- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
Aynen karnımın içinde tam rahmin olduğu yerde bi acı var rahatsız ediyor beni dün bana ilişme dedim sıkıntı veriyor bide.. birden bire giriyor bende yaradan dolayıdır diye düşünüyorum hastalandıktan sonra gidip tekrar baktırıcam ne durumda diye.. karnımda şişlikte Yok ama çok gerginim huysuz keçi gibi hissediyorum kendimi
Bence sen baya takıntı haline getirmişsin hırs yapmışsın içinde... bak böyle asla hamile kalamazsın başkalarının çoçuğu oldu diye içinde kıskançlık duygusu barındırma canım.. rabbimin zoruna gider İnan bana.. hem ne olmuş ya böyle kafayı bebekle bozmuş durumdasın ne olmuş geç gelsin ne var daha bebek yokken böyle strese giriyorsun bebek olunca güllük gülistanlık mı olacak hayatın canm.. onun zorlukları var tamam güzel bişey ama bazen duygusal bakıyoruz olaya ama öyle değil..kızlar bazen çok sıkılıyorum burada konuşmasam daha beter olurum heralde. ama evde de duvarlar üstüme gelmeye başlıyor akışa bırakamıyorum bir türlü kendimi.. eltimde hamile şimdi aklıma geliyor onu karnı büyümüş olarak göreceğim dayanamayacağım arkadaşım yeni doğum yaptı gidemiyorum mesajlaşıyoruz ama hep bir bahanem var ve herkesin ağzında kısa zamanda inşallah sende anne olursun lafı artık bu lafı duymak bile acı veriyor abartıyorum belki ama şu anki psikolojim bu değiştiremiyorum bir iyi bir kötüyüm. dün eşimle uzun uzun konuştuk ama beni gram anlamıyor bu daha da dolmama sebep oluyor...sonra diyorum hamile kalınca her şey daha mı iyi olacak. hayır olmayacak daha da zorlaşacak hayatım hem iş hem hamilelik hem ev daha da zorlanacağım bu yükü kaldıramam diyorum o gücü şu an bulamıyorum kendimde... bir yandan da zihnimi boşaltıp hamile kalsam daha iyi olacak diyorum ama zihnim hep dolu... kitaba duaya sardım kendimi bir sürü roman aldım okuyorum ama iş yerine geldim mi yine buraya girince aklıma bebek geliyor. inofolik alsam mı almasam mı ovu testi yapsam mı yapmasam mı bir sürü hesaplar akışına bırakıcam yapmıcam diyorum bu sefer hamile kalmayınca keşke kullansaydım pişmanlığı oluyor son 2 ayda olduğu gibi. ay kızlar bilmiyorum ya berbatım bu aralar
Ay yarın olurum ben kız boşver bebeği :)))bak bizim diğer grupta dimaam diye bir bayan vardı onda da rahim yarası varken hamile kaldı hamileliği güzel ilerliyor sende de olabilir.. reglin geçti mi?
Çok iyi anlıyorum. Calismasaydim ikinci için 10 yıl beklemezdim. Zorlukları beni hayattan bezdirdi. Burda kimsem yok, çok ağladım vaktiyle. Şimdi büyüdü, unuttum her şeyi, dertsiz başıma dert alıyor gibiyim, biliyorum ama yine geçer diyorum, yine yollar açılır en çaresiz zamanlarda... İşte ben o yüzden biraz soğukkanlıyim. Olursa başım gözüm üstüne, zorlukları çeke çeke yine gençlesir gucleniriz. Olmazsa da canımiz sağ olsun, o yolları 35 yaşında yeniden yürümek gerçekten korkutuyor beni, perşembe regl olsaydım bugün spiral taktircaktim ben, çünkü gerçekten oldu olmadı stresi için fazla yoğunum, olmayacaksa çok umutlandirmasin, olacaksa da sağlıkla ilerlesin, gerçekten ikilemini anlayabiliyorum. Çalışan anne olmak cesaret işi. O yüzden bırakalım oluruna. Her iki yol da hayırlıdır, üzme kendini.kızlar bazen çok sıkılıyorum burada konuşmasam daha beter olurum heralde. ama evde de duvarlar üstüme gelmeye başlıyor akışa bırakamıyorum bir türlü kendimi.. eltimde hamile şimdi aklıma geliyor onu