- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Canm sen testere dıslıyı ıc o butun hormonları dengelıyo dusuk olanı cıkarıyo yuksek olanı azaltıyo.hem o kadar da dusuk degıl ıyı senın e2 cunku benm arkadasın 27ydı bu ay hamıle 4 haftalık. Lh 2 fsh 2 ydı dusuktu bıraz onada aynı seyı soyledm testere dıslıyı adetın ıkıncı gununden basladı ovulasyon testıyle yumurtlamayı belırledı ve bıraktı o gun ıcmeyı ve suan hamıle.sende takıp et ve ovulasyon gunu bırak ıcmeyı.cunku hıc bır kur hamılelıkte ne yapacagı bılınmez.
Bende kullancaktm ama ınfolıc kullandm bu ay o yuzden belkı ters bırsey olur dıye ıcmedm.yarın bat gunum adet olursam bende baslıycam ıns.benmde lh yuksek dıgerlerı ıyı o yuzden ıcıcem
Ayyy bat yarındı sımdı geldı ben almıstm yarından ıtıbaren kullanıcam bende ıns.ama dıkkat et normal aslan pencesıde var duz olan ondan olmayacak testere dıslısı olacak canm.ıns bu ay olur hayırlısıylaTamam canım dengelemek daha iyi o zaman haklısın belki de arkadaşına testere dişli aslan pençesi iyi gelmiştir gaza geldim bende alıym yarın çok teşekkür ederim ilgin için
Evet canm tsh yuksek.lh yerıne sının amh a bakılmıs aslında amh daha onemlı lh a gore o daha kesın sonuc verıyo yumurta rezervıyle ılgılı.bazı doktorlar 1 le 3 arası ıyı derken bazı doktorlarda 2 ıle 4 arası ıyı dıyorlar.senınkıde o kadar dusuk degıl. tabı kı doktorun teshısı onemlıEki Görüntüle 1919058 Yaa şimdi siZinkileri görünce ben anlamıyorum benimkinde yorumlarmısınız sadece tsh yüksek olduğunu biliyorum ilaç kullanıyorum ama sizin bahsettiğiniz yumurtalama ilgili hormon benimkinde yazıyor mu nasıl?
Baya etkili canım benim kaç aydır solda yumurtalar büyümüyodu bu ay büyüdü. keçiboynuzuna bağlıyorum ben.Keçiboynuzu özü kadinlar icin de etkili mi canim ben de aldim yiyorum da
Ayyy bat yarındı sımdı geldı ben almıstm yarından ıtıbaren kullanıcam bende ıns.ama dıkkat et normal aslan pencesıde var duz olan ondan olmayacak testere dıslısı olacak canm.ıns bu ay olur hayırlısıyla
Amh nerde yazıyor ben neden görmüyorumEvet canm tsh yuksek.lh yerıne sının amh a bakılmıs aslında amh daha onemlı lh a gore o daha kesın sonuc verıyo yumurta rezervıyle ılgılı.bazı doktorlar 1 le 3 arası ıyı derken bazı doktorlarda 2 ıle 4 arası ıyı dıyorlar.senınkıde o kadar dusuk degıl. tabı kı doktorun teshısı onemlı
Amh nerde yazıyor ben neden görmüyorum
Canm dusuk demedm bazı doktorlar 1 le 3 arasını baz alıyo bazılarıda 2 ıle 4 arasını.o yuzden doktorun ne dedıyse o onemlı benm bırsey demem dogru degılDüşükmüş o zmn arkadaşın dediğine göre F Fatimasevket
Hadi bakalım, inşallah her şey yolunda gider@kutuphanekedisi sağol canım benim içim rahat etti sadece testere dişli aslan pençesi alcam içicem dengelemek için 2 ay boyunca, inşallah tadı iyidir :)
Ve son olarak rahim filmi kaldı öbür ay adet olursam çekincem inşallah parayı toplıym da :)
Hadi bakalım, inşallah her şey yolunda giderrahim filminin avantajlarına bakalım bu ay ben nail olabilecek miyim :) HSG'den sonra ikinci ayım malum.
Ben sımdı ıctm canm kotu degıl guzel.ıcıne seker katmadan ve ıctıkten sonra ustune 2 saat bırsey yememen lazm etkı etmesı ıcın.bu arada baktm e2 yanı oströjen hormonunuda artıyomus.yanı super bı bıtkı zaten dıs ulkelerde kadın bıtkısı denıyomus sırf kadın ıcın yaratılmıs bı bıtkıymıs yanı cok yonlu etkısı var bunun vesılesıyle ıns rabbım bebısımızı bıze gonderır canm@kutuphanekedisi sağol canım benim içim rahat etti sadece testere dişli aslan pençesi alcam içicem dengelemek için 2 ay boyunca, inşallah tadı iyidir :)
Ve son olarak rahim filmi kaldı öbür ay adet olursam çekincem inşallah parayı toplıym da :)
Ben sımdı ıctm canm kotu degıl guzel.ıcıne seker katmadan ve ıctıkten sonra ustune 2 saat bırsey yememen lazm etkı etmesı ıcın.bu arada baktm e2 yanı oströjen hormonunuda artıyomus.yanı super bı bıtkı zaten dıs ulkelerde kadın bıtkısı denıyomus sırf kadın ıcın yaratılmıs bı bıtkıymıs yanı cok yonlu etkısı var bunun vesılesıyle ıns rabbım bebısımızı bıze gonderır canm
Amııınn canm ınsaallahİnşallah canım ya çıkıcam birazdan, dün akşam okudum bende faydalarını rahime çok iyi geliyomuş adet düzensizliğine, adet ağrılarına, hormon dengelemeye çok iyiymiş inşallah biz de şifa buluruz da gelir bebişimiz sağlıcakla hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?