Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım çatlamıştı adete 6 gün varÇatlamıştır seninki dimi :)
Aynen canım çatlamıştı adete 6 gün var
Cuma öğrenecem ben :) randevum varAy az kalmış hadi olur inşallah bu ay :)
Umitlendirmek istemem ama 6 gun kalmis bu koyuluk cok iyi cikmis gibi geldi bana hic bisi cikmamasi lazim sanki bu gunlerde... Hakkinda hayirlisi olsun canimBende bir ovu yapıp atayım dedim :)
Boş geçme canım bun günleriEki Görüntüle 1919386
Test yaptim 20. Gun bugun sizce koyulascak mi yoksa aciliyor mu
Canım bu koyuluk beni umutlandırdı açıkçası hadi inşallah vardır bebiş.Bende bir ovu yapıp atayım dedim :)
Günyadın canımO zaman günaydıııınnnnn
Ay bu gunu degerlendireyim ozamanBoş geçme canım bun günleri
Gunaydin canimO zaman günaydıııınnnnn
Canim testle moralini bozma belki gec dollenme belki minicik daha belli mi olur reglin gecsin bekleKızlar ya geçmiyor günlerrrr.
Sabah kalkmaya hazırlanırken acayip kasık ağrım vardı, hatta dedim regl mi oluyorum. Sonra bu göğüs ağrısı. Dokunup hafif basıtrınca hala ağrı var 14. günden beri. Ama iki gün önce yaptığım ovu testindeki t çizgisinin yok gibi çıkması... Tüm beklentimi hooopp çöpe attı resmen.
5 gün falan kaldı regle... Ne uzun bi 5 günmüş ama yaaa Sorular, sorular, sorular...
Yani evet orası öyle.. Ama geç döllenme gibi bir şey de biraz zor sanki ya. Çünkü eşim bir şey olur korkusuyla ovulasyon tarihinden sonra pek ilişkiye yanaşmıyor. Hiç alakası olmadığını anlatmaya çalıştım, o da farkında ama riske atmak istemiyor yine de. 18. günden sonra bir ilişki olmadı. Ovu testleriyle yumurtlamayı takip ettiğimiz için sonraki günlerde yumurtlamadığımı düşünüyorum. Testlere aldanmamak lazım ama ben yumurtlamıyorsam ovu testlerim gerçekten aşırı silik çıkıyor. Yani acaba diyeceğim hiç ihtimal yok.Canim testle moralini bozma belki gec dollenme belki minicik daha belli mi olur reglin gecsin bekle
Yumurtlaman biraz zor bir ihtimla gibi görünüyor canım Ha olmaz mı olur...Kızlar siz öyle deyince tekrar yaptım.alttaki yeni yaptığım. tekrar yumurtluyo olabilir miyim acaba ya. hamilelik belirtisi yok çünkü. 5 gün var şuan.
Hamileysem bana da süpriz olacak :) tek ilişki oldu çünkü. ama sabah ateşimi de ölçtüm yükselme olmamış.Yumurtlaman biraz zor bir ihtimla gibi görünüyor canım Ha olmaz mı olur...
Test yapmaya devam et canım elinde varsa. Silikleşirse yumurtladım dersin ama bu yumurtlama değil bence yaaa hadi inşallah güzel haberler ver bu ay bize..