• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Tahmini yumurtlama günlerinde hem sabah hem akşam yap, burda gördügüm kadarıyla bazılarında sabah silik oluyo akşam koyulasiyo. Ertesi gün siliniyor. Yani akşam yapmasa görememe ihtimali var.
Eşinle de bir an once kavuşun inşaallah, eşlerin ayrılmasına üzülüyorum ben. Görev gereği hem eşimden hem oğlumdan bir sene ayrı kaldım, cok zordu, gerçi aşk tazeleniyor ama :) yine de olmasın bir daha, hiç istemem.
Canım ben eşimden zamanında, yani sevgiliyken 6 yıl ayrı kaldım. Sonra tekrar bir araya gelince evleniverdik :KK48: o yüzden aşağı yukarı ben de neler yaşayabileceğimi tahmin edebiliyorum. Biz neler atlattık bunu da atlatırız diyoruz hep. 7-8 ay dişimizi sıkacağız artık, sağlıklı bir şekilde geri dönsün de gerisi problem değil... Senin oğlun da varmış, daha zor olmuştur tabi. Allahım sevenleri kötü bir şey için ayırmasın ;)

Evet, yarınki testin durumuna göre sabah akşam devam edeceğim bir kaç gün, dediğin gibi. Tekrar hatırlattığın için, bu vesileyle bilmeyenleri de aydınlattığın için teşekkürler canım :)

doğruymuş dimi :KK51: ah işte nasıl para koparcaklar bilemiyorlar güya ücretsiz sağlık hizmeti ama eczaneye gittik mi hem ilaç parası hem muayene ücreti 5 liralık ilacı alırken 25 lira verip çıkıyoruz:KK51:birde ödenmeyen ilaç oldu mu yandık
Çok sinir oldm ya doktor da bunun içinde ama bana hep 11. güne dek gelen günü söylüyodu şu gün gel diyw

Tamm bana goree olmuss koyumun guzeli :21:
Canim insallah kazasiz belasiz yeniden kavusursunuz esinle sayili gun tez cabuk gelir gecer bak kac ay devirdik hemencik gecer..
Ovu yavas yavas basladi o zaman heralde 14-15 e yakin bi seyler olur sen takipte kal yine basini bos birakmaya gelmez yumosun :KK48:
Bende senle ayni gundeyim ara ara belim kasigim agriyor icerden haberim yok,arada degerlendiriyoz ,illa su gun olacak modundan ciktim ya..baya sallamis durumdayim.

Ben de 14. 15. günler gibi tahmin ediyorum :KK66: o zaman bir aksilik falan bir şey çıkmazsa değerlendiririz herhalde.

İnşallah kuzum inşallah hayırlısıyla dönsün evine, gerisi bir şekilde hallolur, çok sağol..

Evet aynı yolun yolcusuyuz bu ay senle :) Kendini yoklama, dediğin gibi salla bakalım bu ay, mümkünse tabi böyle bir şey :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce hafif vardı vakit geçtikten sonra böyle oldu dikkate almalımıyım :)
Hiç foto atan Yok ben atım bari :D

Eklentiler

• IMG_0619.JPG
    IMG_0619.JPG
    22,9 KB · Görüntüleme: 30
Önce hafif vardı vakit geçtikten sonra böyle oldu dikkate almalımıyım :)
Hiç foto atan Yok ben atım bari :KK70:
valla ben bu ay yaptığımda hiç çıkmadı hala bakıyorum:KK70:sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ki yokkende çizgi çıkıyor bence vardır bir şeyler yoksa nasıl çıkıyor bu çizgiler:confused:

valla ben bu ay yaptığımda hiç çıkmadı hala bakıyorum:KK70:sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ki yokkende çizgi çıkıyor bence vardır bir şeyler yoksa nasıl çıkıyor bu çizgiler:confused:
YOK kız bişey olduğundan değil :) ben o sahte çizgileri daha önce çok gördüm.. kimse foto atmıyor ben atayım dedim :)

Back