- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
Canım ben eşimden zamanında, yani sevgiliyken 6 yıl ayrı kaldım. Sonra tekrar bir araya gelince evleniverdik o yüzden aşağı yukarı ben de neler yaşayabileceğimi tahmin edebiliyorum. Biz neler atlattık bunu da atlatırız diyoruz hep. 7-8 ay dişimizi sıkacağız artık, sağlıklı bir şekilde geri dönsün de gerisi problem değil... Senin oğlun da varmış, daha zor olmuştur tabi. Allahım sevenleri kötü bir şey için ayırmasınTahmini yumurtlama günlerinde hem sabah hem akşam yap, burda gördügüm kadarıyla bazılarında sabah silik oluyo akşam koyulasiyo. Ertesi gün siliniyor. Yani akşam yapmasa görememe ihtimali var.
Eşinle de bir an once kavuşun inşaallah, eşlerin ayrılmasına üzülüyorum ben. Görev gereği hem eşimden hem oğlumdan bir sene ayrı kaldım, cok zordu, gerçi aşk tazeleniyor ama :) yine de olmasın bir daha, hiç istemem.
Evet, yarınki testin durumuna göre sabah akşam devam edeceğim bir kaç gün, dediğin gibi. Tekrar hatırlattığın için, bu vesileyle bilmeyenleri de aydınlattığın için teşekkürler canım :)