• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

istemiyorum mu dedi:KK51:valla öylede böylede olacak çıktık bir yola bekleyeceğiz ve o sorumluluğu alacağız... ben ne kadar erken olmadı diye yırtınsam da o günlere dönemeyeceğimi iyi biliyorum valla 35e kadar yaptık yaptık sonrası daha zor zaten.
Valla istemesin olacak Birgül eni sonu zaten uğraşmıyoruz illa olsun diye akışına bırakmışız bide demez mi ben istemiyorum gırtlağını dolaşım geliyor :D
Umursamıyorum artık tın vın geliyor o ne derse desin rabbim ne uygun gördüyse onu yaşayacağız zaten :)
Hayırlısı neyse o olsun diyorum ben gerisi yalan diyorum bunlar senin son çırpınışların artık :))))

günaydın kızlar bugün bat günüm :KK76: bir iki gün öncesinden hep lekelenmem olurdu onu hep tutunma lekelenmesi sanırdım ama regl olurdum:KK48:bu ay öyle bir lekelenmem olmadı. sabah ateşimi ölçtü 36.7 çıktı bugün 36,0 görmem lazımdı acaba reglim gecikecek mi:KK64:kasık batmalarım bir iki gündür yoktu ama dün akşam yine başladı ben regle yoruyorum bakalım ne olacak yarına da doktor randevusu almıştım regl olurum diye akşama kadar olmazsam mecbur iptal edicem:KK51:
Aaa çok heyecanlandım ben bu habere :) Ben olsam umutlanırdım, çünkü benimde hep lekelenmem olur 2-3 gün önceden :KK66: Ve zaten kaçınılmaz son, regl olurum ardından...
Ateşin de gayet yüksek duruyor canım. Ama tabi düşmemesi önemli.

Ne güzel hissediyor insan demi bana da 23 sandım seni dedikçe hiç bozmuyorum :)
Ben de 28'in içindeyim... Evimize ilk taşındığımzda komşulardan biri sabah evden çıkarken beni gördü. Kızım burdaki liseye gidiyorsun değil mi? Annenlerle de tanışamadık, pek göremiyorum dedi :D Beni evin kızı sanmış, Eşimi de kardeşim :D ne güldük yaa. Neyse nazar değecek durduk yere, maşallah :nazar: Kontes001 Kontes001

Aaa çok heyecanlandım ben bu habere :) Ben olsam umutlanırdım, çünkü benimde hep lekelenmem olur 2-3 gün önceden :KK66: Ve zaten kaçınılmaz son, regl olurum ardından...
Ateşin de gayet yüksek duruyor canım. Ama tabi düşmemesi önemli.
idrar testlerini negatif görmesem bende heyecanlanırdım canım ama hiç heyecanım yok 4 gün ve 2 gün kala yapmıştım ama negatifti hep:KK43:bakalım bir kaç gün daha bekleyip tekrarlarım testi yine negatifi görürsem mecbur beklicem regl olmamı:KK51:

idrar testlerini negatif görmesem bende heyecanlanırdım canım ama hiç heyecanım yok 4 gün ve 2 gün kala yapmıştım ama negatifti hep:KK43:bakalım bir kaç gün daha bekleyip tekrarlarım testi yine negatifi görürsem mecbur beklicem regl olmamı:KK51:
En son kaçıncı gün ilşki olmuştu canım?

Ben de 28'in içindeyim... Evimize ilk taşındığımzda komşulardan biri sabah evden çıkarken beni gördü. Kızım burdaki liseye gidiyorsun değil mi? Annenlerle de tanışamadık, pek göremiyorum dedi :KK70: Beni evin kızı sanmış, Eşimi de kardeşim :KK70: ne güldük yaa. Neyse nazar değecek durduk yere, maşallah :nazar: Kontes001 Kontes001
Liseli seni :rolleyes:

Kızlarrrr benim de dün günümdü 2 gündür lekelenme var adetten başka bir belirti olamaz dimiiii :KK43: :KK17:
Canım genelde BAT'a yakın lekenmeler adetle sonuçlanıyor. Ama bu şekilde hamile olduğunu öğenen yok mu, var elbette. BAT'tan 1 hafta önce falan lekenme başlasaydı daha çok umtlanabilirdin. Yine de gelmedik kırmızıdan umut kesilmez. Bir kaç gün daha bekle bakalım, test yaparsın sonrasında :KK66:

