- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
Yarın hastalanıcam ama dün gece karnıma ağrı girdi baya dedim bugün olurum olmadım.. belki akşamına olurum gibime geliyorCanim.bat gecti mi... bu sekilde bekletince benimde oluyor ve sonuc negatif :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın hastalanıcam ama dün gece karnıma ağrı girdi baya dedim bugün olurum olmadım.. belki akşamına olurum gibime geliyorCanim.bat gecti mi... bu sekilde bekletince benimde oluyor ve sonuc negatif :-(
biliyorum canım hatta daha kırmızısıda çıkmıştı sanki önceki aylarda. kimi kadınlarda hcg yüksek olurmuş acaba sende de öyle mi ?YOK kız bişey olduğundan değil :) ben o sahte çizgileri daha önce çok gördüm.. kimse foto atmıyor ben atayım dedim :)
Heee :))) benim hcg kafayı yemiş ki bebek olmadan çıkıyor ama bu buharlaşma çizgisi ondan dolayı önemi Yok. Şöyle kıpkırmızı saniyesinde çıkan çizgiler olacak ki öyle inanalım. Artık silik çizgiler bizim lügatımız da Yok bebişim :)biliyorum canım hatta daha kırmızısıda çıkmıştı sanki önceki aylarda. kimi kadınlarda hcg yüksek olurmuş acaba sende de öyle mi ?
Aaa canim var gibu duruyor !! ben normali birak sahte cizgi bile hayatimda hic gormedigim icin umutlandim acikcasiÖnce hafif vardı vakit geçtikten sonra böyle oldu dikkate almalımıyım :)
Hiç foto atan Yok ben atım bari
İnofolikten olabilir canim, bos gecme bu gunleriKızlar 10. günümdeyim böyle çıktı benim için erken acaba inofolicten mi
canım benimde böyle çıkıyor sonra silikleşiyor sonra tekrar koyulaşıyor sen gün aşırı ilişkiye devam et.ben alıştım artık hep acaba erken mi yumurtladım kaçırdım mi diyordum ama yine koyulaştığını görüyordum...Kızlar 10. günümdeyim böyle çıktı benim için erken acaba inofolicten mi
dimi ya ben bir kere gördüm hayali çizgiyi o da sabah yaptığım teste akşam eve gidince baktığımdabir kere çift çizgi gördüm fotosunu saklıyorum hala ama eşim atmış testimi bakıp duruyorum diyevalla ondan sonraki testlerimin maşallahı var ayan beyan bembeyaz çıkarlarAaa canim var gibu duruyor !! ben normali birak sahte cizgi bile hayatimda hic gormedigim icin umutlandim acikcasi
yok tatlım neden korkuyorsun ki ?
Testlerde dikkate almayın yazıyor ama ben birçok marka kullandım negatifse saatler geçse bile bembeyaz kaldılar. Yani o buharlaşma çizgisi falan bana hiç denk gelmedi. Sen daha önce de gördün bunları ama bir daha yap, yine çıkarsa kan testi yaptır bence, tamam yine regl bekle ama en azından hcg gerçekten var mı ben merak ediyorum açıkçası. Yani testlerin olmayan hcgyi göstermesi saatler sonra bile mümkün değil gibi. İki marka okudum burda, musluk suyuna pozitif veren bile varmış. Onları kullanmadım, belki o yüzden inanasım gelmiyor, kimyasaldır ama vardır az da olsa diye düşünüyorum. Kana baktırmak lazım tabii.Önce hafif vardı vakit geçtikten sonra böyle oldu dikkate almalımıyım :)
Hiç foto atan Yok ben atım bari
Canım benim niye ağlıyorsun rahatladıysan sorun yok zaten.. valla ben bırakmış durumdayım iki gündür folik te içmiyorum. Hayırlısı dicen kenara çekilicen. Karnımın içinde bişey var sanki ağrı girip duruyor iki gündür dün yine sancılandım ama değişik adet sancısı gibi değil sanki bişey acıyor mu desem yanıyor mu desem tam göbek deliğimin alt kısmı yine başladı dün eşime diyorum sanki karnımda bişey var yaradan dolayı diye düşündüm akıntım Bu ay hiç kesilmedi sağolsun. Yine doktor yolu göründü bize offffdün akşam yatağa yattığımda ağlama krizi geçirdim kızlar eşim duymuş sesimi geldi zor yatıştırdı beni ama bugün iyiyim arada ağlamak iyi geliyor ağlamamamın sebebi de ben nasıl aklımdan çıkarcam bebek işini seneler geçip umudumu kaybedersem anca aklımdan çıkar kaç sene beklicem aklımdan çıkması için diye düşünüp ağladım da ağladım
Valla İnan bilmiyorum çok madur oldum ben canım bu testler yüzünden tam kan veriyorum sonuç çıkmadan hıpp hastalanmışım. Artık daha tedbirli davranıyorum ki zaten şu an da eşimle ben rolantiye bırakmış durumdayız Haziran'a kadar süreç tanıdık kendimize Haziran'dan sonra adam akıllı çalışmalara başlayacağımız dan üzerinde durmuyorum. Ama iki gündür sancıdan çatlıyprum ama normal bi ağrı değil sanki içimde bişey yanıyor gibiTestlerde dikkate almayın yazıyor ama ben birçok marka kullandım negatifse saatler geçse bile bembeyaz kaldılar. Yani o buharlaşma çizgisi falan bana hiç denk gelmedi. Sen daha önce de gördün bunları ama bir daha yap, yine çıkarsa kan testi yaptır bence, tamam yine regl bekle ama en azından hcg gerçekten var mı ben merak ediyorum açıkçası. Yani testlerin olmayan hcgyi göstermesi saatler sonra bile mümkün değil gibi. İki marka okudum burda, musluk suyuna pozitif veren bile varmış. Onları kullanmadım, belki o yüzden inanasım gelmiyor, kimyasaldır ama vardır az da olsa diye düşünüyorum. Kana baktırmak lazım tabii.
