• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Günaydın canlar... Uzun zamandır giremedim foruma o kadar mesaj olmus ki okuyamadım hepsini var mi hamile haberi :anneadayı::KK46:

Ben de bu arada rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı. Klomen kullandim ve cumartesi günü çatlatma ignesi oldum inşallah bu ay mutlu haberi alırım, alırız :dua::dua:
Sizler nasılsınız ?

başka test yaptın mı? bence yapmalısın...
Yapmadım valla bişey çıkmaz diye geçende geçikti biliyon sonrasında hastalandım ama onda göğüslerim şişmemişti aynı senin gibiydim.. beklerim ya negatiftir hamile olduğumu zannetmiyorum gelir zaar :)

Şiştim bide canım anlamsızca kilo alıyorum yediklerim normalin altında olduğu halde sinir oluyorum ödem de var.. folik aisdi bıraktım artık içmiyeveğim artık omu kilo aldırıyor bilemedim. 61 sen 64 oldum ya veremiyorum bide cinnet geçirmek üzereyim :(((

Bende diyete başladım anlamsızca aldığım kiloları atmam lazım adette olmadığımdan dolayı şişlik hala var düzenim durduk yere bozuldu hiç anlamadı. Gerçekten.. normalde 27-28 günde bir olurum geçen ay 33 günde oldum şimdi daha beklemedeyim bugün olmam lazım olmazsam bakalım sinirlerim tavan yapmış durumda hormonlarım bedenimle savaş halinde kendimi iprenç hissediyorum... yüreğim kaldırmıyor

Prolaktin hormonu süt hormonu değil mi canm
evet canım süt hormonu.. fazlalığında gebeliğe engel diye okudum hep burada ama benimkisi de engel mi bilmiyorum ilaç kullananların çoğunun 45 civarıydı değeri bakalım ne diyecek doktor çok merak ediyorum öğleden sonraya kalıcam sanırım sonuç erken çıktı ama patron olmayınca gidemiyorum bir yere

Bende diyete başladım anlamsızca aldığım kiloları atmam lazım adette olmadığımdan dolayı şişlik hala var düzenim durduk yere bozuldu hiç anlamadı. Gerçekten.. normalde 27-28 günde bir olurum geçen ay 33 günde oldum şimdi daha beklemedeyim bugün olmam lazım olmazsam bakalım sinirlerim tavan yapmış durumda hormonlarım bedenimle savaş halinde kendimi iprenç hissediyorum... yüreğim kaldırmıyor
canım bir test daha yap öyle başla diyete eğer hamileysen vücudun halsiz kalır

canım bir test daha yap öyle başla diyete eğer hamileysen vücudun halsiz kalır
Bugün geçsin yarına yaparım olmazsa.. enson 4 gün önce bir gün sancılandım onda dedim erken gelicek herhalde gelen giden olmadı. Karnımın içinde ara ara bi ağrı giriyor yanıyor sanki doktora da gitmek istemiyorum sıkıldım dangalak doktorlardan :KK14:

kızlar sonuçlarım çıkmış
fsh 6,90
lh 11,20
prolaktin 33,61
e2 18,75
tsh 3,04
Canm lh fsh la ya aynı olmalı yada fsh dan dusuk olmalı yuksek olunca pko denıyo genelde ama bu tek basına yeterlı degıl doktor ultrasonla bakmalı mutlaka.e2 dusuk gozukuyo 30 ve ustu kalıtelı yumurta demek benm bıldıgım.prolaktınde yuksek 25 ustu olmamalı kesınlıkle

10 aydır hamile kalamıyorum. Bugün yaptırdırdım testleri.Doktora gösteremedim anlayan varsa arkadaşlar;((( ( Eşim yaptırmıyor sperm testi acelesi yok dio )
Fsh: 5,94
Estradiol: 38
Lh: 4,96
Prolaktin: 16,9
Tsh: 2,7

Eklentiler

• IMG_7086.jpg
    IMG_7086.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Back