• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

AyMorcivet AyMorcivet hamileyim onda bi sorun yok ama kan değerim başında neydi bilmiyorum şimdi 33 çıktı rahim kalınlaşmış güzel dedi.. bende tedirgin oldum ister istemez inşallah çarşambaya yükselir değerim

Eeee bu ay farklı ne oldu canım anlat bi hele
Bende rahim ağzında yara başlangıcı varmış. Doktora gittim çoçuk olayını ertele dedi bu ay bende tamam dedim. Bana antibiyotik fitil bide folik iod verdi. Bunları düzenli kullandım hiç aksatmadan antibiyorik bitti fitil bitti folik asit te günde bi tane zaten bide rahatsızmış diye 3 günde bir oldu ilişki böyle plansız yaptık yani hatta negatif çıkar diye yaptım pozitif çıktı inşallah değerim sağlıklı yükselir

Be içiyorsun sen 4 poşet Gamzecım
Inofolic iciyorum canim
20161223_201307.jpg

Kızlar merhaba bende geldim yine aranıza yine ben yine buralardayım yok ya ben yapamıyorum kafadan atma işini iyiden iyiye iyice de korkmaya başladım olmuyor diye ovu testi falan kullanmıyorum ama her ay düzenli yumurta aki akıntıyı goruyordum ve değerlendiriyoruz ama olmuyor acaba bi sorunum mu var ya çok moralim bozuk bu ay çok fazla beyaz kremsi akıntım var acaba iltihabım falan varsa o gebelige engel olur mu

Back