- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
Maşallah :))Ben karamsar değilim :)
30 yaşındayım ama hala 18 ilk gösteriyorum
İnşşalah hamilesindir canım inşallahgünaydın kızlar bugün bat günümbir iki gün öncesinden hep lekelenmem olurdu onu hep tutunma lekelenmesi sanırdım ama regl olurdum bu ay öyle bir lekelenmem olmadı. sabah ateşimi ölçtü 36.7 çıktı bugün 36,0 görmem lazımdı acaba reglim gecikecek mi kasık batmalarım bir iki gündür yoktu ama dün akşam yine başladı ben regle yoruyorum bakalım ne olacak yarına da doktor randevusu almıştım regl olurum diye akşama kadar olmazsam mecbur iptal edicem
inşallah canım nerde o günlerİnşşalah hamilesindir canım inşallah
Hadi canım ben bunu bilmiyodum alıp gitmediğim olmuştur belki. ama 10 gün içinde almıyolar diye biliyorumcanım iptal etmezsem onunda muayene ücreti alınıyoraklında olsun eğer randevu alırsan iptal ettirmeyi unutma yoksa bu devlet her şekilde cebinden paranı alır
dün çok acayip bişi oldu. uyuyorum baktım adam oramı buramı elliyordedim saat kaç sabahın 6sı şofbeni yaktım dedi adam niyeti bozmuş.dedim hastalancam ilişme ama ne fayda ilk defa sabahın köründe ilişki oldu
ay dur kız aklıma ne geldiben geçen gün benim adama pazar günü seni evde bulamıyom sabah hiç ilşiki olmuyor spermlerin en sağlıklı olduğu saatlermiş dedim ondan mı yaptı acep ay bende herif beni özledi sandım ya
Hadi canım ben bunu bilmiyodum alıp gitmediğim olmuştur belki. ama 10 gün içinde almıyolar diye biliyorum
Sofbeni surekli acik tutmam lazim ama bizim binanin elektrik tesisati eski olunca korkuyorum ee birde elektrikle isininca cok yuklenmemek icin zavallim sabahin korunde gitmis acmisKiz kopardinn benij..ne guldummm....
Ozelliklede sohbeni yaktimm lafina
Eskiden hanim suyu isit dedikleri gibi...
Sabahh olunca ruyada gibi oluyor birsey anlamiyorsun.
Bende gecenlerde bizim calisanlardan duydum canim
Sofbeni surekli acik tutmam lazim ama bizim binanin elektrik tesisati eski olunca korkuyorum ee birde elektrikle isininca cok yuklenmemek icin zavallim sabahin korunde gitmis acmis
günaydın canımGünaydın ülkemin en güzel hamile adayları
bir garip oblomov naptın canım var mı bir gelişme? Geldi mi seninkiler?
ay Allah korusun ben çalışan insanım su kesilirse işe gidemem
İnan ben bir gun su kesintisine denk geldimde ikindi vaktine kadar su yoktu .
Dikkat et sigortalari attirmaaayin.
yok canım ölçmedim sabah acele kalktım tuvalete zor yetiştimAteşini ölçtün mü canımbir garip oblomov
İnşallah hamilesindir :)yok canım ölçmedim sabah acele kalktım tuvalete zor yetiştimkalkıncada bir daha olmaz diye bakmadım yarın ölçücem ama
Hadi hayrlısıgünaydın canım
yok gelmedi daha beklemedeyim
11. gündeyim ben de canım, ovu günleri yaklaşıyor, beklemedeyimGünaydın kızlar :) bir derdim vara takıldım çıkamıyorum oku oku bitmiyor.
Bata 3 gün kaldı sizde ne var ne Yok :)
Hayırlısı canm11. gündeyim ben de canım, ovu günleri yaklaşıyor, beklemedeyim
.Hayırlısı canm
Hava buz ev talan halde offff kalkar temizle işin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?