- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
1.5 senedir evliyim daha yeni hamile kaldım oda şaka gibi oldu ben 4 haftalık sanırken 2 haftalıkmış bebek
1.5 yıldır hiç korunmadiniz mi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.5 senedir evliyim daha yeni hamile kaldım oda şaka gibi oldu ben 4 haftalık sanırken 2 haftalıkmış bebek
Yok canım hiç korunmadık1.5 yıldır hiç korunmadiniz mi canim
İnşşalah güzel haberlerle geleceksinGünaydın kızlar bugün doktora gidicem hele ne yapıyor orda göreyim de bari belki o zaman kendimi hamile gibi hissederim :)
Be içiyorsun sen 4 poşet Gamzecımvalla bankadan geldim tuvalete koştum nasıl akıntım gelmiş normalde hiç bu kadar olmaz afedersin işedim sandım üşütmüşte değilim gayet sağlıklıyım... bunlarda psikolojik olamaz dimibu arada bende günde 4 poşet içiyorum
Folik asit canımBe içiyorsun sen 4 poşet Gamzecım
Şu kullandığınız foliğin bir fotoğrafını ayın canım bende alayım ..ben folidoce diye birşey kullanıyorum 4 aydır balon gibi şişirdi benibakalım bende kalacak mıyım
Folik iod kilo aldırmıyor ben onu kullanıyorumŞu kullandığınız foliğin bir fotoğrafını ayın canım bende alayım ..ben folidoce diye birşey kullanıyorum 4 aydır balon gibi şişirdi beni
Sen zaten yazmışsın sorduğum soruyu :) inşallah yükselir canımAyMorcivet hamileyim onda bi sorun yok ama kan değerim başında neydi bilmiyorum şimdi 33 çıktı rahim kalınlaşmış güzel dedi.. bende tedirgin oldum ister istemez inşallah çarşambaya yükselir değerim
Okudum canım inşallah Esra Rabbim gönlüne göre versinSevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
İnşallah canım keseyi haftaya görürüz dedi inşallah sağlıklı olur insan korkuyor ya anlıyorum şimdi böyle şeyleriSen zaten yazmışsın sorduğum soruyu :) inşallah yükselir canım
Hep olumlu düşün canım hep ..herşey güzel olacak midem bulanıyor kusuyorum diye bile mutlu olacaksın inşallahİnşallah canım keseyi haftaya görürüz dedi inşallah sağlıklı olur insan korkuyor ya anlıyorum şimdi böyle şeyleri
Yok canım hiç korunmadık
Bende rahim ağzında yara başlangıcı varmış. Doktora gittim çoçuk olayını ertele dedi bu ay bende tamam dedim. Bana antibiyotik fitil bide folik iod verdi. Bunları düzenli kullandım hiç aksatmadan antibiyorik bitti fitil bitti folik asit te günde bi tane zaten bide rahatsızmış diye 3 günde bir oldu ilişki böyle plansız yaptık yani hatta negatif çıkar diye yaptım pozitif çıktı inşallah değerim sağlıklı yükselirEeee bu ay farklı ne oldu canım anlat bi hele
Teşekkür ederim aminnn ALlah razı olsunnOkudum canım inşallah Esra Rabbim gönlüne göre versin
Bende bundan alayım bu ay ..Inofolic iciyorum canim
Eki Görüntüle 1929244
Senin icin okudum canim inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursunTeşekkür ederim aminnn ALlah razı olsunn