Canim simdi gordum mesajikızlar hormon sonuçlarım çıktı bilen yorumlayabilir mi rica etsem..
TSH: 1,86
SERBEST T4: 1,31
FSH: 8,1
PROLAKTİN: 24,37
ESTRADİOL: 25,09
@bir garip oblomov @kutuphanekedisiKontes001 Emineeemm
Canim simdi gordum mesajivalla ben pek bunlardan anlamiyorum. Sadece TSH uzmanlik alanim O da gayet iyi, sknti yok
Günaydınnnn
Gunaydin kizlar
Vee kocamannn bi tunaydinnn bendenn .haydi kizlar buyrun aksama misafr var sabahtan beri hazirlik yapiyorum ,onlar gelmeden tuketelimm
Canım bu forumda hamile adayları varkızlar ballı limonlu sıcak su hamileyken zararlı olur mu 18 haftalığız :)
İç canım iyi gelir inşallah. keçi boynuzu özü de ye.sn saraçoğlu nu sabah tv de gördüm, youtube da izleyerek incir kürüne başlamaya tekrar karar verdim kaynıyo şimdi
estradiol hormonu 30 un altında olmaması lazımmış benimki 25 çıktı malesef yumurta gelişimimde problem varmış bu durumda, 21 gün içicem, sonrasında da testere dişli aslan pençesi içicem inşallah 2 ay için diyo onu da..
testere dişli aslan pençesi hormon dengelemek için çok iyiymiş..
not: bunları yapacağım hiç aklıma gelmezdi valla kendime şaşırıyorum
İç canım iyi gelir inşallah. keçi boynuzu özü de ye.
sn saraçoğlu nu sabah tv de gördüm, youtube da izleyerek incir kürüne başlamaya tekrar karar verdim kaynıyo şimdi
estradiol hormonu 30 un altında olmaması lazımmış benimki 25 çıktı malesef yumurta gelişimimde problem varmış bu durumda, 21 gün içicem, sonrasında da testere dişli aslan pençesi içicem inşallah 2 ay için diyo onu da..
testere dişli aslan pençesi hormon dengelemek için çok iyiymiş..
not: bunları yapacağım hiç aklıma gelmezdi valla kendime şaşırıyorum
Oohh canim gitsin o kilolar ,bende bi anda 58 e firlamistim ,su 4-5 gundur bi karin agrisi var metebolizmam hizli calismaya basladi 56 ya dustum nasil olduysa ins. geri almam.
Sifa olsunn canimm,neler neler yapiyoruz bende inanmazdim ama her ay bisey denedim tek bu ay hic bisey yapmadim..
İnsallah sende ise yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?