• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

10 aydır hamile kalamıyorum. Bugün yaptırdırdım testleri.Doktora gösteremedim anlayan varsa arkadaşlar;((( ( Eşim yaptırmıyor sperm testi acelesi yok dio )
benimkine göre gayet iyi senin değerlerin zamanını bekliyordur canım.. eşin içinde doktor değerlerimin normal olduğunu eşinin de sperm vermesi gerekli dedi dersen verir belki canım.. bence yaptırsın bir an önce önünüzü görürsünüz. eşimde gidecek benim değerler kötü gibi ama demiyecem benim normalmiş sende bir baktır içimiz rahat etsin dicem:KK48:

benimkine göre gayet iyi senin değerlerin zamanını bekliyordur canım.. eşin içinde doktor değerlerimin normal olduğunu eşinin de sperm vermesi gerekli dedi dersen verir belki canım.. bence yaptırsın bir an önce önünüzü görürsünüz. eşimde gidecek benim değerler kötü gibi ama demiyecem benim normalmiş sende bir baktır içimiz rahat etsin dicem:KK48:

Oh oh ne guzel canim kafan rahat sen rahat..bende iyiyim canim kendime ugras buldum evde onlarla ugrasiyorum+ kurslarim var bu ay bizde gelisi guzel ilrrliyoruz inan rahatladim stres mahvediyor insani tabi buna 6 ayda idrak edebildim .

Sevindim Canım iyi olur inşallah senin için kafan dağılır :) sonra da gelsin bebişlerrr :)

Kızlar selam :)

Sanırım benim yumoş çatladı 13. veya 14.gün. Yine tam koyu değil ama silikleşmiş.

IMG_20161219_132124.jpg

Sen naptın canım Emineeemm Emineeemm ? Ovu testiyle bu ay takip etmiyodun ama çatladığını düşünüyor musun?

Bir de bugün süper bir haber aldım kızlar. 3,5 senedir bebeği olmayan kuzenim hamileymiş :) Hem de kendiliğinden :) aşılama denediler 3 kez, bu ay da tüp bebeğe başlayacaklardı. Sebepsiz hamile kalamıyordu. Çok dua etmiştim onun ve isteyen herkes için :) Umarım dualarımın geri kalanı da kabul olur :KK70:

Kızlar selam :)

Sanırım benim yumoş çatladı 13. veya 14.gün. Yine tam koyu değil ama silikleşmiş.

Eki Görüntüle 1926922

Sen naptın canım Emineeemm Emineeemm ? Ovu testiyle bu ay takip etmiyodun ama çatladığını düşünüyor musun?

Bir de bugün süper bir haber aldım kızlar. 3,5 senedir bebeği olmayan kuzenim hamileymiş :) Hem de kendiliğinden :) aşılama denediler 3 kez, bu ay da tüp bebeğe başlayacaklardı. Sebepsiz hamile kalamıyordu. Çok dua etmiştim onun ve isteyen herkes için :) Umarım dualarımın geri kalanı da kabul olur :KK70:
evet canım durum çatlamış olduğunu gösteriyor sen yine devam et hala silik çıkarsa bırakırsın değerlendirdiniz mi peki? kuzenin sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeğini :KK36:

Back