2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Gunaydin canım testin baya koyu cikmis aksam da yap istersen ona göre bugünü degerlendirirsin yumurtan bugün yarin çatlar veeee inşallah tutar....
İnşallah tutar canım :) sabahı değerlendirdim birde yarın sabah olur :)

İnşallah kuzum yaa

Kızlar şu An korunmayı bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum 5 aydır korunuyordum bebeğin umudu bile güzel her me kdr şansımın 100/50 az olduğu öğrenmiş olsamda herşey Allah tan o ol deyince hepsi hikaye takmıyorum o yüzden saçma saçma belirti aramayı adamın hergün kafasının etini yemeyi Hadi bugün de deyip bunaltmayı özlemişim gerçi bu sefer yapamıycak gibi çünkü 3 ay için de kalamazsam aşılama yapılıcak istemediği için mecbur mırın kırın edemez ayy aslında şu an temizlik yapıyorum sıkıldım geliyim bir içimi döküp mola veriyim dedim iyiki varsınız ama artık burda olmayalım hamilelik topiğinde olalım inşallah

hadi hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umut senin içinbizimde dün ilişki oldu ama ilk başta hiç istemedim zorunluluğa dönüşüyor artık o kadar naza çektim ki zor kullandı eşimbu bahaneyle heyecan geldi hayatımıza iyi ki nazlanmışım dedim

İyi yapmışsın cnm değişiklik iyidir yoksa görev haline geliyor bende öyle olmasın diye uğraşıyorum eşimin işi yüzünden gün aşırı olması zorluyor bizi bazen ben bu ay olur gözüyle bakıyorum çünkü adetim yakın yumurtlamam geçmiştir çünkü görüşmüş tüm yumurta akını.. Ama bu heyecanı çok özlemişim

Ben bu ay kaçırdım yumurtlamayi 25 26 gunde bir oluyorum bugün 14.günüm gerçi kacirmadigimda da olmadı siz nasıl baş ediyorsunuz bu olumsuzluklarla

Adet oldun mu canım
27 Kasım da düşük başladı. Doktor müdahale etmedi 29 Kasım da düşük tamamlandı. Kanamam 6 Aralık'ta bitti. Parça kalmamış. Doktor kendinizi hazır hissedince olabilir dedi. İlk hamileliğimdi. Şimdi tekrar düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…