günaydın kızlar ben regl oldumpazartesi hormon için gidebilir miyim ki? 4. gün mü oluyor
Valla bende test yapım diyorum bi bakıyorum vazgeçmişim :)
Ay kızlar çemen yedim şakın yemeyin terim çemen kokuyor ne iğrenç bişey nasıl kurtulacak bilmiyorum valla
ay iyi bari gideyim de baktırayım var mı bir şeyGunaydin canimm geldi demek seninki,stresi daha zor gelmese iyiydi ama .
Ben 3. Gun gitmistimde muayene olasiya kan alma kapanmisti dr sabah erkenden alalim demisti aldi sonucu etkileyen birsey cikmadi..
Ya hiç söyleme 2 gündür yıkandığım halde hergün koku geliyor bana eşim dün gece senden baharat kokusu geliyor deyince morardım allahım kendisi yüzünden yedim pis :)o hatayı ben yazın yaptımkuzenle oturuyoruz durmadan yanımdan kaçıyor zavallım bir şey de demiyor sonra dayanamadı ya gamze ne zamandır yıkanmıyorsun ne yedin berbat kokuyorsun diye normalde çok severim çemeni ama yiyemiyorum ya da alırsam kokusuzlardan alıyorum o da salça baharat karışımı oluyor
Bence bişey çıkmaz bende olduğu gibi :)ay iyi bari gideyim de baktırayım var mı bir şey
Ay canımmm benimmmm sana da günaydın köyümün güzeli :) bağlara gel emineeemmm :)@kutuphanekedisi miiirrrnavimmm canim gunaydin nasilsin?
durumlar nasil ?
inşallah canım... bekleyince çıkan çizgiler genelde olumsuzSabah yaptım ama hiç vaktim yoktu, hemen belirmeyince kutuya koydum sonra bakarim dedim, kahvaltı hazırlamaya gittim, yarım saat içinde döndüm baktım belirmis. Sabah telaşında kimseye bi şey de demedim. Bu testi geçen hafta da yaptım, negatifse 24 saat beklese bembeyaz kalıyor. Öyle iz, gölge falan hiçbir dağılma olmadan tertemiz kalıyor. Güveniyorum sonucuna ama çok yeni tabii, önemli olan devamının gelmesi. Kanama olmazsa haftaya tekrarlarım. Beklemekten başka yol yok şu an için.
süper bir iki gün içinde çok koyu olacak bak gör :)Ay canımmm benimmmm sana da günaydın köyümün güzeli :) bağlara gel emineeemmm :)
Moralli olmaya çalışıyorum, duygusal değil mantıksal düşünmeye çalışıyorum, eşime de bunu yansıtmaya çabalıyorumAz kaldı gün sayıyoruz, sağ salim bunu da atlatırız evelallah.
Bugün 12. gündeyim LH yaptım biraz önce ve düne göre çok çok silik de olsa çizgiyi gördüm. Koyulaşmaya başladı galiba
Sen de ne var ne yok bakalım?
Hayırlısı canım, hadi inşallah :)süper bir iki gün içinde çok koyu olacak bak gör :)
Tahmini yumurtlama günlerinde hem sabah hem akşam yap, burda gördügüm kadarıyla bazılarında sabah silik oluyo akşam koyulasiyo. Ertesi gün siliniyor. Yani akşam yapmasa görememe ihtimali var.Ay canımmm benimmmm sana da günaydın köyümün güzeli :) bağlara gel emineeemmm :)
Moralli olmaya çalışıyorum, duygusal değil mantıksal düşünmeye çalışıyorum, eşime de bunu yansıtmaya çabalıyorumAz kaldı gün sayıyoruz, sağ salim bunu da atlatırız evelallah.
Bugün 12. gündeyim LH yaptım biraz önce ve düne göre çok çok silik de olsa çizgiyi gördüm. Koyulaşmaya başladı galiba
İnşaallah hepimize nasip olur. Açıkçası kaç dk sonra çıktı bilmiyorum, 5 dk beklemeye vaktim yoktu, hemen koydum kutusuna çıktım. Sadece dediğim gibi, bu testi biliyorum, bekleyince hiçbir değişiklik olmuyor, o açıdan rahatım. Kimyasal aşamada kalır mı yoksa bu sefer devamı gelir mi bilemiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda.inşallah canım... bekleyince çıkan çizgiler genelde olumsuzama kısa sürede çıkan çizgiler silikte olsa olumlu forumda da hep bu yönde oldu inşallah güzel haberlerini bekliyoruz, tez zamanda bizlerede nasip olur inşallah
inaşşallh koyulaşır canım inaşlllahhhhhhhİnşaallah hepimize nasip olur. Açıkçası kaç dk sonra çıktı bilmiyorum, 5 dk beklemeye vaktim yoktu, hemen koydum kutusuna çıktım. Sadece dediğim gibi, bu testi biliyorum, bekleyince hiçbir değişiklik olmuyor, o açıdan rahatım. Kimyasal aşamada kalır mı yoksa bu sefer devamı gelir mi bilemiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda.
İnşaallah. Ehh, bat gelene kadar nasıl beklediysem biraz daha bekleyeceğim, zaman gösterecek neyin ne olduğunu. Cuma vakti içten duan için teşekkür ederim, ben de size dua ediyorum sürekli, Allah gonlumuzdekini versin hayırlısıyla.inaşşallh koyulaşır canım inaşlllahhhhhhh
Ay canımmm benimmmm sana da günaydın köyümün güzeli :) bağlara gel emineeemmm :)
Eczaneye sordum 10 gün içinde gidip de tekrar kayıt açtırırsak hastaneden yine 8 tl alıyolarmış. randevu alıp gitmezsek eğer o zamanda alıyolarmış dediğin gibi canımbir garip oblomov
doğruymuş dimiEczaneye sordum 10 gün içinde gidip de tekrar kayıt açtırırsak hastaneden yine 8 tl alıyolarmış. randevu alıp gitmezsek eğer o zamanda alıyolarmış dediğin gibi canımbir garip oblomov
ben bildiğimden hemen iptal ettiriyorum canımTamm bana goree olmuss koyumun guzeli
Canim insallah kazasiz belasiz yeniden kavusursunuz esinle sayili gun tez cabuk gelir gecer bak kac ay devirdik hemencik gecer..
Ovu yavas yavas basladi o zaman heralde 14-15 e yakin bi seyler olur sen takipte kal yine basini bos birakmaya gelmez yumosun
Bende senle ayni gundeyim ara ara belim kasigim agriyor icerden haberim yok,arada degerlendiriyoz ,illa su gun olacak modundan ciktim ya..baya sallamis durumdayim.
Her turlu yoluyorlar desene canimm..benmde randevu alip gidemedigim vardi benide yoldular desene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?