- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
yesa canim aklimdaydin,bak yavas yavas rahatlamaya basladin testsiz bir ay gecrdin emnim bu ay dahada rahat olursn ,kafaya takmazsin hamis olursn .
Kizlar nasilsiniz hepiniz bu ara kendimi fazlasiyla el islerine verdim ara ara giriyordum eskiden sayfa sayfa takip ediyordm,simdi uzak kalmakta iyi geldi,bu ayy fena rahatimm fazlasiyla salmis durumdayim.
Sagol tatlim cok heyecanliyimHamilesin canım inşallah. Kan ver pazartesi C cituhanba01
Adetin geçmesini bekle canım. Gelmezse test yaparsınmrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı
Testin kurumuş ben bu markadan çok yaptım her seferinde böyle çıkardı eğer çizgi beklemeden çıktıysa pozitif ama saatler sonra çıktıysa negatif bence yarın bi test al yap kesinleşir canımYok canim benimki oncomed
yesa canim aklimdaydin,bak yavas yavas rahatlamaya basladin testsiz bir ay gecrdin emnim bu ay dahada rahat olursn ,kafaya takmazsin hamis olursn .
Kizlar nasilsiniz hepiniz bu ara kendimi fazlasiyla el islerine verdim ara ara giriyordum eskiden sayfa sayfa takip ediyordm,simdi uzak kalmakta iyi geldi,bu ayy fena rahatimm fazlasiyla salmis durumdayim.
Bende rahim ağzında yara başlangıcı varmış. Doktora gittim çoçuk olayını ertele dedi bu ay bende tamam dedim. Bana antibiyotik fitil bide folik iod verdi. Bunları düzenli kullandım hiç aksatmadan antibiyorik bitti fitil bitti folik asit te günde bi tane zaten bide rahatsızmış diye 3 günde bir oldu ilişki böyle plansız yaptık yani hatta negatif çıkar diye yaptım pozitif çıktı inşallah değerim sağlıklı yükselir
Aminn teşekkür ederim Allah razı olsunOkudum canım inşallah Esra Rabbim gönlüne göre versin
Bende 3 aydir gormedim boyle koyuluk insallah gorurum bu ay.. Cok sevindim canim ins tutarKızlarrrr şimdiye kadar yaptığım testlerden en koyusu :) aylardır yapıyorum bu kadar koyu olmamıştı çok mutlu oldum inşallah tutar :)
İnşallah canım ya. Artık gelsinler benim 9. ayımBende 3 aydir gormedim boyle koyuluk insallah gorurum bu ay.. Cok sevindim canim ins tutar
Benimde 6. Ayim bu ay insallah gelir artik bebislerimiİnşallah canım ya. Artık gelsinler benim 9. ayım
Dün sabah ve bugün sabah oldu. Yarın da olursa akşam olur. Sanırım bende inofılic işe yaradı. Hamile kalırsam hem ona hemde rahim filmine bağlıyacamBenimde 6. Ayim bu ay insallah gelir artik bebislerimi
Düşük yaptıktan sonra bi adet görmen lazım cnmKızlar düşük sonrası yumurtlama ne zaman oluyor? Tahmini kaç gün sonra
Kesinlikle inofolikten canim bende inofolik kullandigim ay testlerim harikaydi sonra hic gormedim zaten tam koyulugu... Ay hadi bebegine vesile olsun insallahDün sabah ve bugün sabah oldu. Yarın da olursa akşam olur. Sanırım bende inofılic işe yaradı. Hamile kalırsam hem ona hemde rahim filmine bağlıyacam
İnşallah canım ya :) stres oluyorum akışına bırakamıyorum amaKesinlikle inofolikten canim bende inofolik kullandigim ay testlerim harikaydi sonra hic gormedim zaten tam koyulugu... Ay hadi bebegine vesile olsun insallah
Bende ilk defa infolik kullandığım ay şeffaf alıntı gördüm bende ona bağlıyorum :)Kesinlikle inofolikten canim bende inofolik kullandigim ay testlerim harikaydi sonra hic gormedim zaten tam koyulugu... Ay hadi bebegine vesile olsun insallah
Hic stres yapma canim zaten degerlendirdigin gunler guzel gunler sonrasinda olursa keyfi olsun regl gunune kadar dikkat et cok yorma kendini ama cok kasmada insallah guzel haberler verirsin bizlereİnşallah canım ya :) stres oluyorum akışına bırakamıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?