karnı büyümüş olarak göreceğim dayanamayacağım arkadaşım yeni doğum yaptı gidemiyorum mesajlaşıyoruz ama hep bir bahanem var ve herkesin ağzında kısa zamanda inşallah sende anne olursun lafı artık bu lafı duymak bile acı veriyor abartıyorum belki ama şu anki psikolojim bu değiştiremiyorum bir iyi bir kötüyüm. dün eşimle uzun uzun konuştuk ama beni gram anlamıyor bu daha da dolmama sebep oluyor...sonra diyorum hamile kalınca her şey daha mı iyi olacak. hayır olmayacak daha da zorlaşacak hayatım hem iş hem hamilelik hem ev daha da zorlanacağım bu yükü kaldıramam diyorum o gücü şu an bulamıyorum kendimde... bir yandan da zihnimi boşaltıp hamile kalsam daha iyi olacak diyorum ama zihnim hep dolu... kitaba duaya sardım kendimi bir sürü roman aldım okuyorum ama iş yerine geldim mi yine buraya girince aklıma bebek geliyor. inofolik alsam mı almasam mı ovu testi yapsam mı yapmasam mı bir sürü hesaplar akışına bırakıcam yapmıcam diyorum bu sefer hamile kalmayınca keşke kullansaydım pişmanlığı oluyor son 2 ayda olduğu gibi. ay kızlar bilmiyorum ya berbatım bu aralar
Küstü mü kız bu cevap yazmıyor merak ettim haÇok iyi anlıyorum. Calismasaydim ikinci için 10 yıl beklemezdim. Zorlukları beni hayattan bezdirdi. Burda kimsem yok, çok ağladım vaktiyle. Şimdi büyüdü, unuttum her şeyi, dertsiz başıma dert alıyor gibiyim, biliyorum ama yine geçer diyorum, yine yollar açılır en çaresiz zamanlarda... İşte ben o yüzden biraz soğukkanlıyim. Olursa başım gözüm üstüne, zorlukları çeke çeke yine gençlesir gucleniriz. Olmazsa da canımiz sağ olsun, o yolları 35 yaşında yeniden yürümek gerçekten korkutuyor beni, perşembe regl olsaydım bugün spiral taktircaktim ben, çünkü gerçekten oldu olmadı stresi için fazla yoğunum, olmayacaksa çok umutlandirmasin, olacaksa da sağlıkla ilerlesin, gerçekten ikilemini anlayabiliyorum. Çalışan anne olmak cesaret işi. O yüzden bırakalım oluruna. Her iki yol da hayırlıdır, üzme kendini.
Yok bacim niye küssün :) Burda kimse kötü niyetli değil. Amacımız destek olmak. Becerir ya da batırırız bilemem ama niyetimiz güzelKüstü mü kız bu cevap yazmıyor merak ettim ha
yazın o kadar iyi geldi ki anlaşılmak destek olunması inan yanımda böyle biri olsa hiç bu kadar kötü olmayacağım... sen yaşamışsın deneyimlisin zorluklarını biliyorsun ve bebek olduktan sonra güçlenip bunun altından kalkabileceğinide biliyorsun... işte benimde korkum bu yönde hayatta hep güçlü durdum hep güçlüydüm evlendim hala güçlüyüm.. inşallah bebeğim oluncada altından kalkabilirim. saol yazdıkların için çok iyi geldi..Çok iyi anlıyorum. Calismasaydim ikinci için 10 yıl beklemezdim. Zorlukları beni hayattan bezdirdi. Burda kimsem yok, çok ağladım vaktiyle. Şimdi büyüdü, unuttum her şeyi, dertsiz başıma dert alıyor gibiyim, biliyorum ama yine geçer diyorum, yine yollar açılır en çaresiz zamanlarda... İşte ben o yüzden biraz soğukkanlıyim. Olursa başım gözüm üstüne, zorlukları çeke çeke yine gençlesir gucleniriz. Olmazsa da canımiz sağ olsun, o yolları 35 yaşında yeniden yürümek gerçekten korkutuyor beni, perşembe regl olsaydım bugün spiral taktircaktim ben, çünkü gerçekten oldu olmadı stresi için fazla yoğunum, olmayacaksa çok umutlandirmasin, olacaksa da sağlıkla ilerlesin, gerçekten ikilemini anlayabiliyorum. Çalışan anne olmak cesaret işi. O yüzden bırakalım oluruna. Her iki yol da hayırlıdır, üzme kendini.
