• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

27 Kasım da düşük başladı. Doktor müdahale etmedi 29 Kasım da düşük tamamlandı. Kanamam 6 Aralık'ta bitti. Parça kalmamış. Doktor kendinizi hazır hissedince olabilir dedi. İlk hamileliğimdi. Şimdi tekrar düşünüyoruz.
6 Aralığı adetinin son günü diye baz alabilirsin canım. Ona göre döngün kaç günse hesap et. Yada ovulasyon Testi kullanabilirsin.

Reglim 2 gün geçti şu an midem çok fena bulanıyor bulasik makinasini bosalttim yoruldum dizlerim titredi dermansiz kaldım goguslerimdeki ağrı sabit zaten ha bide 3 gündür kabızlık mevcut yani bütün belirtiler tam da test yapmaya korkuyorum pztesi ye kadar bekleyeyim diyorum

Reglim 2 gün geçti şu an midem çok fena bulanıyor bulasik makinasini bosalttim yoruldum dizlerim titredi dermansiz kaldım goguslerimdeki ağrı sabit zaten ha bide 3 gündür kabızlık mevcut yani bütün belirtiler tam da test yapmaya korkuyorum pztesi ye kadar bekleyeyim diyorum
Ben adet günüme 5 gün kala öğrenmiştim. Hemde ucuz testlerle. Ama maalesef düşük yaptım. Bence bekleme varsa çıkar zaten. Ona göre hareket edersin. Her ihtimale karşı kendini yorma.

Ben adet günüme 5 gün kala öğrenmiştim. Hemde ucuz testlerle. Ama maalesef düşük yaptım. Bence bekleme varsa çıkar zaten. Ona göre hareket edersin. Her ihtimale karşı kendini yorma.
Aynen canım doğru söylüyorsun test alım bugün buarada çok üzüldüm allah kimsenin kucağıni boş çıkarmasın ben de düşük yaptim çok zor

Hamile olabilirsin bende bu dediklerini yaşadım canım

Kızlar 2.çizgi silik çıktı fotoda göründugunden bir tık daha net ama silik işte şimdi ben hamile miyim değil miyim yaaaa kafayı yicem

Işte silik testim kizlar

Eklentiler

• 20161224_225744.jpg
    20161224_225744.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 47
@yesa1 canim aklimdaydin,bak yavas yavas rahatlamaya basladin testsiz bir ay gecrdin emnim bu ay dahada rahat olursn ,kafaya takmazsin hamis olursn .

Kizlar nasilsiniz hepiniz bu ara kendimi fazlasiyla el islerine verdim ara ara giriyordum eskiden sayfa sayfa takip ediyordm,simdi uzak kalmakta iyi geldi,bu ayy fena rahatimm fazlasiyla salmis durumdayim.

Back