2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Gidersin canım sıkıntı olmaz. bi hastanede 3 ve 4. günü baktıklarını söylemişlerdi öyle bişey hatırlıyorum.
internettede 2.3.4.ve5. günler yapılabildiğini okumuştum ama bakalım randevu bulabilecekmiyim benim lanet adet böyle işte zamanında geleydi çoktan yaptırmış sonucumu almış bile olacaktım

Evet aşağı yukarı biliyordum bunları ama bu kadar detaylı bilmiyordum, iyi oldu

internettede 2.3.4.ve5. günler yapılabildiğini okumuştum ama bakalım randevu bulabilecekmiyim benim lanet adet böyle işte zamanında geleydi çoktan yaptırmış sonucumu almış bile olacaktım
Günaydın canım sonunda gelmiş senin arsızlar :)

Günaydın canım sonunda gelmiş senin arsızlar :)

aynen kurtuldum ha geldi ha gelecek acaba gelecek mi belki gelmez inşallah gelmez stresinden kurtuldum

Bulursun ya, yaparlar testini de sıkıntı olmaz

hastanenin sisteminden alıyordum ama pazartesi için kapalı pazar aklıma gelirde alabilir miyim pazar açık olur mu onu düşünüyorum

gidebilrisin canım

inşallah canım bakalım randevu bulursam

Valla bende test yapım diyorum bi bakıyorum vazgeçmişim :)
Ay kızlar çemen yedim şakın yemeyin terim çemen kokuyor ne iğrenç bişey nasıl kurtulacak bilmiyorum valla

bu çizgi hemen çıktı mı? yoksa bekledikten sonra mı çıktı?
Sabah yaptım ama hiç vaktim yoktu, hemen belirmeyince kutuya koydum sonra bakarim dedim, kahvaltı hazırlamaya gittim, yarım saat içinde döndüm baktım belirmis. Sabah telaşında kimseye bi şey de demedim. Bu testi geçen hafta da yaptım, negatifse 24 saat beklese bembeyaz kalıyor. Öyle iz, gölge falan hiçbir dağılma olmadan tertemiz kalıyor. Güveniyorum sonucuna ama çok yeni tabii, önemli olan devamının gelmesi. Kanama olmazsa haftaya tekrarlarım. Beklemekten başka yol yok şu an için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…