• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar ya bi şuna bakar mısınız?

Bugün 11.gün ve ben LH testi yaptım.

Normalde silik de olsa çizgi çıkardı ama bunda hiç çizgi yok. Dün de yapmıştım o da böyleydi, daha erken diye böyle çıktığını düşünmüştüm ama bu da böyle çıkınca size sorayım dedim. Normal mi sizce günüme göre?

Genelde 13. - 16. günler arası yumurtluyorum.

Eki Görüntüle 1925239
eğer imkanın varsa tekrarla :) birden artıyor benimde :)

bak benimde öyle çıkar sonra birden koyulaşır, idrarı damlatır damlatmaz 12. günm aşağıdaki gibi koyu oluyor 2 aydır, diğeri de 13. gün... sonrası senin testin gibi :)

Eklentiler

• f502ebd8-f42f-4db3-899a-6d6e7154a048.jpg
    f502ebd8-f42f-4db3-899a-6d6e7154a048.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 29
  • fb372dc6-a6c9-4bd4-8109-df3edaa97537.jpg
    fb372dc6-a6c9-4bd4-8109-df3edaa97537.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 21
bak benimde öyle çıkar sonra birden koyulaşır, idrarı damlatır damlatmaz 12. günm aşağıdaki gibi koyu oluyor 2 aydır, diğeri de 13. gün... sonrası senin testin gibi :)
Maşallah ne kadar koyu :) bakalım koyu çizgiyi ben kaçıncı gün yakalayacağım ;) Çok sağol canım paylaşmın için..

2 aydır bu şekilde daha önc ebu kadar koyuyu yakalamadım, yanlış zamanlarda yaptım testi sanırım. iş çıkışı evde yapıyordum, bunu saat 11 sularında yapıyorum iki aydır... ya ondan dolayı ya da benim hormonlar ancak düzene girdi :) bir ameliyat geçirdim 6 ay önce... ikisinden birisi...

ay kızlar kafayı yicem ya nerde bir hamile yazısı okusam kafamdan attığım ay oldu diyor nedir bu işin sırrı kafadan atmak nedir ya hu. ilişki olunca illaki bebek aklına gelmiyor mu senin diyip yakalarına yapışasım geliyor valla artık şu yazıları okumaktan sıkıldım.. bende bu ay yapmıcaktım ilişkilerim den sadece 2si korunmasız oldu ama diğer zamanlardaki gibi uzun uzun yatıp ayağımı havaya kaldırmadım olsun diye özel çaba sarf etmedim geçen ay hele hiç düşünmedim her ilişkimde hemen kalktım isteyerek değil kiminde tuvaletim geldi kiminde erken saat olduğu için uykum yoktu :KK70::KK70: ee attım kafamdan olmadı napcaz şimdi:KK70:

ben koyu çizgiyi hamile kaldığım ay gördüm sadece ondan sonra yaptıklarımın hiç biri tam koyulmadı :KK43:
O zaman bu testlerde önemli tam koyu olmasa bile koyu olup sonra silikleşmesi. Bu geçişin olması yeterli, tam koyu olmadığında yumurtlamadığın anlamına gelmiyor öyleyse.

O zaman bu testlerde önemli tam koyu olmasa bile koyu olup sonra silikleşmesi. Bu geçişin olması yeterli, tam koyu olmadığında yumurtlamadığın anlamına gelmiyor öyleyse.
yok tabi o anlama gelmiyor... yumurtan geliştiği için koyulaşıyor ve çatladığı için silikleşiyor...valla canım doktorum tam koyu olduğu gün önemli demişti o zamanda tam koyu olduğu gün ilişki olmuştu bir önceki günü ve bir sonraki gününde de olmuştu.. yani anlayacağın çatlamadan içerde sperm bulunması lazım o ay onu kestirebilmiştim ama sonraki ay hiç bir şekilde kestiremedim.

yok tabi o anlama gelmiyor... yumurtan geliştiği için koyulaşıyor ve çatladığı için silikleşiyor...valla canım doktorum tam koyu olduğu gün önemli demişti o zamanda tam koyu olduğu gün ilişki olmuştu bir önceki günü ve bir sonraki gününde de olmuştu.. yani anlayacağın çatlamadan içerde sperm bulunması lazım o ay onu kestirebilmiştim ama sonraki ay hiç bir şekilde kestiremedim.
Evet o zaman da konuşmuştuk, doğru bir taktik uygulamıştın.

Benim doktorum da her ay yumurtlayacaksn diye bir şey yok demişti. Yumurtlamasak bile adet oluyoruz yani. Çünkü rahim kalınlaşıyor her durumda. Biz regl olarak o kalınlaşmış rahim duvarını atıyoruz vucuttan. Koyu olmayınca belki de yumurtlamıyoruzdur o ay. Mesela ben hep kopkoyu görmüştüm her ay. Ama sadece geçen ay çok çok koyu değildi. O yüzden bu ayda da panik yaptım yine koyulaşmayacak mı diye. Valla akıl sır ermiyor... biraz da şansa işte...

Evet o zaman da konuşmuştuk, doğru bir taktik uygulamıştın.

Benim doktorum da her ay yumurtlayacaksn diye bir şey yok demişti. Yumurtlamasak bile adet oluyoruz yani. Çünkü rahim kalınlaşıyor her durumda. Biz regl olarak o kalınlaşmış rahim duvarını atıyoruz vucuttan. Koyu olmayınca belki de yumurtlamıyoruzdur o ay. Mesela ben hep kopkoyu görmüştüm her ay. Ama sadece geçen ay çok çok koyu değildi. O yüzden bu ayda da panik yaptım yine koyulaşmayacak mı diye. Valla akıl sır ermiyor... biraz da şansa işte...
valla tatlım onu allah bilir demekten başka bir şey gelmiyor elimden:KK51: bak ne buldum..

