Canım benim bata 7 gün var bugün test yaptım öylesine silik çizgi mi var bilemedim sizde görüyor musunuz
@kubito 20 Kasım
@La-Reverie 20 Kasım
Paramedik92 20 Kasım
@mervem-metem 23 Kasım
@chem27 23 Kasım
derya6129 23 Kasım
???? Aramızda hamile olan var mı kızlar ??
Canım ben geç yumurtladım bormalde 20 Kasım'da adet olmam gerekiyordu ben 16 kasımda yumurtladım tahmini 30 kasımda adet olmam lazım inşallah olmamBat tarihin yanlış yazılmış sanırım tarlım 30 kasım diye hayırlıyorum
İnşallah canimCanım ben hiç anlamıyorum çatlatma iğnesinden ama inşallah çatlar bugün yarın :)
Canım ben geç yumurtladım bormalde 20 Kasım'da adet olmam gerekiyordu ben 16 kasımda yumurtladım tahmini 30 kasımda adet olmam lazım inşallah olmam
Evet canım benim karnımda sürekli gaz var ve ayaklarım çok soğuk üşüttüğüm için oluyor diye düşünüyorum birde kasık ağrım oluyor ama gaz da var gazdan sancı yapıyordur diye düşünüyorum tek garip gelen sarı bir akıntım var canım kokusuz bir akıntı onun haricinde 2 gün sırtım ağrıdı birkaç gün önce ben geçen ayda böyle belirtiler yaşadım ama bebek olmadı bu ay o yüzden ümitlenmek hiç istemiyorum sonra çok üzülüyorumTatlım o zaman testte tam çıkmaması çok normal ya gaz sancın var mı senin de ben geceden beri sancı çekiyorum
Evet canım benim karnımda sürekli gaz var ve ayaklarım çok soğuk üşüttüğüm için oluyor diye düşünüyorum birde kasık ağrım oluyor ama gaz da var gazdan sancı yapıyordur diye düşünüyorum tek garip gelen sarı bir akıntım var canım kokusuz bir akıntı onun haricinde 2 gün sırtım ağrıdı birkaç gün önce ben geçen ayda böyle belirtiler yaşadım ama bebek olmadı bu ay o yüzden ümitlenmek hiç istemiyorum sonra çok üzülüyorum
İnşallah rabbim nasip eder kuzum bende 3 4 gün sonra tekrarlıcam testi bakalım inşallaj yine test bozuk değildir çok istiyorum bebeğim olsun rabbim bizlere hayırlısını nasip etsin inşallah senin bata kaç gün varEvet canım ya insan bazen kaptırıyor kendini ama olsa ne de güzel olur eşimin d günü Çarşamba günü hediyesini vermek istiyordum hayalim vardı sarı akıntı bende de oldu sabah ama çok az
İnşallah rabbim nasip eder kuzum bende 3 4 gün sonra tekrarlıcam testi bakalım inşallaj yine test bozuk değildir çok istiyorum bebeğim olsun rabbim bizlere hayırlısını nasip etsin inşallah senin bata kaç gün var
Maşallah canım ne kadar sabırlısın benim daha 7 gün varken yaptım nasıl bir cesaretse güzel haberlerini bekliyorum canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınBat bugün tatlım ama beş gün geçmeden test yapmayı düşünmüyorum
Maşallah canım ne kadar sabırlısın benim daha 7 gün varken yaptım nasıl bir cesaretse güzel haberlerini bekliyorum canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Sağol cnm bunu duymak iyi geldi :)hiç korkma yeterince uyuştuğunda yapıyorlar ve bir şey anlamıyorsun... benim hemen hemen bütün azı dişlerimde kanal tedavisi var
Bende eşime kin tutamam özlüyorum kendime sinir oluyorum sonrakızlar günaydın bugün güne güzel başladımgördüğüm rüyanın anlamına baktım çok şükür yeniden umutlanmama yetti Rabbim kalbimi kararttığım anda hem bir umut kapısı açıyor bu arada eşimle regl bittikten sonra bile hala ilişki olmadı özledim keratayı kavgalıydık küsmüştüm ama ah benim bu kin tutamayan kalbim seviyorum ne yapayım bugün olsun artık bişiler
Cnm ben bilmiyorum iki hamileliğimdede gögsüm ağırmadı benimKızlar bir sorum var???
Bu göğüs ağrısı, hamilelik belirtsi olarak, reglden önce en erken ne zaman başlar? Benim daha regle tam 12-13 gün var. Ama iki gündür göğüs ağrım var. Uç kısmında farkettiğim bir şey yok. Komple bir ağrı bu bahsettiğim.
Şu an 18.gündeyim. Normal bir durum mu sizce?
Bende ikiz istiyorumİnşallah canım ya yüzleri hala aklımda bembeyazdılar ☺ hala etkisindeyim rüyamın ☺ ikiz olsun istiyorum bazen bakması biraz zor olur ama aynı anda büyür ikisi de.. hamile kalmak zor mesele
Bende ikiz istiyorum
Ben de tam mesaj atıyodum kimse yok mu diyeHerkese günaydınn..
kimsede ses yok bugün neler yapıyosunuz bakim
Benim bugün regl günüm temizliğe daldım kafamı dağıtıyorum inşallah hamileyimdir, yine bebekli rüyalar gördüm ☺ insanın fikri neyse zikri de o galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?