• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

günaydın kızlar bugün bat günüm :KK76: bir iki gün öncesinden hep lekelenmem olurdu onu hep tutunma lekelenmesi sanırdım ama regl olurdum:KK48:bu ay öyle bir lekelenmem olmadı. sabah ateşimi ölçtü 36.7 çıktı bugün 36,0 görmem lazımdı acaba reglim gecikecek mi:KK64:kasık batmalarım bir iki gündür yoktu ama dün akşam yine başladı ben regle yoruyorum bakalım ne olacak yarına da doktor randevusu almıştım regl olurum diye akşama kadar olmazsam mecbur iptal edicem:KK51:
İnşşalah hamilesindir canım inşallah

canım iptal etmezsem onunda muayene ücreti alınıyor :KK66: aklında olsun eğer randevu alırsan iptal ettirmeyi unutma yoksa bu devlet her şekilde cebinden paranı alır:KK70:
Hadi canım ben bunu bilmiyodum alıp gitmediğim olmuştur belki. ama 10 gün içinde almıyolar diye biliyorum

dün çok acayip bişi oldu. uyuyorum baktım adam oramı buramı elliyor :KK70:dedim saat kaç sabahın 6sı şofbeni yaktım dedi:KK70:adam niyeti bozmuş.dedim hastalancam ilişme ama ne fayda:KK23: ilk defa sabahın köründe ilişki oldu:KK57::cool:

ay dur kız aklıma ne geldi :KK70: ben geçen gün benim adama pazar günü seni evde bulamıyom sabah hiç ilşiki olmuyor spermlerin en sağlıklı olduğu saatlermiş dedim ondan mı yaptı acep:KK45: ay bende herif beni özledi sandım yaEn Büyük KK

Kiz kopardinn benij..ne guldummm....
Ozelliklede sohbeni yaktimm lafina :KK70:

Eskiden hanim suyu isit dedikleri gibi...

Sabahh olunca ruyada gibi oluyor birsey anlamiyorsun.:KK48:

Hadi canım ben bunu bilmiyodum alıp gitmediğim olmuştur belki. ama 10 gün içinde almıyolar diye biliyorum

Bende gecenlerde bizim calisanlardan duydum canim

Kiz kopardinn benij..ne guldummm....
Ozelliklede sohbeni yaktimm lafina :KK70:

Eskiden hanim suyu isit dedikleri gibi...

Sabahh olunca ruyada gibi oluyor birsey anlamiyorsun.:KK48:
Sofbeni surekli acik tutmam lazim ama bizim binanin elektrik tesisati eski olunca korkuyorum ee birde elektrikle isininca cok yuklenmemek icin zavallim sabahin korunde gitmis acmis:KK70:

:KK70::KK70:

İnan ben bir gun su kesintisine denk geldimde ikindi vaktine kadar su yoktu .

Dikkat et sigortalari attirmaaayin.:KK70:
Bende gecenlerde bizim calisanlardan duydum canim

Sofbeni surekli acik tutmam lazim ama bizim binanin elektrik tesisati eski olunca korkuyorum ee birde elektrikle isininca cok yuklenmemek icin zavallim sabahin korunde gitmis acmis:KK70:

ay bu ay hiç umrumda değil valla şişmiş bi vaziyette dolaşıyorum.sinir oluyorum bu adet öncesi ödem olayına memeleri koparsak veya keşke bıçakla küçültebilsek inek gibi hissediyorum kendimi psikolojim yerlerde kavga etmek istiyorum herkesle ama yüreğim soğumuyor :) dün bizimki artık yeter lan dedi başlayacam senin hormonlarına :D ney ya Didim korktum baktım adam cinnetin eşliğinde, sus kızım hormonun yüzüne kim vurduya gitme :D

Back