- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Ben de tam mesaj atıyodum kimse yok mu diyeGünaydın canım :)
Temizlik mi? E canım yorma kendini belki bebiş vardır
Günaydın canim hadi inşallah olmazsin da biz de arkandan geliriz. Ben de teog sinavinda gorevliydim. Temizlik yapicam derken kendini cok yormaHerkese günaydınn..
kimsede ses yok bugün neler yapıyosunuz bakim
Benim bugün regl günüm temizliğe daldım kafamı dağıtıyorum inşallah hamileyimdir, yine bebekli rüyalar gördüm ☺ insanın fikri neyse zikri de o galiba
Günaydın canim hadi inşallah olmazsin da biz de arkandan geliriz. Ben de teog sinavinda gorevliydim. Temizlik yapicam derken kendini cok yorma
İyi gunler canlarrr .
Kolay gelsin @mervem-metem.
yesa canimm olacak bir gun olacak
Kontes001 hemende teshisi koydun hayirdir vahiy mi indi hamile degilsin diye..
Ya sana diyorum bende ne bileyim artik takvime filan bakasim gelmiyor gunleri takip edesim gelmiyor..
Surekli uyumak istiyorum aklima bisey getirmemek icin.
@kutuphanekedisi mirrrnavimmmm.
beren20 kizlar sizlerde iyisinizdr insallahhh...
İyi gunler canlarrr .
Kolay gelsin @mervem-metem.
yesa canimm olacak bir gun olacak
Kontes001 hemende teshisi koydun hayirdir vahiy mi indi hamile degilsin diye..
Ya sana diyorum bende ne bileyim artik takvime filan bakasim gelmiyor gunleri takip edesim gelmiyor..
Surekli uyumak istiyorum aklima bisey getirmemek icin.
beren20 kizlar sizlerde iyisinizdr insallahhh...
Kızlar mrblar şüphe duyanlar var mı hamilelikten ? Benim bat günüm dündü şuanda belirtim de Yok gibi
Ben ben :)
Senin de bat dündü dimi belirtilerin var mı
Ne yapıyım kuzum ya ateşimi ölçerek takip ediyorum yükselme yoktu. gerçi bi ay takip ettim yüksek yüksek gitti çok heveslendim hamileyim diye ateşim düştü adet oldumEmineeemm
Dün olmayı bekledim canım her ay 1 gün erken oluyorum çünkü, sadece biraz belim ağrıyor ama yoruldum ondan mı bilmiyorum az da akıntım var ama çok heveslenmemeye çalışıyorum sen ?
Tatlım bende akıntı Yok da yum tarihinden iki gün önce göğüslerim şişmeye başladı o zamandan beri hiç inmedi bi de adet olacakmış gibi sancılarım oldu gaz sancılarım oldu bekliyorum hala bakalı.
Benim hiç göğsüm acımadı şişmedi bu ay :) gaz olayı bende de var ama üşütüyorum galiba diyorum hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hamile olursan yaz buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?