• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hayırlısı canm
Hava buz ev talan halde offff kalkar temizle işin yoksa

Hepimiz için hayırlısı olsun canım :)
Ankara'dayım ben, sabah evden 7 de çıkıyorum işe gitmek için, -9 dereceydi hava :KK57: ve zifiri karanlık... Evde olmanın kıymetini bil :KK66:

Hayırlısı canm
Hava buz ev talan halde offff kalkar temizle işin yoksa
biz çalışanlara hakaret etmeyin ne olur :KK70: biz napalım :KK70: çalışmayı çok seviyorum ama sabah o karanlıkta evden çıkmayı sevmiyorum, hele hava bugünkü gibi soğuksa:KK61:tadını çıkarın evin, mis gibi temizleyin, çayınızı demleyin uzatın ayaklarınızı sıcacık :KK71:

Kızlar ya bi şuna bakar mısınız?

Bugün 11.gün ve ben LH testi yaptım.

Normalde silik de olsa çizgi çıkardı ama bunda hiç çizgi yok. Dün de yapmıştım o da böyleydi, daha erken diye böyle çıktığını düşünmüştüm ama bu da böyle çıkınca size sorayım dedim. Normal mi sizce günüme göre?

Genelde 13. - 16. günler arası yumurtluyorum.

IMG_20161215_114822.jpg

Normalde silik de olsa çizgi çıkardı ama bunda hiç çizgi yok. Dün de yapmıştım o da böyleydi, daha erken diye böyle çıktığını düşünmüştüm ama bu da böyle çıkınca size sorayım dedim. Normal mi sizce günüme göre?

Eki Görüntüle 1925239
normal tatlım bir benim bir anda koyulaştığı çok oldu. hatta böyle olması koyu çıkıp arada silinmesinden daha iyi çünkü erken yumurtladım sanıyor insan:KK51:sonra bir bakıyorsun tekrar koyulaşmaya başlıyor:KK48:

ay Allah korusun ben çalışan insanım su kesilirse işe gidemem :KK57::KK17: gitmeme sebebine ne dicem sonra :KK70::KK70:

Canim tam soracaktim henuz gelen giden olmamis insallah gebeliktendir..

İse gitmeme sebebine de patron bugun islerin kesat gitsin istemiyorsan ben gelmiyeyim :KK48:

Gerci ogun bisey olmadi bana..

Eki Görüntüle 1925239

Canim hadi bakalim ayni gidiyoruz ama bende test yok bu ay..

Canim daha vardir belki ,hava soguk yumuoslar anca gelisiip catlayacaktir..sen takibe devam.
Bende kendimi akintiyla yoklayayim diyorum yok zzaten en son temmuzda oyle akinti gordum bi daha goremedim.
Belki infolic bi ise yarar dedim ama ara ara kasik agrim oluyor tamam baskada yok.

inşallah canım nerde o günler:KK51:hala regl olmadım belirtilerim var bacaklarıma ağrı vurmaya başladı ama inşallah gelmez:KK43: hamileliktede regl zamanı sanki gelecek gibi olurmuş ya ben ona yoruyorum belirtilerimi:KK48:
Günaydın kızlar :) bir derdim vara takıldım çıkamıyorum oku oku bitmiyor.
Bata 3 gün kaldı sizde ne var ne Yok :)
Aynen bende öyle oku oku bitmiyor :) herkesin kendıne göre derdi var canım ..cumartesiyi bekliyorum ama adet olacak gibiyim

ay bu ay hiç umrumda değil valla şişmiş bi vaziyette dolaşıyorum.sinir oluyorum bu adet öncesi ödem olayına memeleri koparsak veya keşke bıçakla küçültebilsek inek gibi hissediyorum kendimi psikolojim yerlerde kavga etmek istiyorum herkesle ama yüreğim soğumuyor :) dün bizimki artık yeter lan dedi başlayacam senin hormonlarına :KK70: ney ya Didim korktum baktım adam cinnetin eşliğinde, sus kızım hormonun yüzüne kim vurduya gitme :KK70:
Valla ben evde terör estiriyorum :))

