- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Çok sağol canım, hayırlısıAy onu çok okudum 2. ayımda hamile kaldım yazmış çoğu kişi inşallah sende kalırsın bu ay da kocişin de mutlu huzurlu gider canım dualarım seninle
Esimin geri cekilmeyecegini ve doktorun isini bugun bitirmeyecegini tahmin edemedim olmadi eve gidince aksam yapayim bir tane test koyuluk ciksa bile icimde sperm kaldiysa doller mi acaba hic olmayacak ayda tutarmis birde bakalim yasayip gorecegim artik ne dersin carsamba gideyim mi gitmeyeyim mi reglimi beklersem daha iyi olacak sanki@kutuphanekedisi canimm aklimda sen vardin seninde bata az kaldi sayilir nasil hissediyorsun kendini vsr mi bi farklilik yada herhangi birsey?
Benim c.tesi batim sanki erkenden adet olacak gibi hissettim bugun agri sanci fazla yok ama iki gundur gogusler zonklamada onceki aylarda oldugu gibi bi farklilik goremiyorum kendimde hic hamile olabilir miyim acaba dicek.
bir garip oblomov canim ovu testiyle bi bakacaktin koyuluk aciklik var mi?
Belli mi olur olacagi tutar
@kutuphanekedisi canimm aklimda sen vardin seninde bata az kaldi sayilir nasil hissediyorsun kendini vsr mi bi farklilik yada herhangi birsey?
Benim c.tesi batim sanki erkenden adet olacak gibi hissettim bugun agri sanci fazla yok ama iki gundur gogusler zonklamada onceki aylarda oldugu gibi bi farklilik goremiyorum kendimde hic hamile olabilir miyim acaba dicek.
Pek fazla fikir yürütemiyorum şimdi doktora gitmesen dişçilerin işi bir kaç seans sürebiliyor buda beklemek zaman kaybı ama hamilelik tede diş problemlemin olmaması lazım neden müdahele etmediki? Bence gitme doktora cnm gerçekten ya tutarsa aklın takılır birşey oldumu diye bunda da vardır bir hayır beklemek zor iyi bilirim bende bekliyorum bu ay yumurtalama akıntımı çok net yakaladım ama değerlendiremedim mesela bende şimdi dişçiye gidiyorum yoldayım inşallah kanal tedavisini yapar da hem korkudan hem beklemekten kurtulurumKizlar tunaydin
Dis doktoruna gittim yapmadi bisi haftaya gel dedi ay sinir oldum ya disciye dustun mu yandin ozellerde dunya para... Bisi sorucam sizlere simdi bizim dun iliski oldu esim geri cekilemedi adam rahata alisti tabidun 19. Gunumdu ya yumurtladim ya daha yeni yumurtlucam son yumurtlamam 20 21. Gun oldu oldan oncekiler 17. 18. Gunlerdeydi ben simdi ne yapayim riske atmayayim dimi regl oldujtan sonra gideyim tekrar doktora diyorum 14 aralik regl gunum simdide diyorum ya tutarsa iliski hic olmadi desem yeridir 13 15 ve 19. Gunlerde oldu ilk ikisinde geri cekildi dunku kazaya kurban gittim
Adam akilli bisi soylemedi basi kalabalikti iltihap var heralde daha valla sinir oldum canim ya antibiyotikle gecmez ki neden kullandin diyor birde ee neyle gecicek zaten hic memnun kalmadim bakalim bu ay 14unu bekliyeyim su an agrim sizim yok hamilelik olursada 3. Aydan sonra mudahele edebiliyorlarmis agri vs olursa baya arastirdim netten... Bakalim hayirlisi artik bende dun kanli akinti gordum iliski olmaz diye umursamadim ama olaylar farkli gelisti iliski oldu dikkat et dedim ama iste hayirlisi artik dedigin gibi belki tutacak Allah tarafindan bakmamistir doktorPek fazla fikir yürütemiyorum şimdi doktora gitmesen dişçilerin işi bir kaç seans sürebiliyor buda beklemek zaman kaybı ama hamilelik tede diş problemlemin olmaması lazım neden müdahele etmediki? Bence gitme doktora cnm gerçekten ya tutarsa aklın takılır birşey oldumu diye bunda da vardır bir hayır beklemek zor iyi bilirim bende bekliyorum bu ay yumurtalama akıntımı çok net yakaladım ama değerlendiremedim mesela bende şimdi dişçiye gidiyorum yoldayım inşallah kanal tedavisini yapar da hem korkudan hem beklemekten kurtulurum
Adam akilli bisi soylemedi basi kalabalikti iltihap var heralde daha valla sinir oldum canim ya antibiyotikle gecmez ki neden kullandin diyor birde ee neyle gecicek zaten hic memnun kalmadim bakalim bu ay 14unu bekliyeyim su an agrim sizim yok hamilelik olursada 3. Aydan sonra mudahele edebiliyorlarmis agri vs olursa baya arastirdim netten... Bakalim hayirlisi artik bende dun kanli akinti gordum iliski olmaz diye umursamadim ama olaylar farkli gelisti iliski oldu dikkat et dedim ama iste hayirlisi artik dedigin gibi belki tutacak Allah tarafindan bakmamistir doktor
Bekle canim sen aklin takili kalmasin ben testin silik olmasndan yanayim catlamisken yakalamis ol
bir garip oblomov
@kutuphanekedisi canim yazdiklarindan bi nebze senden umutlanmadim desem yalan olur kremsi sari akinti filan insallah hakkimizda hayirlisi canim..
