2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Aynen canım ben de onu diyecektim, o yüzden sordum son ilişki zamanını. Bakalım bekleyip göreceğiz sonucu

Canım elbette Rabbim ol derse olur... Ama malesef ben bir çizgi göremedim

Kizlar merhaba, bu gebelik testlerinin geçerlilik süresi ne kadar acaba ,benim adetim 6 gun geçti, 7 aylık bi oğlum var dün test yaptım on dakika bekledim bir şey yok ,test orda kalmış ben 5saat sonra falan gördüm ikinci çizgi çok silik olarak çıktı, sizce dura dura mi oldu yanlış mı yani

10 dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar ama. bir iki gün sonra tekrarla testini yine aynı olursa kan ver garanti olsun...

kızlar ben randevumu iptal edeyim mi? bu saatten sonra gelse bile yarın 2. günüm olmaz dimi benim zamanında gelen regllerim hep sabah yataktan kalkar kalkmaz olurdu ya da gece gelmiş olurdu
Öylece dursun randevun zaten iptal ederler gitmezse. Ki hastalanmadan gitmenin de mantısı Yok tabini

Herkesin ağzı yanmış kimse gebelik testi koymuyor :)

dün çok acayip bişi oldu. uyuyorum baktım adam oramı buramı elliyor dedim saat kaç sabahın 6sı şofbeni yaktım dediadam niyeti bozmuş.dedim hastalancam ilişme ama ne fayda ilk defa sabahın köründe ilişki oldu

oh oh Allah muhabbetinizi artırsın

Senin için bu ay kapandı ama normalde sabah olan ilişkilerde hamilelik oranı daha yüksekmiş, spermler daha kaliteli oluyormuş, bilginize

oh oh Allah muhabbetinizi artırsın

Senin için bu ay kapandı ama normalde sabah olan ilişkilerde hamilelik oranı daha yüksekmiş, spermler daha kaliteli oluyormuş, bilginize
ay dur kız aklıma ne geldi ben geçen gün benim adama pazar günü seni evde bulamıyom sabah hiç ilşiki olmuyor spermlerin en sağlıklı olduğu saatlermiş dedim ondan mı yaptı acep ay bende herif beni özledi sandım ya

Hahahahah

İyi de zaten regl olacağını biliyor, yani bu saatten sonra döllenme olmayacağını biliyor özlemiş işte basbayaaa

Hahahahah

İyi de zaten regl olacağını biliyor, yani bu saatten sonra döllenme olmayacağını biliyor özlemiş işte basbayaaa
kız o anlamaz öyle şeylerden ne zaman yapsak olur mantığında sadece yumurtlama dönemini biliyor onuda benden öğrendi de soruyor yoksa ilk korunmayı bıraktık ilişki oldu 2 gün sonra hadi dedim olmaz dedi neden dedim ya hamileysen 2 çocuğumuz olmasın dedidedim şaşkın adam yumurta döllendi mi bir daha ilişki olsada sperm onu ikinci kez dölleyemez koruma kalkanı oluşturur dedim haaa diyor

ya hiç mi merak edip araştırmaz insan ya ama erkekler böyle zaten... Dümdüz düşündükleri içn normalde de, bunda da aynı şey geçerli

Hahahahha ben valla devriliyorum kaldırmak hak getire :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…