• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

İnşallah bende bir gün hamile oldugum haberini alırım kızlar çok yürekten istiyorum Allah herkese nasip etmesni bu ay da adet olacagım sanırım hislerim bu yönde belirtiler birebir aynı başladı
Dur acele etme daha bir hafta var adetine, bir şey hissetme şimdi, günlük yasantina devam et. Olacak olmayacak stresi adeti geciktirir. Şimdiden moral bozma, adet olunca az üzülür yoluna devam edersin, olmazsan da az bekler test yaparsın :) Şimdilik yapacak bir şey yok.

Dur acele etme daha bir hafta var adetine, bir şey hissetme şimdi, günlük yasantina devam et. Olacak olmayacak stresi adeti geciktirir. Şimdiden moral bozma, adet olunca az üzülür yoluna devam edersin, olmazsan da az bekler test yaparsın :) Şimdilik yapacak bir şey yok.
Sağolasın canım desteğin için

Kızlar sizce nasıl olmuş

Harika olmus canim eline saglik

Bebek sahibi ilanlara verilebilecek en guzel hediye bez olsa gerek :) hem pahali hem cabuk bitiyor malum. Bu da farkli bir yorum olmus, eline saglik canim sen yaptiysan :KK66:

Kuzenimin esi dogum yapti 3 sene once ona ne alayim diye dusunurken internette primanin kampanyasina denk gelmistim baya iyi bir indirimdi 5 paket bez almistim.her paketin icinde 80 adetmiydi neydi bez vardi. Bir geldi kocaman paket taksiyle zor goturmustum o geldi aklima:KK70:kapida bir gorduler bu ne dediler:KK57: dedim haladan hediye:KK70::KK70:

Canim benim ara ara haftasonlarj izmire geliyorum ,hatta kac kez aklimdan gectin biliyor musun bulusup bi kahve icsek dertlessek diye.
Kontes001 Kontes001 canim cook guzel olmus,bencede bez en guzel hediye..
Ay valla cok guzel olur canim tanismis oluruz:KK36:

Canim ya banada oyle hediye ile gelsene altin takmistan daha cok makbule gecer..
Bi daha ki gelecegim vakitte sana msj atarim ben kendimi ayarlayabilirsem malum buyuklerin yanina gidiyoruz ben ortama bakar haber ederim sana ;)
Harika olmus canim eline saglik

Kuzenimin esi dogum yapti 3 sene once ona ne alayim diye dusunurken internette primanin kampanyasina denk gelmistim baya iyi bir indirimdi 5 paket bez almistim.her paketin icinde 80 adetmiydi neydi bez vardi. Bir geldi kocaman paket taksiyle zor goturmustum o geldi aklima:KK70:kapida bir gorduler bu ne dediler:KK57: dedim haladan hediye:KK70::KK70:

Ay valla cok guzel olur canim tanismis oluruz:KK36:

Canim kirmizilarda veli nimet Allah onlarinda eksikligini gostermesinn aman aman..bebe yokken adet olamamakta ayri dert 10 gun sebepsiz gecikme yasadimda kafayi yicektim.geldi ohh be dedim.
İnsallah onumzdeki aylar nasip olsun.
Günaydın kızlar :) geldi gönlümün efendisi kırmızılar :)) foss foss

Günaydın kızlar :KK68::KK25::KK28:

Mutlu pazarlar :spor::temizlik::KK60:

Gunaydinn canimm nerelerdesin sen ne yapar edersin ..

Canim kirmizilarda veli nimet Allah onlarinda eksikligini gostermesinn aman aman..bebe yokken adet olamamakta ayri dert 10 gun sebepsiz gecikme yasadimda kafayi yicektim.geldi ohh be dedim.

Canım özlüyorum valla sizi :) hergün girip okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya fırsatım olmuyo malesef, 17 gün sonra izinliyim bugün çok şükür :) 15 gün deneme süresiydi ve izin kullanamadım bugün evdeyim temizlik yapıyorum ütü çamaşır güya tatil dimi :)

Bata kaç var valla bilmiyorum gelişi güzel değerlendirdik bu ayı inşallah hamileyimdir de 1-2 ay daha çalışıp çıkarım işden tek temennim bu aralar bu :)

Sen napıyosun canım nasılsın..
Emineeemm Emineeemm

Slm kizlar 3 buçuk sene sonra hamile olduğunu öğrendim suan 2 haftalık gebeyim bel agrim çok oluyor ne yapmaliyim normal mi

Slm kizlar 3 buçuk sene sonra hamile olduğunu öğrendim suan 2 haftalık gebeyim bel agrim çok oluyor ne yapmaliyim normal mi

Öncelikle hayırlı olsun ama burası sayfanın adından da anlaşılacağı gibi hamile adayları sayfası, hangi ayda doğum yapacaksan o ayın topikleri var biraz araştırıp orada yazarsan sana daha iyi yardımcı olurlar.!
S Sena sincar

İnşallah canım hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim

Canım özlüyorum valla sizi :) hergün girip okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya fırsatım olmuyo malesef, 17 gün sonra izinliyim bugün çok şükür :) 15 gün deneme süresiydi ve izin kullanamadım bugün evdeyim temizlik yapıyorum ütü çamaşır güya tatil dimi :)

Bata kaç var valla bilmiyorum gelişi güzel değerlendirdik bu ayı inşallah hamileyimdir de 1-2 ay daha çalışıp çıkarım işden tek temennim bu aralar bu :)

Sen napıyosun canım nasılsın..
Emineeemm Emineeemm

Oh oh ne guzel canim kafan rahat sen rahat..bende iyiyim canim kendime ugras buldum evde onlarla ugrasiyorum+ kurslarim var bu ay bizde gelisi guzel ilrrliyoruz inan rahatladim stres mahvediyor insani tabi buna 6 ayda idrak edebildim .

Back