2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar ya geçmiyor günlerrrr.

Sabah kalkmaya hazırlanırken acayip kasık ağrım vardı, hatta dedim regl mi oluyorum. Sonra bu göğüs ağrısı. Dokunup hafif basıtrınca hala ağrı var 14. günden beri. Ama iki gün önce yaptığım ovu testindeki t çizgisinin yok gibi çıkması... Tüm beklentimi hooopp çöpe attı resmen.
5 gün falan kaldı regle... Ne uzun bi 5 günmüş ama yaaa Sorular, sorular, sorular...

Canim testle moralini bozma belki gec dollenme belki minicik daha belli mi olur reglin gecsin bekle

Canim testle moralini bozma belki gec dollenme belki minicik daha belli mi olur reglin gecsin bekle
Yani evet orası öyle.. Ama geç döllenme gibi bir şey de biraz zor sanki ya. Çünkü eşim bir şey olur korkusuyla ovulasyon tarihinden sonra pek ilişkiye yanaşmıyor. Hiç alakası olmadığını anlatmaya çalıştım, o da farkında ama riske atmak istemiyor yine de. 18. günden sonra bir ilişki olmadı. Ovu testleriyle yumurtlamayı takip ettiğimiz için sonraki günlerde yumurtlamadığımı düşünüyorum. Testlere aldanmamak lazım ama ben yumurtlamıyorsam ovu testlerim gerçekten aşırı silik çıkıyor. Yani acaba diyeceğim hiç ihtimal yok.

Hayır işyerinde de işler seyrekleşti. Tüm gün bilgisayar başında vakit geçirmeye çalışıyorum. Ayhh bi bunaltı geldi

Kızlar siz öyle deyince tekrar yaptım.alttaki yeni yaptığım. tekrar yumurtluyo olabilir miyim acaba ya. hamilelik belirtisi yok çünkü. 5 gün var şuan.

Eklentiler

• IMG_20161201_101243.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar siz öyle deyince tekrar yaptım.alttaki yeni yaptığım. tekrar yumurtluyo olabilir miyim acaba ya. hamilelik belirtisi yok çünkü. 5 gün var şuan.
Yumurtlaman biraz zor bir ihtimla gibi görünüyor canım Ha olmaz mı olur...
Test yapmaya devam et canım elinde varsa. Silikleşirse yumurtladım dersin ama bu yumurtlama değil bence yaaa hadi inşallah güzel haberler ver bu ay bize..

Hamileysem bana da süpriz olacak :) tek ilişki oldu çünkü. ama sabah ateşimi de ölçtüm yükselme olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…