• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Iyi aksamlar kizlar.bugun hic keyfim yoktu ama temizlik taptim yarin kayinvalidem gorumcem gelecek. Ay ne guzel bir testtir o masallah @derya6129 degerin baya guzel cikacak kac gun gecikmistin. Kizlar darisi basiniza insallah guzel haberler verirsiniz bu ay. Bebek telasi olmadan bir ay gecirmek baya iyiymis bugun kasiklarim baya agridi catladi mi acaba yumurtam dedim ama:dondurma:

inşallah çatlamıştır canım bugünü değerlendir madem yarın misafirin geliyo eğer kalıcılarsa zor olur yarın :) ben de bu ay hiç takmamayı düşünüyorum ama inşallah başarabilirim :) hiç ümidim yok aralıkdan..

inşallah çatlamıştır canım bugünü değerlendir madem yarın misafirin geliyo eğer kalıcılarsa zor olur yarın :) ben de bu ay hiç takmamayı düşünüyorum ama inşallah başarabilirim :) hiç ümidim yok aralıkdan..
Canim dis tedavim var diye bu ay pek iliski olmadi esim bisi olmaz diyor ama antibiyotik kullandim oncesinde rontgen cekilmisti carsambaya randevum var yine dis etimdeki sislik gecmedi sanirim antibiyotik yaramadi yine verirmi diye dusunuyorum

Canim dis tedavim var diye bu ay pek iliski olmadi esim bisi olmaz diyor ama antibiyotik kullandim oncesinde rontgen cekilmisti carsambaya randevum var yine dis etimdeki sislik gecmedi sanirim antibiyotik yaramadi yine verirmi diye dusunuyorum

aa doğru canım pardon aklımdan çıkmış diş tedavin, geçmiş olsun bende de diş sorunu vardı bi kaç ay önce antibiyotik kullandım baya etkili oluyo düzenli kullandıysan, hatta afedersin kalın çökelek gibi akıntım olmuştu o ay, tekrar kontrol eder çarşamba günü geçmediyse tekrar verebilir antibiyotik canım, sağlık olsun..

Biz de senelerdir neler umduk bi bilsen :) sıkma canını olur inşallah yakında..
Evet insan beklenti icinde olunca hayal kırıklığı yasiyor.cok şükür oglumda ilk denememizde beklemedim hemen hamliekaldım.yine öyle olur diye düşündük ama olmuyormuş.gerci yas ilerledi 37 oldum.hep esim korundu.bu ay basladik denemelere ama olmadı.dün leke geldi,bugun regl oldum tam anlamıyla.kizlar korunmayı birakir birakmaz hamile kalanir mi yoksa zaman alir mi?birde ben dr gitmelimiyim ne dersiniz?

Evet insan beklenti icinde olunca hayal kırıklığı yasiyor.cok şükür oglumda ilk denememizde beklemedim hemen hamliekaldım.yine öyle olur diye düşündük ama olmuyormuş.gerci yas ilerledi 37 oldum.hep esim korundu.bu ay basladik denemelere ama olmadı.dün leke geldi,bugun regl oldum tam anlamıyla.kizlar korunmayı birakir birakmaz hamile kalanir mi yoksa zaman alir mi?birde ben dr gitmelimiyim ne dersiniz?
Ilk bebeginde sansliymissin Allah bagislasin yavrunu acele etme biz gibi ilkini beklemiyorsun sonucta. Bu arada doktora gitmende fayda var yas kritik olmaz demiyorum 50 60 yasinda bile hamile kalan var ama 35ten sonra hormonlar yavaslamaya basliyor hormon testi yaptir duruma bak icin rahat eder en azindan

Ilk bebeginde sansliymissin Allah bagislasin yavrunu acele etme biz gibi ilkini beklemiyorsun sonucta. Bu arada doktora gitmende fayda var yas kritik olmaz demiyorum 50 60 yasinda bile hamile kalan var ama 35ten sonra hormonlar yavaslamaya basliyor hormon testi yaptir duruma bak icin rahat eder en azindan
Evet cok şükür bir oglum var.rabbim sizlere de nasip etsin insallah.ben esimi zar zor 2.bebege ikna ettim.hemen olur beklentisi icine girince uzuldum.ama hayırlısı diyorum bir de oglum kardesi cok istiyor.duslrim sizlerle.insallah rabbim kucaklarinizi doldurur.

Doktorun söylediklerini bize de söyle :)

canım geldim doktordan bi tane hormon sonucum çıkmamış sorun varmış laboratuvarda şansıma, boşuna bekledim hastanede, yarına çıkarmış lh galiba o da emin değilim, doktor hepsi normal dedi prolaktin biraz yüksek ama sorun yapmaz sana o dedi, lh da çıksın bakalım tekrar dedi.. ona göre ilaç verebilirmiş yarın giderim sanırım tekrar

@mervem-metem

Tsh normal
serbest T4 normal
fsh normal
estra. Normal

Prolaktin bulamadım referans değerlerini canım ya insallah o da normaldir

saol canım prolaktin 24, 37 çıktı referans aralığı 4,79-23,3 benimki biraz yüksekmiş ama çok sorun etmez o sana dedi doktor ama inşallah :) bi tane değer çıkmamış sorun varmış lab da yarına çıkarmış o da lh galiba yumurtlamayla ilgili hormonun dedi, ona bakıp tekrar değerlendirecekmiş, teşekkür ederim :KK36:

saol canım prolaktin 24, 37 çıktı referans aralığı 4,79-23,3 benimki biraz yüksekmiş ama çok sorun etmez o sana dedi doktor ama inşallah :) bi tane değer çıkmamış sorun varmış lab da yarına çıkarmış o da lh galiba yumurtlamayla ilgili hormonun dedi, ona bakıp tekrar değerlendirecekmiş, teşekkür ederim :KK36:

Lh 2.4 ile 12.6 arasında olmalı canım. Şimdiden yazayım sana :)

Back