• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

14 haftalık hamileyim :) 2017 annesı olmak için sabırsızlanıyorum. Heyecanımı paylaşmak çok güzel
Canım tebrik ederim, çok güzel duygularını paylaşmışsın, Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin, ama burası hamileler topiği değil canım ;) Henüz hepimiz adayız, umarım bizler de o kervana katılırız ancak şu an için böyle olması yönünde uğraş veren kısımdayız ;)

Yani evet orası öyle.. Ama geç döllenme gibi bir şey de biraz zor sanki ya. Çünkü eşim bir şey olur korkusuyla ovulasyon tarihinden sonra pek ilişkiye yanaşmıyor. Hiç alakası olmadığını anlatmaya çalıştım, o da farkında ama riske atmak istemiyor yine de. 18. günden sonra bir ilişki olmadı. Ovu testleriyle yumurtlamayı takip ettiğimiz için sonraki günlerde yumurtlamadığımı düşünüyorum. Testlere aldanmamak lazım ama ben yumurtlamıyorsam ovu testlerim gerçekten aşırı silik çıkıyor. Yani acaba diyeceğim hiç ihtimal yok.

Hayır işyerinde de işler seyrekleşti. Tüm gün bilgisayar başında vakit geçirmeye çalışıyorum. Ayhh bi bunaltı geldi :KK35:
Canim esin son 1 hafta kala yanasmasa tamam dicem ama ah bu erkekler ya bir tutturdular mi fikirlerini degistirmeye imkan yok:sinirli:piyasa cok kotu canim dolar yukseldikce bizim islerde azaldi bu aylarda para basmamiz lazimdi ama yok oturuyoruz:KK51:

Canim esin son 1 hafta kala yanasmasa tamam dicem ama ah bu erkekler ya bir tutturdular mi fikirlerini degistirmeye imkan yok:sinirli:piyasa cok kotu canim dolar yukseldikce bizim islerde azaldi bu aylarda para basmamiz lazimdi ama yok oturuyoruz:KK51:
Zaten bu ay olan 4 ilşki de biraz sıkıntılı olmuştu. Bizimki buhranlarda bu ara :kızgın: "Olmuyor zaten" modunda sürekli... :sopa: kaçırdım gibi geliyor zaten kritik günleri. Ovu testlerinde tam koyuyu yakayalamamıştım zaten.

Aynen dolar ne oldu böyle yaaao_O tüm müşterilerimiz temkinli, bir çekingen...

Gunaydin kizlar,
Kontes001 Kontes001 canim yarin insallah guzel haberlerle gel ..supriz yapsn annecigine.

@kutuphanekedisi dur bakalim hemende yelkenler suya inmis az kaldi sabret azicikk...insallah hakkinda hayirlisi,size tavsiyem birliktelige devam etmis olmanz cunku ne zaman ne olacagi belli olmaz tamam ovu yapiyorsn ama %100 garantisi yok..siz sansinizi yukseltin..insallah gerek kallmazdaaa...

bir garip oblomov bir garip oblomov hadi rast gelee canimm...

@mervem-metem sen nasilsin canim ?

Kizlar bende aldi gitti basini bi huzursuzluk afedersinz gazdan ve bagirsaklarim mahvolmus gibi lavobadan cikamiyorum,
Esim sen farkli bisey mi kullaniyorsun diyor ilac - kur vs. Bir senedir kullandigim folbiol kullaniyorum baskada bi gram ot çop yemedim icmedim.
Ve gogus uclarim catlicak kopcak gibi aciyor...ama hic bunlara umut baglamak istemiyorum,bat yarindan sonra bazen icim cizzz ediyor.

Gunaydin kizlar,
Kontes001 Kontes001 canim yarin insallah guzel haberlerle gel ..supriz yapsn annecigine.

@kutuphanekedisi dur bakalim hemende yelkenler suya inmis az kaldi sabret azicikk...insallah hakkinda hayirlisi,size tavsiyem birliktelige devam etmis olmanz cunku ne zaman ne olacagi belli olmaz tamam ovu yapiyorsn ama %100 garantisi yok..siz sansinizi yukseltin..insallah gerek kallmazdaaa...

Kizlar bende aldi gitti basini bi huzursuzluk afedersinz gazdan ve bagirsaklarim mahvolmus gibi lavobadan cikamiyorum,
Esim sen farkli bisey mi kullaniyorsun diyor ilac - kur vs. Bir senedir kullandigim folbiol kullaniyorum baskada bi gram ot çop yemedim icmedim.
Ve gogus uclarim catlicak kopcak gibi aciyor...ama hic bunlara umut baglamak istemiyorum,bat yarindan sonra bazen icim cizzz ediyor.
İnşallah sende hamilesindir kuzumm.

IMG_20161201_111049.jpg

Kızlar gebelik testi yaptım kocaman tek çizgi :)

Gunaydin kizlar,

Dikkat et canım belki de üşütüyosundur ıhlamur yap çorba iç ayaklarını sıcak tut Allah şifa versin canım.

İyiyim çok şükür canım evdeyim iş buldum dün yarın başlıyorum karşımızda mağaza açıldı orada satış danışmanlığı yapıcam düzgün iş bulamıyorum malesef hem maddi hem manevi iyi gelir umarım :)

Artık geçti bu ay, devam edemedik gün aşırı ilişkiye.. Bundan sonraki aylara artık :KK66: Pardon aya... Malum bir deneme kaldı...

İnşallah sende bebiş vardır kuzucum, bi sevinelim artık ama yaa :KK66: uzun süredir hemiş haberi almıyoruz.

Eki Görüntüle 1919524
Kızlar gebelik testi yaptım kocaman tek çizgi :)
Eve de yakınmış canım iyi olur canın sıkılmaz. bende iyi bi iş bulsam çalışacam da çıkmıyo. @mervem-metem

Canım testde çıkmayabilir henüz erken sıkma canını ;)

Evet canım ya evde çok sıkıldım hem maddi hem manevi iyi gelir bize inşallah kafam da dağılır belki bebiş de gelir evimize :) bende düzgün iş bulamadım yakın diye istedim bu işi de inşallah sende bulursun canım :)

Back