Günaydın yavru yoktur kız düzenim şaştı benim bugün olurum inşallahBelkim hamilesin yafruuu :))
Gunaydın canm ıns ıyı cıkar hayırlısıylagünaydın kızlar bende hormon tahlili verdim çok şükür bakalım nasıl çıkacak sonuçlar
amin canım inşallahGunaydın canm ıns ıyı cıkar hayırlısıyla
başka test yaptın mı? bence yapmalısın...Günaydın yavru yoktur kız düzenim şaştı benim bugün olurum inşallah
Yapmadım valla bişey çıkmaz diye geçende geçikti biliyon sonrasında hastalandım ama onda göğüslerim şişmemişti aynı senin gibiydim.. beklerim ya negatiftir hamile olduğumu zannetmiyorum gelir zaar :)başka test yaptın mı? bence yapmalısın...
İnşallah hormonal bir sorun yoktur canm benimgünaydın kızlar bende hormon tahlili verdim çok şükür bakalım nasıl çıkacak sonuçlar
Ben anlamam ama normal mi değerlerin canımkızlar sonuçlarım çıkmış
fsh 6,90
lh 11,20
prolaktin 33,61
e2 18,75
tsh 3,04
prolaktin yüksel sınır 23 yazıyor kağıtta sadece biraz yüksek diğerleri normal galiba onların yüksek sınırı yazmıyor... patronun gelmesini bekliyorum gidip göstericem doktora bakalım o ne diyecekBen anlamam ama normal mi değerlerin canım
Prolaktin hormonu süt hormonu değil mi canmprolaktin yüksel sınır 23 yazıyor kağıtta sadece biraz yüksek diğerleri normal galiba onların yüksek sınırı yazmıyor... patronun gelmesini bekliyorum gidip göstericem doktora bakalım o ne diyecek
evet canım süt hormonu.. fazlalığında gebeliğe engel diye okudum hep burada ama benimkisi de engel mi bilmiyorum ilaç kullananların çoğunun 45 civarıydı değeri bakalım ne diyecek doktor çok merak ediyorum öğleden sonraya kalıcam sanırım sonuç erken çıktı ama patron olmayınca gidemiyorum bir yereProlaktin hormonu süt hormonu değil mi canm
canım bir test daha yap öyle başla diyete eğer hamileysen vücudun halsiz kalırBende diyete başladım anlamsızca aldığım kiloları atmam lazım adette olmadığımdan dolayı şişlik hala var düzenim durduk yere bozuldu hiç anlamadı. Gerçekten.. normalde 27-28 günde bir olurum geçen ay 33 günde oldum şimdi daha beklemedeyim bugün olmam lazım olmazsam bakalım sinirlerim tavan yapmış durumda hormonlarım bedenimle savaş halinde kendimi iprenç hissediyorum... yüreğim kaldırmıyor
Bugün geçsin yarına yaparım olmazsa.. enson 4 gün önce bir gün sancılandım onda dedim erken gelicek herhalde gelen giden olmadı. Karnımın içinde ara ara bi ağrı giriyor yanıyor sanki doktora da gitmek istemiyorum sıkıldım dangalak doktorlardancanım bir test daha yap öyle başla diyete eğer hamileysen vücudun halsiz kalır
Canm lh fsh la ya aynı olmalı yada fsh dan dusuk olmalı yuksek olunca pko denıyo genelde ama bu tek basına yeterlı degıl doktor ultrasonla bakmalı mutlaka.e2 dusuk gozukuyo 30 ve ustu kalıtelı yumurta demek benm bıldıgım.prolaktınde yuksek 25 ustu olmamalı kesınlıklekızlar sonuçlarım çıkmış
fsh 6,90
lh 11,20
prolaktin 33,61
e2 18,75
tsh 3,04
Bana e2 düşük geldi canim. prolaktin ve lh de biraz yüksek gibi doktor ne diyecek yaz canim mutlakakızlar sonuçlarım çıkmış
fsh 6,90
lh 11,20
prolaktin 33,61
e2 18,75
tsh 3,04
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?