• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kiz benim modeli annen gorse begenmez,aa suslu puslu cok guzel der ama bu boyle nasil orulmus der :KK48: diomya benim ki mantikla ilerleyen sekilde,

Ah ah bende anne olmayinca ya kermeslerden aliyorum yada kendim yapiyorum canm.

Gülerek giysin inşallah canım :) ben de pek beceremiyorum canım ya annem yapar bana hep, bi deniycem bakalım isterim sonra senden teşekkür ederim :)

Kiz benim modeli annen gorse begenmez,aa suslu puslu cok guzel der ama bu boyle nasil orulmus der :KK48: diomya benim ki mantikla ilerleyen sekilde,

Ah ah bende anne olmayinca ya kermeslerden aliyorum yada kendim yapiyorum canm.

Ay canım benim nur içinde yatsın anacın inşallah bize de hayırlı uzun ömürler nasip etsin Rabbim..

At modeli de bakıym merak ettim şimdi :)

Selam kizlar :)

Ya ne olacak bendeki bu gogus agrisinin sonu. Ben ne kadar "bu belirti olamaz, salla bosver" desem de, hala devam eden bu agri "evet bu sefer oldu, yuzunu kara cikarmyacagim" diyor :KK70:

Allah'im sen bu surecte bizlere akil fikir ihsan et...

İnsallah bosa cikmaz canim o agrilar acilarr..
Ben o kadar bombos hissediyorum ki kendimi son bi hafta kaldi.

@mervem-metem
canjm sendeki son durumlar ne ?
Selam kizlar :)

Ya ne olacak bendeki bu gogus agrisinin sonu. Ben ne kadar "bu belirti olamaz, salla bosver" desem de, hala devam eden bu agri "evet bu sefer oldu, yuzunu kara cikarmyacagim" diyor :KK70:

Allah'im sen bu surecte bizlere akil fikir ihsan et...

Merhaba hayirli akşamlar benim bir kaç sorum olcakti benim en son adetin 14 kasimda basladi 19 unda bitti ve ben esimle 22 kasimda ilişkiye girdim yumurtalama gününde yalniz icime bosalmadi geri çekti o an sizce gebe olma ihtimali var mi inşallah vardır şimdiden teşekkürler

IMG_0052.JPG
Kızlarrrrrr :skandal: hamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda :anneadayı:

Eki Görüntüle 1917581 Kızlarrrrrr :skandal: hamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda :anneadayı:
Ayyy ne guzel güne hamilelik haberiyle başladım. Hayırlı olsun canim darısı bize inşallah. Belirtin var miydi canim herhangi birsey yaptin mi anlatir mısın

Back