- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidersin canım sıkıntı olmaz. bi hastanede 3 ve 4. günü baktıklarını söylemişlerdi öyle bişey hatırlıyorum.günaydın kızlar ben regl oldum pazartesi hormon için gidebilir miyim ki? 4. gün mü oluyor
Amin, hepimize hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin. Bizi üzmeyen, ahlaklı, sağlıklı, akıllı...İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah
İnşaallah en kısa zamanda görürsün ama böyle silik falan değil, kopkoyu görürsün umarım :)Ben hiç göremedim bu çizgiyi :) var canım senin :) hayırlı olsun inşallah
Aminnn inşallah canımİnşaallah en kısa zamanda görürsün ama böyle silik falan değil, kopkoyu görürsün umarım :)
internettede 2.3.4.ve5. günler yapılabildiğini okumuştum ama bakalım randevu bulabilecekmiyim benim lanet adet böyle işte zamanında geleydi çoktan yaptırmış sonucumu almış bile olacaktımGidersin canım sıkıntı olmaz. bi hastanede 3 ve 4. günü baktıklarını söylemişlerdi öyle bişey hatırlıyorum.
Sağ ol bacim, inş bu sefer gerçek olur. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.tatlım 2. çizgi var hayırlı olsun
Olsun canım geç olsun güç olmasın.internettede 2.3.4.ve5. günler yapılabildiğini okumuştum ama bakalım randevu bulabilecekmiyim benim lanet adet böyle işte zamanında geleydi çoktan yaptırmış sonucumu almış bile olacaktım
Evet aşağı yukarı biliyordum bunları ama bu kadar detaylı bilmiyordum, iyi olduvalla tatlım onu allah bilir demekten başka bir şey gelmiyor elimden bak ne buldum..
Yumurtlama olmayan aylarda gerçekleşen adet kanaması genellikle normal zamandan biraz daha geç başlar ve daha uzun sürer. Kanama bazen leke, damla şeklinde olur, bazen aşırı kanama olabilir. Genellikle kadının normal adetine göre miktarı, kanama şekli değişkenlik gösterir. Ancak nadiren kanama tam zamanında ve normal miktarda da olabilir. Her zaman farkedilmez. Bu aylarda hasta adet ortası dönemde yumurtlama nedeniyle oluşan değişiklikleri farketmez genellikle (göğüslerde dolgunluk, hassasiyet, vajinal akıntının artması, vücut ısısında artma).
ben bazı aylarda hiç belirti yaşamadan adet olurdum demek yumurtlamadığım içinmiş. gerçi onunda kesinliği yok
Günaydın canım sonunda gelmiş senin arsızlar :)internettede 2.3.4.ve5. günler yapılabildiğini okumuştum ama bakalım randevu bulabilecekmiyim benim lanet adet böyle işte zamanında geleydi çoktan yaptırmış sonucumu almış bile olacaktım
Yine planimdan bir gün önce yaptım testi, duramadım. 1 gün gecikmeyle durum bu, beklemeye devam... Ya gidecek ya kalacak, hayırlısı...Eki Görüntüle 1925700
Bulursun ya, yaparlar testini de sıkıntı olmazinternettede 2.3.4.ve5. günler yapılabildiğini okumuştum ama bakalım randevu bulabilecekmiyim benim lanet adet böyle işte zamanında geleydi çoktan yaptırmış sonucumu almış bile olacaktım
Bat tarihlerini temizlemişsin iyi olmuş aslında Zaten çok kalabalık değiliz burda. Herkes birbirini biliyorListeye bakmıyorum canım ya. hiç hamilede olmuyo zaten moralim bozuluyo artık hamileleri yazalım :)
bu çizgi hemen çıktı mı? yoksa bekledikten sonra mı çıktı?Hayırlısı inş :) Vakti geldiyse vardır bu sefer. Siz daha netlerini görürsünüz umarım birkaç güne
gidebilrisin canımgünaydın kızlar ben regl oldum pazartesi hormon için gidebilir miyim ki? 4. gün mü oluyor
Günaydın canım sonunda gelmiş senin arsızlar :)
Bulursun ya, yaparlar testini de sıkıntı olmaz
gidebilrisin canım
Günaydın şekerini :)Var gibi canım silikte olsa görünüyor ..ay hadi hayırlısı
Sabah yaptım ama hiç vaktim yoktu, hemen belirmeyince kutuya koydum sonra bakarim dedim, kahvaltı hazırlamaya gittim, yarım saat içinde döndüm baktım belirmis. Sabah telaşında kimseye bi şey de demedim. Bu testi geçen hafta da yaptım, negatifse 24 saat beklese bembeyaz kalıyor. Öyle iz, gölge falan hiçbir dağılma olmadan tertemiz kalıyor. Güveniyorum sonucuna ama çok yeni tabii, önemli olan devamının gelmesi. Kanama olmazsa haftaya tekrarlarım. Beklemekten başka yol yok şu an için.bu çizgi hemen çıktı mı? yoksa bekledikten sonra mı çıktı?
Korkma canim ya düsük hikayesi olan cok kadin bar ama saglikli evlatlarida var cok sukur..niye dustugu belli mi troid falan baktrdin mi