• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

sn saraçoğlu nu sabah tv de gördüm, youtube da izleyerek incir kürüne başlamaya tekrar karar verdim kaynıyo şimdi :KK24:

estradiol hormonu 30 un altında olmaması lazımmış benimki 25 çıktı malesef yumurta gelişimimde problem varmış bu durumda, 21 gün içicem, sonrasında da testere dişli aslan pençesi içicem inşallah 2 ay için diyo onu da..

testere dişli aslan pençesi hormon dengelemek için çok iyiymiş..

not: bunları yapacağım hiç aklıma gelmezdi valla kendime şaşırıyorum :KK48:

sn saraçoğlu nu sabah tv de gördüm, youtube da izleyerek incir kürüne başlamaya tekrar karar verdim kaynıyo şimdi :KK24:

estradiol hormonu 30 un altında olmaması lazımmış benimki 25 çıktı malesef yumurta gelişimimde problem varmış bu durumda, 21 gün içicem, sonrasında da testere dişli aslan pençesi içicem inşallah 2 ay için diyo onu da..

İç canım iyi gelir inşallah. keçi boynuzu özü de ye.

Tam takım burdayız yine :) Emineeemm Emineeemm sağol canım rejimdeyim :)
ama canım çekmedi değil :)

Oohh canim gitsin o kilolar ,bende bi anda 58 e firlamistim ,su 4-5 gundur bi karin agrisi var metebolizmam hizli calismaya basladi 56 ya dustum nasil olduysa ins. geri almam.

Sifa olsunn canimm,neler neler yapiyoruz bende inanmazdim ama her ay bisey denedim tek bu ay hic bisey yapmadim..
İnsallah sende ise yarar.

Oohh canim gitsin o kilolar ,bende bi anda 58 e firlamistim ,su 4-5 gundur bi karin agrisi var metebolizmam hizli calismaya basladi 56 ya dustum nasil olduysa ins. geri almam.

Sifa olsunn canimm,neler neler yapiyoruz bende inanmazdim ama her ay bisey denedim tek bu ay hic bisey yapmadim..
İnsallah sende ise yarar.

İnşallah canım hepimizde işe yarıyodur inşalllah da yaptıklarımız bize nur topu gibi bir bebiş olarak geri döner :)

Back