Canım ben eşimden zamanında, yani sevgiliyken 6 yıl ayrı kaldım. Sonra tekrar bir araya gelince evleniverdikTahmini yumurtlama günlerinde hem sabah hem akşam yap, burda gördügüm kadarıyla bazılarında sabah silik oluyo akşam koyulasiyo. Ertesi gün siliniyor. Yani akşam yapmasa görememe ihtimali var.
Eşinle de bir an once kavuşun inşaallah, eşlerin ayrılmasına üzülüyorum ben. Görev gereği hem eşimden hem oğlumdan bir sene ayrı kaldım, cok zordu, gerçi aşk tazeleniyor ama :) yine de olmasın bir daha, hiç istemem.
Çok sinir oldm ya doktor da bunun içinde ama bana hep 11. güne dek gelen günü söylüyodu şu gün gel diywdoğruymuş dimiah işte nasıl para koparcaklar bilemiyorlar güya ücretsiz sağlık hizmeti ama eczaneye gittik mi hem ilaç parası hem muayene ücreti 5 liralık ilacı alırken 25 lira verip çıkıyoruz birde ödenmeyen ilaç oldu mu yandık
Tamm bana goree olmuss koyumun guzeli
Canim insallah kazasiz belasiz yeniden kavusursunuz esinle sayili gun tez cabuk gelir gecer bak kac ay devirdik hemencik gecer..
Ovu yavas yavas basladi o zaman heralde 14-15 e yakin bi seyler olur sen takipte kal yine basini bos birakmaya gelmez yumosun
Bende senle ayni gundeyim ara ara belim kasigim agriyor icerden haberim yok,arada degerlendiriyoz ,illa su gun olacak modundan ciktim ya..baya sallamis durumdayim.
10 gün içinde gitsen özel hastane bile olsa ücret almıyorlar ay sinir oldum bak 11. gün gel demesine bir gün önce çağırsa ne olur kiÇok sinir oldm ya doktor da bunun içinde ama bana hep 11. güne dek gelen günü söylüyodu şu gün gel diyw
Aaaaagünaydın kızlar ben regl oldumpazartesi hormon için gidebilir miyim ki? 4. gün mü oluyor
Bol çamaşır suyu ile evi temizle :) hatta kendını de çamaşır suyuna yatır :))))Valla bende test yapım diyorum bi bakıyorum vazgeçmişim :)
Ay kızlar çemen yedim şakın yemeyin terim çemen kokuyor ne iğrenç bişey nasıl kurtulacak bilmiyorum valla
HAHHAHaha az kaldı :) kız ben yaptım bi test nigitif :)Bol çamaşır suyu ile evi temizle :) hatta kendını de çamaşır suyuna yatır :))))
kadınların yaşamından kesitler
ALLAH SEni ne yapmasın izlerken kendimi izledim sanki :))) valla her ay aynı döngü
Yurt disina gidiyor canim, egitim-gorev icin...Canım eşin nereye gidiyo @kutuphanekedisi
Aynen her şekilde bizden para alıyolar malesef canımbir garip oblomov
Aynennnnn
Canim.bat gecti mi... bu sekilde bekletince benimde oluyor ve sonuc negatif :-(Önce hafif vardı vakit geçtikten sonra böyle oldu dikkate almalımıyım :)
Hiç foto atan Yok ben atım bari
valla ben bu ay yaptığımda hiç çıkmadı hala bakıyorumÖnce hafif vardı vakit geçtikten sonra böyle oldu dikkate almalımıyım :)
Hiç foto atan Yok ben atım bari
YOK kız bişey olduğundan değil :) ben o sahte çizgileri daha önce çok gördüm.. kimse foto atmıyor ben atayım dedim :)valla ben bu ay yaptığımda hiç çıkmadı hala bakıyorumsizler hangi markayı kullanıyorsunuz ki yokkende çizgi çıkıyor bence vardır bir şeyler yoksa nasıl çıkıyor bu çizgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?