ay kızlar keşke aynı şehirlerde olsaydık buluşur konuşur dertleşirdik
Dur acele etme daha bir hafta var adetine, bir şey hissetme şimdi, günlük yasantina devam et. Olacak olmayacak stresi adeti geciktirir. Şimdiden moral bozma, adet olunca az üzülür yoluna devam edersin, olmazsan da az bekler test yaparsın :) Şimdilik yapacak bir şey yok.İnşallah bende bir gün hamile oldugum haberini alırım kızlar çok yürekten istiyorum Allah herkese nasip etmesni bu ay da adet olacagım sanırım hislerim bu yönde belirtiler birebir aynı başladı
Sağolasın canım desteğin içinDur acele etme daha bir hafta var adetine, bir şey hissetme şimdi, günlük yasantina devam et. Olacak olmayacak stresi adeti geciktirir. Şimdiden moral bozma, adet olunca az üzülür yoluna devam edersin, olmazsan da az bekler test yaparsın :) Şimdilik yapacak bir şey yok.
Kızlar sizce nasıl olmuş
Bebek sahibi ilanlara verilebilecek en guzel hediye bez olsa gerek :) hem pahali hem cabuk bitiyor malum. Bu da farkli bir yorum olmus, eline saglik canim sen yaptiysan
Ay valla cok guzel olur canim tanismis oluruzCanim benim ara ara haftasonlarj izmire geliyorum ,hatta kac kez aklimdan gectin biliyor musun bulusup bi kahve icsek dertlessek diye.
Kontes001 canim cook guzel olmus,bencede bez en guzel hediye..
Harika olmus canim eline saglik
Kuzenimin esi dogum yapti 3 sene once ona ne alayim diye dusunurken internette primanin kampanyasina denk gelmistim baya iyi bir indirimdi 5 paket bez almistim.her paketin icinde 80 adetmiydi neydi bez vardi. Bir geldi kocaman paket taksiyle zor goturmustum o geldi aklimakapida bir gorduler bu ne dediler dedim haladan hediye
Ay valla cok guzel olur canim tanismis oluruz
Günaydın kızlar :) geldi gönlümün efendisi kırmızılar :)) foss foss
Günaydın kızlar :) geldi gönlümün efendisi kırmızılar :)) foss foss
Günaydın kızlar
Mutlu pazarlar
Canim kirmizilarda veli nimet Allah onlarinda eksikligini gostermesinn aman aman..bebe yokken adet olamamakta ayri dert 10 gun sebepsiz gecikme yasadimda kafayi yicektim.geldi ohh be dedim.
İnsallah onumzdeki aylar nasip olsun.
Gunaydinn canimm nerelerdesin sen ne yapar edersin ..
Slm kizlar 3 buçuk sene sonra hamile olduğunu öğrendim suan 2 haftalık gebeyim bel agrim çok oluyor ne yapmaliyim normal mi
Ben daha olmadım kız yine mi geç olucak dengem şaştı yeminleGünaydın kızlar :) geldi gönlümün efendisi kırmızılar :)) foss foss
İnşallah canım hayırlı zamanda nasip etsin RabbimCanim kirmizilarda veli nimet Allah onlarinda eksikligini gostermesinn aman aman..bebe yokken adet olamamakta ayri dert 10 gun sebepsiz gecikme yasadimda kafayi yicektim.geldi ohh be dedim.
İnsallah onumzdeki aylar nasip olsun.
Gunaydinn canimm nerelerdesin sen ne yapar edersin ..
Belkim hamilesin yafruuu :))Bu sefer de geç olursam söktürücü kullanmam kendiliğinden olsun pis kırmızı kart :)
Canım özlüyorum valla sizi :) hergün girip okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya fırsatım olmuyo malesef, 17 gün sonra izinliyim bugün çok şükür :) 15 gün deneme süresiydi ve izin kullanamadım bugün evdeyim temizlik yapıyorum ütü çamaşır güya tatil dimi :)
Bata kaç var valla bilmiyorum gelişi güzel değerlendirdik bu ayı inşallah hamileyimdir de 1-2 ay daha çalışıp çıkarım işden tek temennim bu aralar bu :)
Sen napıyosun canım nasılsın..
Emineeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?