Kızlar merhaba yaklaşık 14 gün önce kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım düşüğün olduğu gün bhcg 2.51 e düşmüştü bile çoktan ama 4 gündür devam eden aşırı bel ağrım var aynı ilk hamile olduğumu öğrendiğimdeki gibi idrar testi yaptım sonucu eklicem bir bakar mısınız ben silik çizgi görüyorum doğru mu hamile olma gibi bir duruma olabilir mi sizce imkansız gibi geliyor ama rabbim ol derse olur ne olur bakın yardımcı olun başına böyle bişey gelen var mı

Eklentiler

• IMG_1464.JPG
    IMG_1464.JPG
    82,9 KB · Görüntüleme: 31
En son kaçıncı gün ilşki olmuştu canım?
23. gün canım birde şimdi aklıma geldi benim yine geç çatladı 22. güne kadar hala ovu testim koyuydu 23. gün yapamamıştım o günde ilişki oldu yani yarın son ilişki üzerinden 12 gün geçecek Kontes001 Kontes001 nın dediği gibi regl geçmediği için çift çizgi çıkmamış olabilir birde idrara karışması için 12 gün geçmeli diyorlar ya:işsiz: bakalım beklicem beklemeden öğrenemicem:KK45:

Kızlar merhaba yaklaşık 14 gün önce kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım düşüğün olduğu gün bhcg 2.51 e düşmüştü bile çoktan ama 4 gündür devam eden aşırı bel ağrım var aynı ilk hamile olduğumu öğrendiğimdeki gibi idrar testi yaptım sonucu eklicem bir bakar mısınız ben silik çizgi görüyorum doğru mu hamile olma gibi bir duruma olabilir mi sizce imkansız gibi geliyor ama rabbim ol derse olur ne olur bakın yardımcı olun başına böyle bişey gelen var mı
ben bir şey göremedim canım :KK43:benimde kimyasaldan sonraki ayda aynı belirtileri yaşamıştım ama reglden 4 gün önce geldi kırmızılar:KK51:regl geçti mi? bir kaç gün sonra tekrarla inşallah vardır bebişin

kızlar ben randevumu iptal edeyim mi? bu saatten sonra gelse bile yarın 2. günüm olmaz dimi:KK43: benim zamanında gelen regllerim hep sabah yataktan kalkar kalkmaz olurdu ya da gece gelmiş olurdu:KK14:

Aksama kadar bekle canjm,benimde aksam 8 de olmustu yinede o gunu 1 saymistim.
İnsallah gelmezde bebektendir.
Ates umut vaadediyor,ama her ihtimale acik ol..insan artik cok uzuluyorr..

kızlar ben randevumu iptal edeyim mi? bu saatten sonra gelse bile yarın 2. günüm olmaz dimi:KK43: benim zamanında gelen regllerim hep sabah yataktan kalkar kalkmaz olurdu ya da gece gelmiş olurdu:KK14:

Aksama kadar bekle canjm,benimde aksam 8 de olmustu yinede o gunu 1 saymistim.
İnsallah gelmezde bebektendir.
Ates umut vaadediyor,ama her ihtimale acik ol..insan artik cok uzuluyorr..
o zaman bekliyeyim canım sen ertesi gün mü gitmiştin doktora. ben cuma gidemeyeceğim için perşembeye almıştım 2. günde olur diye... yok canım her şeye açığım yoksa sağlık olsun varsa başım üstüne... her belirtiye yeteri kadar sevindik dediğin gibi sonrasında çok üzülüyoruz...

Ben cuma 3. Gune gidersin diye dusunmustum .Ben 3. Gun gitmistim.
Dur bakalim baska randevuya nasip olmasin? :anneadayı:
o zaman bekliyeyim canım sen ertesi gün mü gitmiştin doktora. ben cuma gidemeyeceğim için perşembeye almıştım 2. günde olur diye... yok canım her şeye açığım yoksa sağlık olsun varsa başım üstüne... her belirtiye yeteri kadar sevindik dediğin gibi sonrasında çok üzülüyoruz...

Back