dün akşam yatağa yattığımda ağlama krizi geçirdim kızlar eşim duymuş sesimi geldi zor yatıştırdı beni ama bugün iyiyim arada ağlamak iyi geliyor ağlamamamın sebebi de ben nasıl aklımdan çıkarcam bebek işini seneler geçip umudumu kaybedersem anca aklımdan çıkar kaç sene beklicem aklımdan çıkması için diye düşünüp ağladım da ağladım
Çok haklısın. Şu an hamile olduğumu biliyorum ama eylül ayındaki gibi moda giremiyorum. Ne doktora giderim ne kan veririm, oturup bekleyeceğim. Bir hayal kırıklığı yetiyor insana, heyecan duymuyorum hiç. Yalnız şu var: Kimyasal olan gebeliği mi de bunu da hissettim. Onda karnıma yumurtlamadan sonra acılar girmeye başladı. Sık oluyordu ama huzursuz ediyordu, belirtiden çok 'sorun var' hissi veriyordu. Bu sefer o kadar erken başlamadı, regl gününe yakın hafif ağrı gibi bir şeyler ama sık değil, göbeğin altına. Başka da bir şey yok. Şişlik, sancı falan yok, zaten benim adet belirtim olmaz. Akıntı yoğundu bu ay, cok yoğun. Karnında her zamankinden farklı bir şeyler hissediyorsan umudunu kaybetme derim. Bekleyelim bakalım, kendim ve sizin için meraktayım.Valla İnan bilmiyorum çok madur oldum ben canım bu testler yüzünden tam kan veriyorum sonuç çıkmadan hıpp hastalanmışım. Artık daha tedbirli davranıyorum ki zaten şu an da eşimle ben rolantiye bırakmış durumdayız Haziran'a kadar süreç tanıdık kendimize Haziran'dan sonra adam akıllı çalışmalara başlayacağımız dan üzerinde durmuyorum. Ama iki gündür sancıdan çatlıyprum ama normal bi ağrı değil sanki içimde bişey yanıyor gibi
Aynen karnımın içinde tam rahmin olduğu yerde bi acı var rahatsız ediyor beni dün bana ilişme dedim sıkıntı veriyor bide.. birden bire giriyor bende yaradan dolayıdır diye düşünüyorum hastalandıktan sonra gidip tekrar baktırıcam ne durumda diye.. karnımda şişlikte Yok ama çok gerginim huysuz keçi gibi hissediyorum kendimiÇok haklısın. Şu an hamile olduğumu biliyorum ama eylül ayındaki gibi moda giremiyorum. Ne doktora giderim ne kan veririm, oturup bekleyeceğim. Bir hayal kırıklığı yetiyor insana, heyecan duymuyorum hiç. Yalnız şu var: Kimyasal olan gebeliği mi de bunu da hissettim. Onda karnıma yumurtlamadan sonra acılar girmeye başladı. Sık oluyordu ama huzursuz ediyordu, belirtiden çok 'sorun var' hissi veriyordu. Bu sefer o kadar erken başlamadı, regl gününe yakın hafif ağrı gibi bir şeyler ama sık değil, göbeğin altına. Başka da bir şey yok. Şişlik, sancı falan yok, zaten benim adet belirtim olmaz. Akıntı yoğundu bu ay, cok yoğun. Karnında her zamankinden farklı bir şeyler hissediyorsan umudunu kaybetme derim. Bekleyelim bakalım, kendim ve sizin için meraktayım.
Canım benim niye ağlıyorsun rahatladıysan sorun yok zaten.. valla ben bırakmış durumdayım iki gündür folik te içmiyorum. Hayırlısı dicen kenara çekilicen. Karnımın içinde bişey var sanki ağrı girip duruyor iki gündür dün yine sancılandım ama değişik adet sancısı gibi değil sanki bişey acıyor mu desem yanıyor mu desem tam göbek deliğimin alt kısmı yine başladı dün eşime diyorum sanki karnımda bişey var yaradan dolayı diye düşündüm akıntım Bu ay hiç kesilmedi sağolsun. Yine doktor yolu göründü bize offff
Ah ah icimizdeki hu annelik, ureme duygusu hep bunlari bize yasatan... Evet bu durum beni de cok zorluyor, hatta bu istegime 7-8 aya vermek durumunda kalacagim. Gec mi kaliyorum, hic mi cocugum olmayacak, ve daha bir suru soru... Ama bu gunler de gececek, sonra hep beraber burda zamaninda neler yasamisiz diye sohbet edecegiz
Korkma canim :) ben anestezisiz cekindim bir de, korkulcak hic bir sey yok