• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

yesa yesa canim aklimdaydin,bak yavas yavas rahatlamaya basladin testsiz bir ay gecrdin emnim bu ay dahada rahat olursn ,kafaya takmazsin hamis olursn .

Kizlar nasilsiniz hepiniz bu ara kendimi fazlasiyla el islerine verdim ara ara giriyordum eskiden sayfa sayfa takip ediyordm,simdi uzak kalmakta iyi geldi,bu ayy fena rahatimm fazlasiyla salmis durumdayim.

Bende çok rahattım bu ay ama şu an reglim devam ediyo :) içime hep ocak yada şubat doğuyo sanki o zaman hamile olcam inşallah :)

mrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı

mrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı
Adetin geçmesini bekle canım. Gelmezse test yaparsın

Kızlarrrr şimdiye kadar yaptığım testlerden en koyusu :) aylardır yapıyorum bu kadar koyu olmamıştı çok mutlu oldum inşallah tutar :)

Eklentiler

• IMG_20161225_015536.jpg
    IMG_20161225_015536.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 34
yesa yesa canim aklimdaydin,bak yavas yavas rahatlamaya basladin testsiz bir ay gecrdin emnim bu ay dahada rahat olursn ,kafaya takmazsin hamis olursn .

Kizlar nasilsiniz hepiniz bu ara kendimi fazlasiyla el islerine verdim ara ara giriyordum eskiden sayfa sayfa takip ediyordm,simdi uzak kalmakta iyi geldi,bu ayy fena rahatimm fazlasiyla salmis durumdayim.

Yok canım rahatlama değil umudun bitmesi :) test yapmak benim için umut kaynağıydi ya olduysa ya tuttuysa diyordum şu an o yok :)

Bende rahim ağzında yara başlangıcı varmış. Doktora gittim çoçuk olayını ertele dedi bu ay bende tamam dedim. Bana antibiyotik fitil bide folik iod verdi. Bunları düzenli kullandım hiç aksatmadan antibiyorik bitti fitil bitti folik asit te günde bi tane zaten bide rahatsızmış diye 3 günde bir oldu ilişki böyle plansız yaptık yani hatta negatif çıkar diye yaptım pozitif çıktı inşallah değerim sağlıklı yükselir

Anladım.canım. Allah kucağına almayi nasip etsin :) dua et bizlere de :)

Benimde 6. Ayim bu ay insallah gelir artik bebislerimi
Dün sabah ve bugün sabah oldu. Yarın da olursa akşam olur. Sanırım bende inofılic işe yaradı. Hamile kalırsam hem ona hemde rahim filmine bağlıyacam

Eklentiler

• IMG_20161225_115807.jpg
    IMG_20161225_115807.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba benim çatlamadan sonra 6. Günün gecesi şiddetli kasık ağrısı tam 3 saat sürdü ama yani acile gidecek durumda bir ağrı sonra hafifledi sabah tamaman geçmişti.şimdi hafif adet olacakmışım gibi bel ağrısı. Heryerim yanıyor ellerim yanaklarım. Ve yumurta çatladıktan sonrakı 6 gün çok ağrım oldu kasık ağrısı alt karın kağrısı. Dünki şiddetli kasık ağrısıyla durdu. Ayrıca sarı akıntı var idrarda kokulu bu geçen ayda vardı. Hamilelik şansı nedır yaşayan varmı bunları

Dün sabah ve bugün sabah oldu. Yarın da olursa akşam olur. Sanırım bende inofılic işe yaradı. Hamile kalırsam hem ona hemde rahim filmine bağlıyacam
Kesinlikle inofolikten canim bende inofolik kullandigim ay testlerim harikaydi sonra hic gormedim zaten tam koyulugu... Ay hadi bebegine vesile olsun insallah

Kesinlikle inofolikten canim bende inofolik kullandigim ay testlerim harikaydi sonra hic gormedim zaten tam koyulugu... Ay hadi bebegine vesile olsun insallah
Bende ilk defa infolik kullandığım ay şeffaf alıntı gördüm bende ona bağlıyorum :)
İnşallah değerim yükselmiştir

Back