Aman aman test mi asla gecikmeden yapmam hele gecen ay 10 gun gecikmeli halde hem testler hem kan negatf zordu benim icin canim ondan bekliyecegim soyle 3-5 gun gecerse ..gecen ay baya stresliydim ilk ovu kullanisimdi ve kesin gozuyle bakmistim neyime guveniyorsam ve her belirtiyi yasadim.
Bu ay oluruna biraktim fazla dinlemedim kendimi ,her ay bircok belirti yasayinca bu ay kendine yasiyacak belirti bulamadi vucut .
Canım benim bildiğim 3 tip gebelik testi var; normal gebelik testi, erken gebelik testi, ultra erken gebelik testi. Tabi bunlarında dijital olanları, kaset test olanları ve strip test şeklinde olanları var. Ben şimdiye kadar hiç öyle aman aman bir gecikme yaşamadığım için öyle paraya kıyıp dijital test falan almadım. Test yapacak olduğumda da hep normal test kullandım ve hepsi Laboquick marka testti. Hep doğru sonuç verdi sağolsun, negatifleri suratıma çarptı durdu 10 aydırArkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben en son 7 kasımda adet oldum. 2. Bebiş düşünüyorum ve spralimi çıkarttırdım. Yumurtlama gününe tam denk geldi mi bilemiyorum, erken gebelik testi yaptırcak olursam hangi marka ve hangi tarih öneriyorsunuz?
Aynen canim yeterki gelsinler her seye raziyizcanım hepsini okudum yazdıklarının vardır bunda da bir hayır, inşallah tek ilişkiyle hamile kalırsın da doktorun bugün sana bakamaması vesile olur, bende geçen kadın doğuma gittiğimde bi kadın 6 aylık hamileydi dişi çok ağrıyomuş doktora sordu doktor ilk 3 ay tavsiye etmiyoruz ama istersen çekilir şu an diye onay verdi, ki eğer hamile olursan ağrı kesicilerle fln geçiştirirsin tek gelsinler de ağrılarına da sızılarına da razıyız dimi.. Allah önce şifa versin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canım hamile kalabildiğini biliyorsun olur inşallah bi tane daha mini mini bir bebiş
Bende ultra erken gebelik testi var aslında da yok ben de yapmayacağım. Tam regl olacağım gün yapmayı planlıyorum, Pazar günü patlatırım bi taneİnşallah benim için düşündüklerin boşa çıkmaz, ben de heyecanlıyım doğrusu :) Aslında her ay aynı heyecan var, bu ay değişen bir şey yok
Değerlendir canım bu günü. boşver boş geçme. hamilelikte de diş tedavisi olabiliyo. benim komşum tedavi olmuştu hamile.Eki Görüntüle 1919386
Test yaptim 20. Gun bugun sizce koyulascak mi yoksa aciliyor mu
Eki Görüntüle 1919386
Test yaptim 20. Gun bugun sizce koyulascak mi yoksa aciliyor mu
Dun iliski oldu canim bakalim hayirlisi AllahtanDeğerlendir canım bu günü. boşver boş geçme. hamilelikte de diş tedavisi olabiliyo. benim komşum tedavi olmuştu hamile.
Ah canim insallah gebelik testlerinde de boyle koyu koyu 2. Cizgileri goruruzÇift çizgi görünce kalbim çarpıyo :)
Bencede değerlendir bugünü canım yarın silik çıkarsa bugün kesin çatlar :)
Ah canim insallah gebelik testlerinde de boyle koyu koyu 2. Cizgileri goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?