Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş bacim da bugündü, daha pek geçmiş sayılmaz :) İlk sayfaya bat yazdırdım. i006 sağ olsun ekledi beni listeye. Regl günü diye bilgi vermek istedim. İlerleyen saatler ya da günler ne gösterir bilmem, yine bildiricem. Çok yazmıyorum ama okuyorum dışardan, regl günü gelenler ne durumda bakıyorum, madem birlikte bekliyoruz takip etmek ve kendimizden haber vermek lazım değil mi Bende pek bir belirti ya da değişiklik yok diye yazacak şey bulamıyorum genelde :)Kaç gün geçti canım hadi inşallah hayırlısıyla hamilesindir
Günaydın canım :) aynen zaten göğüsler büyük birde şişlik olunca mübarek ağzıma girecek göbeğim 5 aylık gibi akıntı var sinir var uyku yok :)Valla bilmiyorum şişik bi vaziyette sinir küpü gibi dolanıyorum..
Akıntım hala var yaradan mı başka bişeyden mi bilmiyorum..
unutkanlık kaç gündür var ay çıldırıcam yazman oldum sinir krizi yaşıyorum kendimi iğrenç çirkin hissediyorum ay cinnet geçiriyorum
Günaydın Gamzecim :) Allah korusun Rabbim can versin :) inşallah bu ay büyük spriz olur Şen'de var gibi hayırlısıylaKiz benim buraya girmedigim gun oldugum gundur dermisim tovbe tivbe Allahim ya o zaman ben kafadan kaybettim cocugum olmaz mi simdi benim
Listeye bakmıyorum canım ya. hiç hamilede olmuyo zaten moralim bozuluyo artık hamileleri yazalım :)[/QUOTE bu aralar herkes foss
Arkadaş ben ikinci kızımda korunuyordum büyük ihtimalle suyu ile kaldığımı düşünüyorum :) yani korunduğum halde oldu seneler öncesi ..şimdi de olsun diye çırpınıyorum nafile ..hakkında hayırlısı olsunHamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen.
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?
Günaydın canım bu hangi liste ben bilemedim ..inşallah hamile haberlerini alırız ..benimde yarın son gün ama adet olacağım belirtiler o yönlüİnş bacim da bugündü, daha pek geçmiş sayılmaz :) İlk sayfaya bat yazdırdım. i006 sağ olsun ekledi beni listeye. Regl günü diye bilgi vermek istedim. İlerleyen saatler ya da günler ne gösterir bilmem, yine bildiricem. Çok yazmıyorum ama okuyorum dışardan, regl günü gelenler ne durumda bakıyorum, madem birlikte bekliyoruz takip etmek ve kendimizden haber vermek lazım değil mi Bende pek bir belirti ya da değişiklik yok diye yazacak şey bulamıyorum genelde :)
Günaydın :) ilk sayfadaki liste bacim. Konu sahibi tarafından güncellenen. Bat tarihlerimizi ekliyor ya oraya. İnş hamileyimdir, belirtileri boşver, hislerin ne diyor? Bu ikinci denememdi, yine hissettim olacak dedim ama devamını kestiremiyorum, hisler orda tıkanıyorGünaydın canım bu hangi liste ben bilemedim ..inşallah hamile haberlerini alırız ..benimde yarın son gün ama adet olacağım belirtiler o yönlü
Gebelik testi mi canım bu hamilesinnnYine planimdan bir gün önce yaptım testi, duramadım. 1 gün gecikmeyle durum bu, beklemeye devam... Ya gidecek ya kalacak, hayırlısı...Eki Görüntüle 1925700
Var gibi canım silikte olsa görünüyor ..ay hadi hayırlısıYine planimdan bir gün önce yaptım testi, duramadım. 1 gün gecikmeyle durum bu, beklemeye devam... Ya gidecek ya kalacak, hayırlısı...Eki Görüntüle 1925700
Evt, gebelik testi. Pozitif gözüküyor şimdilik :) Bir haftaya belli olur net olarak. Daha önce de gördüm bu silik çizgiyi de bir kanamayla son buldu. Bekleyelim bakalım :) Hayırlıysa devam eder, değilse de nasipp...Gebelik testi mi canım bu hamilesinnn
16 aralık bad :)Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
HAMİLELERİMİZ :)
@zuhrealam 10 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@eyluluseverim 24 Ekim
@Oykucan 31 Ekim
@Aysena_ 31 Ekim
@Nothingg 2 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
@Minnosgelin 21 Kasım
@derya6129 23 Kasım
HAMİLE ADAYLARI:
@i006
@kutuphanekedisi
@mervem-metem
@Emineeemm
@bir garip oblomov
@yesa1
@Amor fati
AyMorcivet
Ay canım çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla kopkoyu çift çizgi görürsün ..Evt, gebelik testi. Pozitif gözüküyor şimdilik :) Bir haftaya belli olur net olarak. Daha önce de gördüm bu silik çizgiyi de bir kanamayla son buldu. Bekleyelim bakalım :) Hayırlıysa devam eder, değilse de nasipp...
Hayırlısı inş :) Vakti geldiyse vardır bu sefer. Siz daha netlerini görürsünüz umarım birkaç güneVar gibi canım silikte olsa görünüyor ..ay hadi hayırlısı
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallahHayırlısı inş :) Vakti geldiyse vardır bu sefer. Siz daha netlerini görürsünüz umarım birkaç güne
Ben hiç göremedim bu çizgiyi :) var canım senin :) hayırlı olsun inşallahEvt, gebelik testi. Pozitif gözüküyor şimdilik :) Bir haftaya belli olur net olarak. Daha önce de gördüm bu silik çizgiyi de bir kanamayla son buldu. Bekleyelim bakalım :) Hayırlıysa devam eder, değilse de nasipp...
Yine planimdan bir gün önce yaptım testi, duramadım. 1 gün gecikmeyle durum bu, beklemeye devam... Ya gidecek ya kalacak, hayırlısı...Eki Görüntüle 1925700