• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hic stres yapma canim zaten degerlendirdigin gunler guzel gunler sonrasinda olursa keyfi olsun regl gunune kadar dikkat et cok yorma kendini ama cok kasmada insallah guzel haberler verirsin bizlere
İnşallah canım. Hep beraber güzel haberler verelim :) yılı güzel kapatalım :)

Düşük yaptıktan sonra bi adet görmen lazım cnm
Bunu sorma nedenim ilişkiden 7-8 gün sonra mide bulantısı başladı. Acaba diye düşünmeye başladım. Daha önce hamile kalmıştım ama 4. Haftadan sonra bulantı başlamıştı. Bu kadar erken belirti olabilir mi canım

Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz :) kaç gün kaldı batlara hamile kaldık ama hala buradayım :)

Ben bugün tatilim evdeyim çay yaptım şimdi içicez eşimle

Reglim devam ediyo yarın biterim sonra da yine çalışmalar devam eder ama çok soğuk ya içimden gelmiyo valla zar zor mecbur yapıyoruz :(

Bugün avm ye gittik annemle ve eşimle, mağaza gezerken hep bebek kıyafetleri oyuncakları fln gördüm için gitti valla millet bebeğini arabasına koymuş gezdiriyo eskiden takmazdım ama artık çook üzülüyorum :( :( :(

Sanki hiç anne olmıycam gibi hissetmeye başladım bu ara..

Reglim devam ediyo yarın biterim sonra da yine çalışmalar devam eder ama çok soğuk ya içimden gelmiyo valla zar zor mecbur yapıyoruz :KK43:

Bugün avm ye gittik annemle ve eşimle, mağaza gezerken hep bebek kıyafetleri oyuncakları fln gördüm için gitti valla millet bebeğini arabasına koymuş gezdiriyo eskiden takmazdım ama artık çook üzülüyorum :KK43: :KK43: :KK43:

Ğhemen folik aside. Başla hamile kalmak istiyorsa. Vakit kaybetme :)))

Benimde göğüslerim kocaman oldular :( ödem olmuş bedenim atamıyorum 64 kiloyum veremiyorum kendimi aç bırakmakta istemiyorum ama olmuyor.. kabız olmuşum kendimi kayısıya dayadım başka türlü tık Yok.. başım sürekli ağrıyor sese gelemiyorum.. saçma sapan rüyalar görüp psikolojim bozuluyor :(
Hamilemiyim ölüyormuyum bilmiyorum :rolleyes::cry::KK34:50 bin tane ruh halini yaşıyorum düşünün yani hamile kalınca insan kendini peynir kazanı gibi hissediyor ügühüühügüg

Ğhemen folik aside. Başla hamile kalmak istiyorsa. Vakit kaybetme :)))
Benimde göğüslerim kocaman oldular :KK43: ödem olmuş bedenim atamıyorum 64 kiloyum veremiyorum kendimi aç bırakmakta istemiyorum ama olmuyor.. kabız olmuşum kendimi kayısıya dayadım başka türlü tık Yok.. başım sürekli ağrıyor sese gelemiyorum.. saçma sapan rüyalar görüp psikolojim bozuluyor :KK43:
Hamilemiyim ölüyormuyum bilmiyorum :rolleyes::cry::KK34:50 bin tane ruh halini yaşıyorum düşünün yani hamile kalınca insan kendini peynir kazanı gibi hissediyor ügühüühügüg

Saol canım alcam bu ara inofolik, kendine dikkat et kilo da al boşver ne güzel hamilesin bak keşke bendr hamile olsaydım şimdi kilo almak derdim olsaydı :) tadını çıkar hamileliğin inşallah iyi geçer herşey de sağlıkla gelir bebeğin, iyi düşün iyi olsun herşey canım dua et bol bol tesbih çek yasin oku Allah yardımcın olsun canım :)

Not : kendini de peynir kazanı gibi görme, çünkü içinde peynir değil melek var :anneadayı::KK200:

Benimde göğüslerim kocaman oldular :KK43: ödem olmuş bedenim atamıyorum 64 kiloyum veremiyorum kendimi aç bırakmakta istemiyorum ama olmuyor.. kabız olmuşum kendimi kayısıya dayadım başka türlü tık Yok.. başım sürekli ağrıyor sese gelemiyorum.. saçma sapan rüyalar görüp psikolojim bozuluyor :KK43:
Bende dinlendim bugun bir pazara gittim benim bata cok var malum daha yeni bitti reglim.. Sende dinlen bol bol rahatlatici muzikler dinle ya da kuran ac dinle ablam oyle rahatlardi.. Hormonlar malum tam yukseldigi zamanlar en zor ilk 3 ay derler sonraki 3 ay en keyifli zaman oluyormus son 3 ay da dogdu dogacak telasi oluyo agirlasiyorsun ah ah bizde siramiz gelsede yasasak keske...

Bunu sorma nedenim ilişkiden 7-8 gün sonra mide bulantısı başladı. Acaba diye düşünmeye başladım. Daha önce hamile kalmıştım ama 4. Haftadan sonra bulantı başlamıştı. Bu kadar erken belirti olabilir mi canım
Her bünye bir olmuyor malesef ..muhtemelen yerleşirken mide bulantısı yaşamış olabilirsin inş hamilesindir ..erken gebelik testi yap derim ..bende düşük yaptım 5 ay oldu hala hamile kalmaya çalışıyorum ..insanlar için temizlendi hemen hamile kalırsın diyor ama nasip ..

Reglim devam ediyo yarın biterim sonra da yine çalışmalar devam eder ama çok soğuk ya içimden gelmiyo valla zar zor mecbur yapıyoruz :KK43:

Bugün avm ye gittik annemle ve eşimle, mağaza gezerken hep bebek kıyafetleri oyuncakları fln gördüm için gitti valla millet bebeğini arabasına koymuş gezdiriyo eskiden takmazdım ama artık çook üzülüyorum :KK43: :KK43: :KK43:

İnş Yen'i yıl Yen'i umutlar Rabbim gönlüne göre versin

Hahah bunların yanı sıra yakın zamanda kusmaların başlar hep uyku halin yorgun bitkin :)))

Arkadaşlar bu testen anlayananınız varmı
DSC_0020.JPG

Back