı başlamıştı. Bu kadar erken belirti olabilir mi canım
Bizi bırakma kuzum haberdar et kendınden .Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz :) kaç gün kaldı batlara hamile kaldık ama hala buradayım :)
İnş Yen'i yıl Yen'i umutlar Rabbim gönlüne göre versinBen bugün tatilim evdeyim çay yaptım şimdi içicez eşimle
Reglim devam ediyo yarın biterim sonra da yine çalışmalar devam eder ama çok soğuk ya içimden gelmiyo valla zar zor mecbur yapıyoruz
Bugün avm ye gittik annemle ve eşimle, mağaza gezerken hep bebek kıyafetleri oyuncakları fln gördüm için gitti valla millet bebeğini arabasına koymuş gezdiriyo eskiden takmazdım ama artık çook üzülüyorum
Sanki hiç anne olmıycam gibi hissetmeye başladım bu ara..
Hahah bunların yanı sıra yakın zamanda kusmaların başlar hep uyku halin yorgun bitkin :)))Benimde göğüslerim kocaman oldular ödem olmuş bedenim atamıyorum 64 kiloyum veremiyorum kendimi aç bırakmakta istemiyorum ama olmuyor.. kabız olmuşum kendimi kayısıya dayadım başka türlü tık Yok.. başım sürekli ağrıyor sese gelemiyorum.. saçma sapan rüyalar görüp psikolojim bozuluyor
Malesef benim bir bilgim Yok canımArkadaşlar bu testen anlayananınız varmı Eki Görüntüle 1930191
İnş Yen'i yıl Yen'i umutlar Rabbim gönlüne göre versin