Yumurtlama olmayan aylarda gerçekleşen adet kanaması genellikle normal zamandan biraz daha geç başlar ve daha uzun sürer. Kanama bazen leke, damla şeklinde olur, bazen aşırı kanama olabilir. Genellikle kadının normal adetine göre miktarı, kanama şekli değişkenlik gösterir. Ancak nadiren kanama tam zamanında ve normal miktarda da olabilir. Her zaman farkedilmez. Bu aylarda hasta adet ortası dönemde yumurtlama nedeniyle oluşan değişiklikleri farketmez genellikle (göğüslerde dolgunluk, hassasiyet, vajinal akıntının artması, vücut ısısında artma).

ben bazı aylarda hiç belirti yaşamadan adet olurdum demek yumurtlamadığım içinmiş. gerçi onunda kesinliği yok:KK43:

Kızlar mal gibi. Olmuşum unutuyorum böyle birine bişey söylüyorum sonra yine aynı şeyi söylüyorum :(
Sinirliyim dengesizim allahım kafayımı yiyorum acaba :(

Slmlar, rapor vereyim size durumumla ilgili, regl olmadım bugün. Cok nadir karnıma hafif sancılar giriyor, göbeğin biraz altına. İki gün önce akşam çok şiddetli girdi, neyse ki çabuk geçtı. O gün bahçe nöbetim vardı, cok usumustum. Adet yakınken üşümeye gelmez malum. Cumartesi boğaz ağrısıyla uyanmıştım, şu an boğazım iyi ama günlerdir burnumu açmaya çalışıyorum, bir tıkandı mı hayattan bezdiriyor:KK1:Bende durumlar böyle, gecikme için hamilelik dışında da sebeplerim var yani; soğuk, hastalık, is stresi... Yine de neden olmasin, belki de hamileyimdir:KK64:Beklemeye devam...
Kaç gün geçti canım hadi inşallah hayırlısıyla hamilesindir

kızlar az önce tuvalete girdim regl oldum sandım ama akıntım gelmiş baya sonra peçeteye silindim beyaz akıntı içinde baya koyu kırmızı renkte kan vardı sanki damar gibi ince ince çizgi halinde aynısını yumurtlama döneminde de görmüştüm. bu saatten sonra yerleşme olmaz heralde.. akşam ya da yarın regl olurum diye düşünüyorum:işsiz:
Canim ümitlendirmiym ama benimde adete 7gun kale o dedigin damarli kani gordum adet oldunmu ? Beni belki hatirlamisindir .
İnş olmamisindir yas.

ay kızlar kafayı yicem ya nerde bir hamile yazısı okusam kafamdan attığım ay oldu diyor nedir bu işin sırrı kafadan atmak nedir ya hu. ilişki olunca illaki bebek aklına gelmiyor mu senin diyip yakalarına yapışasım geliyor valla artık şu yazıları okumaktan sıkıldım.. bende bu ay yapmıcaktım ilişkilerim den sadece 2si korunmasız oldu ama diğer zamanlardaki gibi uzun uzun yatıp ayağımı havaya kaldırmadım olsun diye özel çaba sarf etmedim geçen ay hele hiç düşünmedim her ilişkimde hemen kalktım isteyerek değil kiminde tuvaletim geldi kiminde erken saat olduğu için uykum yoktu :KK70::KK70: ee attım kafamdan olmadı napcaz şimdi:KK70:
Çok araştırıyorsun çok okuyorsun burada bunları yazıp okumak bile takıntı ..umursamayacaksın gerçekten ramazanda hiç birşey olmaz dedim iki ilişki oldu sonra mübarek gün vakit bulamadık :)) ama o ay hamileymişim :))

Dengemiz bozuldu yavrum
Valla bilmiyorum şişik bi vaziyette sinir küpü gibi dolanıyorum..
Akıntım hala var yaradan mı başka bişeyden mi bilmiyorum..
unutkanlık kaç gündür var ay çıldırıcam yazman oldum sinir krizi yaşıyorum kendimi iğrenç çirkin hissediyorum ay cinnet geçiriyorum

Canim ümitlendirmiym ama benimde adete 7gun kale o dedigin damarli kani gordum adet oldunmu ? Beni belki hatirlamisindir .
İnş olmamisindir yas.
Yok canim daha olmadim. Adete 7 gun kala bende de olsaydi umitlenirdim ama bat dundu bugun olmazsam 2 gun gecmis olacak. Adetleeim duzenlidir ama duzeninin sastigi aylarda oldu 15 gun bekledigim aylari bilirim o nedenle pek umitli degilim. Ama yinede insallah vardir diyorum

Çok araştırıyorsun çok okuyorsun burada bunları yazıp okumak bile takıntı ..umursamayacaksın gerçekten ramazanda hiç birşey olmaz dedim iki ilişki oldu sonra mübarek gün vakit bulamadık :)) ama o ay hamileymişim :))
Kiz benim buraya girmedigim gun oldugum gundur dermisim:KK53: tovbe tivbe Allahim:KK48: ya o zaman ben kafadan kaybettim cocugum olmaz mi simdi benim:KK70:

Kiz benim buraya girmedigim gun oldugum gundur dermisim:KK53: tovbe tivbe Allahim:KK48: ya o zaman ben kafadan kaybettim cocugum olmaz mi simdi benim:KK70:
:KK70::KK70: kiz guldurdun benii...
Ama baya faydali yazilar paylasmissin,okurken dusundumde bazen adetlerim arasinda bende fark goruyorum kimi cok koyu oluyor,ama bu ay ki kendimce nasil bi renk dedim cok acik taze kan gibiydi...ama hangisinde yumurtlama oldu onu kestiremiyorum..

Back