- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
Keçiboynuzu özü kadinlar icin de etkili mi canim ben de aldim yiyorum daİç canım iyi gelir inşallah. keçi boynuzu özü de ye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keçiboynuzu özü kadinlar icin de etkili mi canim ben de aldim yiyorum daİç canım iyi gelir inşallah. keçi boynuzu özü de ye.
Canım valla benim de çevrem kaplı hamişlerleKızlar az once okulda bi arkadaşla sohbet ediyorduk hsmileymis hem de evleneli bir ayi yeni gecti. Herhalde ilk gunden oldu diyo biz burda ugras ugras yapmadigimiz sey kalmadi
Harikasin canim hic böyle düşünmemiştim biz de siramizi bekleyelim ve bol bol dua edelim o zamanCanım valla benim de çevrem kaplı hamişlerle
Ama ben artık olaya şöyle bakmaya başladım. Aslında hepimizn bildiği şey. DOĞANIN BİR DÜZENİ VAR. Yani düşünsene herkesin, isteyen herkesin aynı anda hamile kaldığını. Aynı anda çocuk isteyen herkesin çocukları aynı yaşta olacak, nüfus birden artacak vs... Bir sürü şey. O yüzden ben diyorum ki, bu ekosistemde bizim henüz daha sıramız gelmemiş
Valla paşa paşa sıramızı bekleyeceğiz. Biz hamile kalınca da diğer hamile kalmak isteyenler aynı şeyi diyecek :) Bu sefer de onlar bizim yerimizde olacak ama gerçekten her birimizin bu dünyaya bir canlı kazandırmak için henüz sırası gelmedi. Eee dünyanın da bir dengesi var ama di mi :)
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Bir çıkış yolu arıyorum kendimce her ay işte Şimdiye kadar buldum, inşallah bundan sonrası için de bulurum, umarım Allah bana o sabrı verir
Canm estradıol 0.2 mı ben mı yanlıs goruyormKizlar sizin tahlil sonuclariniz benim cok kafami karistiriyor gecen sene bu zamanlarda adetimin 3. Gunu tahlil yaptirdigim sonuclarimi buldum baksaniza doktor hepsine normal demistiEki Görüntüle 1918895
Canm estradıol 0.2 mı ben mı yanlıs goruyorm
Canm adetın 3.gunu bakılmalı hormonlara adetten sonra dogru sonuc vermez zaten.adet olunca 3.gunu gıtAcaba diyorum benim gittigim hastanenin deger kriteri mi farkli eger sizlerinki gibiyse ben olmusum aglayanim yok@Fatimasevket @mervem-metem kizlar valla e2 degeri gorunce bende sok oldum valla bu ay regl olduktan sonra tekrar gidicem 1 sene oldu baska hastanede baktirayim bakalim
Canm bu krıter 2. 3 puan oynar belkı baska labaratuarda ama o kadar ucuk bı fark olmaz kı cok dusuk 0.2Acaba diyorum benim gittigim hastanenin deger kriteri mi farkli eger sizlerinki gibiyse ben olmusum aglayanim yok@Fatimasevket @mervem-metem kizlar valla e2 degeri gorunce bende sok oldum valla bu ay regl olduktan sonra tekrar gidicem 1 sene oldu baska hastanede baktirayim bakalim
Canm sonucların ıyı bıraz prolaktn yuksek.testere dıslı aslan pencesı ıcersen dengeler hemen.hormon dengeleyıcı bı bıtkı adet olursam bende ıcıcem ıns.canım benim hormon değerlerimi de attım şimdi sana bugün lh da çıktı tamamlandı hepsi seninkiyle karşılaştırcam istersen sen de bi bak..
bir garip oblomov
Acaba diyorum benim gittigim hastanenin deger kriteri mi farkli eger sizlerinki gibiyse ben olmusum aglayanim yok@Fatimasevket @mervem-metem kizlar valla e2 degeri gorunce bende sok oldum valla bu ay regl olduktan sonra tekrar gidicem 1 sene oldu baska hastanede baktirayim bakalim
Canm sonucların ıyı bıraz prolaktn yuksek.testere dıslı aslan pencesı ıcersen dengeler hemen.hormon dengeleyıcı bı bıtkı adet olursam bende ıcıcem ıns.
Aman sakın ıcme ıncır kuru senın prolaktın zaten yuksek tavan yapar prolaktın.zaten o kurun en sonunda not dusuyolar prolaktını yuksek olanlar ıcmesın dıye aman kas yapıyım derken goz cıkarmaevet canım öyleymiş içicem bugün yazmıştım burada bu konuları :) bugün incir kürüne başladım 21 gün içicem sabah akşam, sonrasında da testere dişli aslan pençesi içicem inşallah çok sağol
Prolaktını yuksek olanlar ıncır dere otu maden suyu yas uzum bunlardan uzak durmalı prolaktının dusmanı yukseltır bunalrevet canım öyleymiş içicem bugün yazmıştım burada bu konuları :) bugün incir kürüne başladım 21 gün içicem sabah akşam, sonrasında da testere dişli aslan pençesi içicem inşallah çok sağol
Prolaktını yuksek olanlar ıncır dere otu maden suyu yas uzum bunlardan uzak durmalı prolaktının dusmanı yukseltır bunalr
Canm sen testere dıslıyı ıc o butun hormonları dengelıyo dusuk olanı cıkarıyo yuksek olanı azaltıyo.hem o kadar da dusuk degıl ıyı senın e2 cunku benm arkadasın 27ydı bu ay hamıle 4 haftalık. Lh 2 fsh 2 ydı dusuktu bıraz onada aynı seyı soyledm testere dıslıyı adetın ıkıncı gununden basladı ovulasyon testıyle yumurtlamayı belırledı ve bıraktı o gun ıcmeyı ve suan hamıle.sende takıp et ve ovulasyon gunu bırak ıcmeyı.cunku hıc bır kur hamılelıkte ne yapacagı bılınmez.benim estradiol de düşük canım onu yükseltir diye düşündüm ama yanlış mı yapıyorum ?
Bende kullancaktm ama ınfolıc kullandm bu ay o yuzden belkı ters bırsey olur dıye ıcmedm.yarın bat gunum adet olursam bende baslıycam ıns.benmde lh yuksek dıgerlerı ıyı o yuzden ıcıcembenim estradiol de düşük canım onu yükseltir diye düşündüm ama yanlış mı yapıyorum ?