- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Iyi aksamlar kizlar.bugun hic keyfim yoktu ama temizlik taptim yarin kayinvalidem gorumcem gelecek. Ay ne guzel bir testtir o masallah @derya6129 degerin baya guzel cikacak kac gun gecikmistin. Kizlar darisi basiniza insallah guzel haberler verirsiniz bu ay. Bebek telasi olmadan bir ay gecirmek baya iyiymis bugun kasiklarim baya agridi catladi mi acaba yumurtam dedim ama
Canim dis tedavim var diye bu ay pek iliski olmadi esim bisi olmaz diyor ama antibiyotik kullandim oncesinde rontgen cekilmisti carsambaya randevum var yine dis etimdeki sislik gecmedi sanirim antibiyotik yaramadi yine verirmi diye dusunuyoruminşallah çatlamıştır canım bugünü değerlendir madem yarın misafirin geliyo eğer kalıcılarsa zor olur yarın :) ben de bu ay hiç takmamayı düşünüyorum ama inşallah başarabilirim :) hiç ümidim yok aralıkdan..
Canim dis tedavim var diye bu ay pek iliski olmadi esim bisi olmaz diyor ama antibiyotik kullandim oncesinde rontgen cekilmisti carsambaya randevum var yine dis etimdeki sislik gecmedi sanirim antibiyotik yaramadi yine verirmi diye dusunuyorum
Evet insan beklenti icinde olunca hayal kırıklığı yasiyor.cok şükür oglumda ilk denememizde beklemedim hemen hamliekaldım.yine öyle olur diye düşündük ama olmuyormuş.gerci yas ilerledi 37 oldum.hep esim korundu.bu ay basladik denemelere ama olmadı.dün leke geldi,bugun regl oldum tam anlamıyla.kizlar korunmayı birakir birakmaz hamile kalanir mi yoksa zaman alir mi?birde ben dr gitmelimiyim ne dersiniz?Biz de senelerdir neler umduk bi bilsen :) sıkma canını olur inşallah yakında..
Ilk bebeginde sansliymissin Allah bagislasin yavrunu acele etme biz gibi ilkini beklemiyorsun sonucta. Bu arada doktora gitmende fayda var yas kritik olmaz demiyorum 50 60 yasinda bile hamile kalan var ama 35ten sonra hormonlar yavaslamaya basliyor hormon testi yaptir duruma bak icin rahat eder en azindanEvet insan beklenti icinde olunca hayal kırıklığı yasiyor.cok şükür oglumda ilk denememizde beklemedim hemen hamliekaldım.yine öyle olur diye düşündük ama olmuyormuş.gerci yas ilerledi 37 oldum.hep esim korundu.bu ay basladik denemelere ama olmadı.dün leke geldi,bugun regl oldum tam anlamıyla.kizlar korunmayı birakir birakmaz hamile kalanir mi yoksa zaman alir mi?birde ben dr gitmelimiyim ne dersiniz?
Evet cok şükür bir oglum var.rabbim sizlere de nasip etsin insallah.ben esimi zar zor 2.bebege ikna ettim.hemen olur beklentisi icine girince uzuldum.ama hayırlısı diyorum bir de oglum kardesi cok istiyor.duslrim sizlerle.insallah rabbim kucaklarinizi doldurur.Ilk bebeginde sansliymissin Allah bagislasin yavrunu acele etme biz gibi ilkini beklemiyorsun sonucta. Bu arada doktora gitmende fayda var yas kritik olmaz demiyorum 50 60 yasinda bile hamile kalan var ama 35ten sonra hormonlar yavaslamaya basliyor hormon testi yaptir duruma bak icin rahat eder en azindan
Bende sana bunu sormak için girmiştim canım :)kızlar hormon sonuçlarım çıktı bilen yorumlayabilir mi rica etsem..
TSH: 1,86
SERBEST T4: 1,31
FSH: 8,1
PROLAKTİN: 24,37
ESTRADİOL: 25,09
@bir garip oblomov @kutuphanekedisiKontes001 Emineeemm
Bende sana bunu sormak için girmiştim canım :)
prolaktin biraz yüksek. o yüksek olunca yumurtlamayı etkiliyo. onun için ilaç verebilir doktor
Doktorun söylediklerini bize de söyle :)Saol canım benim :) hastanedeyim şimdi sonuçların hepsi daha çıkmamış bekliyorum
kızlar hormon sonuçlarım çıktı bilen yorumlayabilir mi rica etsem..
TSH: 1,86
SERBEST T4: 1,31
FSH: 8,1
PROLAKTİN: 24,37
ESTRADİOL: 25,09
@bir garip oblomov @kutuphanekedisiKontes001 Emineeemm
Doktorun söylediklerini bize de söyle :)
@mervem-metem
Tsh normal
serbest T4 normal
fsh normal
estra. Normal
Prolaktin bulamadım referans değerlerini canım ya insallah o da normaldir
Canimm inan ben hic bilmiyirum bu konuda bilgim yokyesa mm daha iyi anliyor.
saol canım prolaktin 24, 37 çıktı referans aralığı 4,79-23,3 benimki biraz yüksekmiş ama çok sorun etmez o sana dedi doktor ama inşallah :) bi tane değer çıkmamış sorun varmış lab da yarına çıkarmış o da lh galiba yumurtlamayla ilgili hormonun dedi, ona bakıp tekrar değerlendirecekmiş, teşekkür ederim
Lh 2.4 ile 12.6 arasında olmalı canım. Şimdiden yazayım sana :)
saolun doktor hanım çok ilgilisiniz valla benim gittiğim doktora taş çıkartırsın :) birbirimizin doktoru olduk sonunda valla helal bize
inşallah o da iyi çıkar canım çok tşkler
Hahaha çok tatlisin canım benim hadi insallah bakalım :)
İyi canım sıkıntı olmadığına sevindim. rahim filmi de çektir inşallah o da güzel çıkar. @mervem-metem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?