Hayırlısı canm
Hava buz ev talan halde offff kalkar temizle işin yoksa
Hepimiz için hayırlısı olsun canım :)
Ankara'dayım ben, sabah evden 7 de çıkıyorum işe gitmek için, -9 dereceydi havave zifiri karanlık... Evde olmanın kıymetini bil
biz çalışanlara hakaret etmeyin ne olurHayırlısı canm
Hava buz ev talan halde offff kalkar temizle işin yoksa
normal tatlım bir benim bir anda koyulaştığı çok oldu. hatta böyle olması koyu çıkıp arada silinmesinden daha iyi çünkü erken yumurtladım sanıyor insanKızlar ya bi şuna bakar mısınız?
Bugün 11.gün ve ben LH testi yaptım.
Normalde silik de olsa çizgi çıkardı ama bunda hiç çizgi yok. Dün de yapmıştım o da böyleydi, daha erken diye böyle çıktığını düşünmüştüm ama bu da böyle çıkınca size sorayım dedim. Normal mi sizce günüme göre?
Genelde 13. - 16. günler arası yumurtluyorum.
Eki Görüntüle 1925239
ay Allah korusun ben çalışan insanım su kesilirse işe gidememgitmeme sebebine ne dicem sonra
Kızlar ya bi şuna bakar mısınız?
Bugün 11.gün ve ben LH testi yaptım.
Normalde silik de olsa çizgi çıkardı ama bunda hiç çizgi yok. Dün de yapmıştım o da böyleydi, daha erken diye böyle çıktığını düşünmüştüm ama bu da böyle çıkınca size sorayım dedim. Normal mi sizce günüme göre?
Genelde 13. - 16. günler arası yumurtluyorum.
Eki Görüntüle 1925239
inşallah canım nerde o günlerhala regl olmadım belirtilerim var bacaklarıma ağrı vurmaya başladı ama inşallah gelmez hamileliktede regl zamanı sanki gelecek gibi olurmuş ya ben ona yoruyorum belirtilerimi
Aynen bende öyle oku oku bitmiyor :) herkesin kendıne göre derdi var canım ..cumartesiyi bekliyorum ama adet olacak gibiyimGünaydın kızlar :) bir derdim vara takıldım çıkamıyorum oku oku bitmiyor.
Bata 3 gün kaldı sizde ne var ne Yok :)
Valla ben evde terör estiriyorum :))ay bu ay hiç umrumda değil valla şişmiş bi vaziyette dolaşıyorum.sinir oluyorum bu adet öncesi ödem olayına memeleri koparsak veya keşke bıçakla küçültebilsek inek gibi hissediyorum kendimi psikolojim yerlerde kavga etmek istiyorum herkesle ama yüreğim soğumuyor :) dün bizimki artık yeter lan dedi başlayacam senin hormonlarınaney ya Didim korktum baktım adam cinnetin eşliğinde, sus kızım hormonun yüzüne kim vurduya gitme
Ankara'm ayaz Ankara'm :)Hepimiz için hayırlısı olsun canım :)
Ankara'dayım ben, sabah evden 7 de çıkıyorum işe gitmek için, -9 dereceydi havave zifiri karanlık... Evde olmanın kıymetini bil
Bu soğukta kayak yapacaklar zaarBu aralar bebekler tatile mi çıktı ne :)
Tatlım belki geç döllenme denen şeydir..inşallah regl olmazsın...kızlar az önce tuvalete girdim regl oldum sandım ama akıntım gelmiş baya sonra peçeteye silindim beyaz akıntı içinde baya koyu kırmızı renkte kan vardı sanki damar gibi ince ince çizgi halinde aynısını yumurtlama döneminde de görmüştüm. bu saatten sonra yerleşme olmaz heralde.. akşam ya da yarın regl olurum diye düşünüyorum
ah tatlım keşke ama bu ay hangi ara yumurtladım hiç kestiremedim sürekli koyu çıktı ovu testim 18. günden 23. güne kadar 19. ve 23. günlerde ilişki oldu tuttuysa bu ikisinde tutmuştur. benim adet döngüm uzun olduğu için yumurtlamam da geç oluyor.Tatlım belki geç döllenme denen şeydir..inşallah regl olmazsın...
normal tatlım bir benim bir anda koyulaştığı çok oldu. hatta böyle olması koyu çıkıp arada silinmesinden daha iyi çünkü erken yumurtladım sanıyor insansonra bir bakıyorsun tekrar koyulaşmaya başlıyor
Canim hadi bakalim ayni gidiyoruz ama bende test yok bu ay..
Canim daha vardir belki ,hava soguk yumuoslar anca gelisiip catlayacaktir..sen takibe devam.
Bende kendimi akintiyla yoklayayim diyorum yok zzaten en son temmuzda oyle akinti gordum bi daha goremedim.
Belki infolic bi ise yarar dedim ama ara ara kasik agrim oluyor tamam baskada yok.
Ankara'm ayaz Ankara'm :)
kızlar az önce tuvalete girdim regl oldum sandım ama akıntım gelmiş baya sonra peçeteye silindim beyaz akıntı içinde baya koyu kırmızı renkte kan vardı sanki damar gibi ince ince çizgi halinde aynısını yumurtlama döneminde de görmüştüm. bu saatten sonra yerleşme olmaz heralde.. akşam ya da yarın regl olurum diye düşünüyorum
Canım ben doktora sorup kullanıyorum. Sabah akşam birer poşet kullanıyorum. Normalde senin kullandığın gibi veriyor benim doktorum da ama bende PKO olmadığı için günde 2 poşet yeterli gördü. Ne zamana kadar içileceğini bilmiyorum canım, onu sormadım doktora açıkçası. Çünkü ben bu ay kullanabileceğim sadece, sonra eşim gidiyor zaten gerek kalmayacak.Canım inofolik i nasıl kullanıyosun ben sabah akşam iki tane içiyorum. birde ne zamana kadar içilecek bilgin var mı senin @kutuphanekedisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?