kızlar az önce tuvalete girdim regl oldum sandım ama akıntım gelmiş baya sonra peçeteye silindim beyaz akıntı içinde baya koyu kırmızı renkte kan vardı sanki damar gibi ince ince çizgi halinde aynısını yumurtlama döneminde de görmüştüm. bu saatten sonra yerleşme olmaz heralde.. akşam ya da yarın regl olurum diye düşünüyorum:işsiz:

kızlar az önce tuvalete girdim regl oldum sandım ama akıntım gelmiş baya sonra peçeteye silindim beyaz akıntı içinde baya koyu kırmızı renkte kan vardı sanki damar gibi ince ince çizgi halinde aynısını yumurtlama döneminde de görmüştüm. bu saatten sonra yerleşme olmaz heralde.. akşam ya da yarın regl olurum diye düşünüyorum:işsiz:
Tatlım belki geç döllenme denen şeydir..inşallah regl olmazsın...

Tatlım belki geç döllenme denen şeydir..inşallah regl olmazsın...
ah tatlım keşke ama bu ay hangi ara yumurtladım hiç kestiremedim sürekli koyu çıktı ovu testim 18. günden 23. güne kadar 19. ve 23. günlerde ilişki oldu tuttuysa bu ikisinde tutmuştur. benim adet döngüm uzun olduğu için yumurtlamam da geç oluyor.

normal tatlım bir benim bir anda koyulaştığı çok oldu. hatta böyle olması koyu çıkıp arada silinmesinden daha iyi çünkü erken yumurtladım sanıyor insan:KK51:sonra bir bakıyorsun tekrar koyulaşmaya başlıyor:KK48:

İyi madem, normalse sıkıntı yok :)

Canim hadi bakalim ayni gidiyoruz ama bende test yok bu ay..

Canim daha vardir belki ,hava soguk yumuoslar anca gelisiip catlayacaktir..sen takibe devam.
Bende kendimi akintiyla yoklayayim diyorum yok zzaten en son temmuzda oyle akinti gordum bi daha goremedim.
Belki infolic bi ise yarar dedim ama ara ara kasik agrim oluyor tamam baskada yok.

Inofolik kullandığım için bu ay biraz erken başladım aslında test yapmaya. Normalde 12. günden sonra başlıyordum. Ama Inofolikle daha erken yumurtlamayacağım demek ki.

Akıntıyla ben anlayamıyorum pek, çünkü her zaman akıntım olur benim. En kesin yol ovu testi yapmak.

Ankara'm ayaz Ankara'm :)

Ankara Can'dır, gerisi heyecan :KK70:

Hımm... Hayırlısı olsun bakalım :işsiz:

Canım inofolik i nasıl kullanıyosun ben sabah akşam iki tane içiyorum. birde ne zamana kadar içilecek bilgin var mı senin @kutuphanekedisi
Canım ben doktora sorup kullanıyorum. Sabah akşam birer poşet kullanıyorum. Normalde senin kullandığın gibi veriyor benim doktorum da ama bende PKO olmadığı için günde 2 poşet yeterli gördü. Ne zamana kadar içileceğini bilmiyorum canım, onu sormadım doktora açıkçası. Çünkü ben bu ay kullanabileceğim sadece, sonra eşim gidiyor zaten gerek kalmayacak.

Bu arada ilk sayfadaki takip listesini güncellemiyor musun artık? Ben adet oldum bitti ama hala listedeyim :) Günü geçen bir çok kişi de hala orda.

Slmlar, rapor vereyim size durumumla ilgili, regl olmadım bugün. Cok nadir karnıma hafif sancılar giriyor, göbeğin biraz altına. İki gün önce akşam çok şiddetli girdi, neyse ki çabuk geçtı. O gün bahçe nöbetim vardı, cok usumustum. Adet yakınken üşümeye gelmez malum. Cumartesi boğaz ağrısıyla uyanmıştım, şu an boğazım iyi ama günlerdir burnumu açmaya çalışıyorum, bir tıkandı mı hayattan bezdiriyor:KK1:Bende durumlar böyle, gecikme için hamilelik dışında da sebeplerim var yani; soğuk, hastalık, is stresi... Yine de neden olmasin, belki de hamileyimdir:KK64:Beklemeye devam...

Back