İnşallah ruyalariniz gercek olur canim rabbim hayirli ve tez zamanda hepimize nasip etsin inşallahKızlarr rüyamda yine bebeğimi emziriyodum çok güzeldi. eşimde rüyasında oğlu varmış parka gitmişler beraber.
hayirlisi canım çok sağolİnşallah hamilesindir canım @kutuphanekedisi
wooow bu ne kadar da net kipkirmizi bir cizgiiiiiEki Görüntüle 1917581 Kızlarrrrrrhamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda
Teşekkür ederim canim belirtilerini yazdigin icin bende bu belirtilerin hicbiri yok galiba hamile degilimAmin kızlar Allahım sizlere de nasip etsin inşallah :)beren20 Bat 23 kasımdı tatlım belirtiler ilk haftadan yani döllenme haftasından başladı yum günümden iki gün önce başladı göğüslerim şişmeye şimdiye kadar hiç inmedi vajinama doğru iğne batıyordı ara ara ve muhtemelen döllenme zamanları karın altına doğru çok hafif baskı hissediyordum ilk oralarda şüphelendim sonra gaz oldu gece sabaha kadar karnım ağrıdı gaz hala var ama biraz azaldı göğüslerimde damarlar çıktı . Benim kaşık ağrom olmadı bi kaç defa iğne batması gibi ağrı oldu Bide iki gün arayla adet sancım oldu ama bi kaç dk ilk ağrılardı adet oldum sanmıştım
Teşekkür ederim canim belirtilerini yazdigin icin bende bu belirtilerin hicbiri yok galiba hamile degilim
Canim hayirli olsun cok sevindim senin adinaBelli olmaz canım bende de kasık ağrısı olmadı mesela
İnşallah hic belirtisiz geliverir bebegimBelli olmaz canım bende de kasık ağrısı olmadı mesela
Teşekkür ederim tatlım inşallah sizden de alırız güzel haberleriCanim hayirli olsun cok sevindim senin adina
İnşallah hic belirtisiz geliverir bebegim
Eki Görüntüle 1917581 Kızlarrrrrrhamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda
Kızlarr rüyamda yine bebeğimi emziriyodum çok güzeldi. eşimde rüyasında oğlu varmış parka gitmişler beraber.
Arkadaslar hepinize merhaba.benim 2.sinifa giden bir oglum var.ve oglumuza kardes yapmaya karar verdik.son adet tarihim 3 kasımdı.esimle ayin 14 16 ve 19 unda beraber olduk.bat 29du.ama az once wc gittim.leke gelmis.üzüldüm biraz.adet surem 27 gundur pek sasmaz.boyle olunca moralim bozuldu.bu arada esim hep kondomla korundu.benim yasimda 37.yumurtlama donemimdw iliskiye girdik umutluyduk bayağı.bu ne simdi anlamafım
Kızlar hamile kalmak isteyenler umarım faydalı olurum bu bilgi için
bu ikinci ayım ve ablamın 13 senedir bebeği olmuyordu ünlü bir aktarcıya gitti bir ay üstüne hamile kaldı sonra bir arkadaşımın 3 sene olmadı onu yönlendirdim hemen hamile kaldı şimdi kızı var ben de bunları bilerek dedim ki niye ilk aydan gitmiyim ki gittim balla karışacak bitkiler verdi ve bu ay hemen kaldım aktarcıdan otların isimlerini öğrenebilirsem tipik alıcam burda Allahım sizlere de nasip etsin inşallah dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?