kız yok kırılır mıyım? valla bana kızsanız yeter artık seni mi çekcez deseniz bile kırılmam hakkınız vardır yani bazen saçmaladığımın farkındayım ama içimi dökme ihtiyacı duyuyorum napayımbir garip oblomov kız alınma ha morelin yerine gelsin diye öyle yazdım kırılmadın demi valla kırıldıysan daha çok üzülürum
yok canım ya kıskançlık değil inan eşimde öyle düşünüyor ama eltimin kızını canımdan çok seviyorum diğer arkadaşımın oğlunuda.. kıskançlık değil benimde oluvereydi ne olurdu düşüncesi benimkisi üzülüyorum sadece... dediğin gibi şükür kısır vs değilim ya da daha değil bilmiyorum ama düşünceleri kovamıyorum kafamdan..teslimiyet önemli teslim olamıyorum bir türlü... sanırım şeytan bu konuda yapıştı paçama bırakmıyor beni sürekli vesveseyle kandırılıyorumBence sen baya takıntı haline getirmişsin hırs yapmışsın içinde... bak böyle asla hamile kalamazsın başkalarının çoçuğu oldu diye içinde kıskançlık duygusu barındırma canım.. rabbimin zoruna gider İnan bana.. hem ne olmuş ya böyle kafayı bebekle bozmuş durumdasın ne olmuş geç gelsin ne var daha bebek yokken böyle strese giriyorsun bebek olunca güllük gülistanlık mı olacak hayatın canm.. onun zorlukları var tamam güzel bişey ama bazen duygusal bakıyoruz olaya ama öyle değil..
bebek ha bebek kızıyorum ama gerçekten böyle olacaksak kalsın şurda bebek ya
Eni sonu olacak kısır değilsin şükür ne olmuş sağlığın yerinde gayet ya kısır olur sorunlu olsaydın bi de öyle olanları düşün... küften yapma böyle ya canım sıkıldı yeminle yanında olsam saçını yolardım dinime :)))
İnsan zorlukla karşılaşınca gücünü anlıyor. Sıkma canını hiç. Okula başladı, ne okula götürecek var ne döndüğünde karşılayacak; ama öyle yollar aciliveriyor ki en berbat hissettiğin zamanlarda, umut oluyor. Her şey mutlaka yoluna giriyor, tek sağlık olsun, kendini üzüp sağlığını bozma, çocuğu olan ya da ikişer üçer çocuğu olan insanlar hiç olmayandan daha mutlu değil ayrıca. Bizzat çocuk kaynaklı hayatı alt üst olan çok örnek var benim çevremde. O yüzden de hep evet istiyorum ama beni mutlu etmesi, bana huzur getirmesi için. Olmazsa da böylesi hayırlı deyiveriyorum, korkuyorum çünkü :)yazın o kadar iyi geldi ki anlaşılmak destek olunması inan yanımda böyle biri olsa hiç bu kadar kötü olmayacağım... sen yaşamışsın deneyimlisin zorluklarını biliyorsun ve bebek olduktan sonra güçlenip bunun altından kalkabileceğinide biliyorsun... işte benimde korkum bu yönde hayatta hep güçlü durdum hep güçlüydüm evlendim hala güçlüyüm.. inşallah bebeğim oluncada altından kalkabilirim. saol yazdıkların için çok iyi geldi..
seninde hakkında hayırlısı olsun bebeğin varsa inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...
Kıskançlıktan kastım mecazi anlamda bazen bende de oluyor elitim çoçukları var herkes onları seviyor benim niye Yok diyorum o anlamda söyledim yanlış anlamayok canım ya kıskançlık değil inan eşimde öyle düşünüyor ama eltimin kızını canımdan çok seviyorum diğer arkadaşımın oğlunuda.. kıskançlık değil benimde oluvereydi ne olurdu düşüncesi benimkisi üzülüyorum sadece... dediğin gibi şükür kısır vs değilim ya da daha değil bilmiyorum ama düşünceleri kovamıyorum kafamdan..teslimiyet önemli teslim olamıyorum bir türlü... sanırım şeytan bu konuda yapıştı paçama bırakmıyor beni sürekli vesveseyle kandırılıyorum
İlk saniye o kadar heycanlandimki bi an hcg testi sandimm..insallah onuda gormek nasip olur..birde ilk idrarla yapma oda koyu cikartiyor canim.Kızlar 10. günümdeyim böyle çıktı benim için erken acaba inofolicten mi
Bebek sahibi ilanlara verilebilecek en guzel hediye bez olsa gerek :) hem pahali hem cabuk bitiyor malum. Bu da farkli bir yorum olmus, eline saglik canim sen yaptiysanKızlar sizce nasıl olmuş
Ben yaptım canım :) arkadaşım doğum yaptı akşam hastaneye götürecem inşallah :) erken doğdu bebek hemen gittim aldım malzemeleri :)Bebek sahibi ilanlara verilebilecek en guzel hediye bez olsa gerek :) hem pahali hem cabuk bitiyor malum. Bu da farkli bir yorum olmus, eline saglik canim sen yaptiysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?